תאור
"מעבר לאוכל" היא מותג חדש לחברה ותיקה העוסקת באירועים, בקייטרינג ודוכני מזון בעגלות גלידה וקינוחים, כבר שנים רבות תחת חברת האם "אלדו זכרון יעקב".
כל מי שמבקר בזכרון יעקב לא יכול לפספס את אלדו. חנות הגלידה הפינתית המעוצבת והמשמחת שתמיד הומה לקוחות, הורים וילדים המלקקים בהנאה את הגלידה האיטלקית המיוצרת במקום. כבר יותר מעשר שנים שאלי ביטון האיש שמאחורי הגלידה, מייצר גלידה איטלקית מדהימה ב 160 טעמים, ששמעה יצא בכל הארץ. כל מי שלקח לידו גביע של גלידה המיוצרת במקום, יוגורט בטעמים או וופל בלגי המוכן במקום, התמכר לטעם ולמקום עצמו.
מהר מאד הפכה חנות הגלידה משובבת הנפש לבסיס האם. עגלות גלידה דוכני קרפ צרפתי ווופל בלגי יצאו משם לעשרות רבות של אירועים פרטיים ועסקיים בכל רחבי הארץ. משם היתה הדרך קצרה. האיכות והשירות עשו את שלהם ואלדו זכרון החלה להעמיד דוכני מזון שונים על פי דרישת הלקוחות והקהל.
ובאלדו זכרון, כמו באלדו זכרון – האיכות מעל לכל, כל דוכן מזון שנפתח, נפתח על פי ידע שנלמד מהטובים ביותר בתחום. חומרי הגלם טריים ואיכותיים ואין פשרות על שום פרט.
התגובות הנלהבות והפידבק המצויין של לקוחותינו עשו את שלהם תחום דוכני המזון הלך וגדל וכך נולדה "מעבר לאוכל". חברה המתמחה בקייטרינג ודוכני מזון לאירועים - כולל כמובן עגלות הגלידה המעוצבות והמצויינות של אלדו זכרון יעקב והקינוחים המתבקשים קרפ צרפתי וופל בלגי.
"מעבר לאוכל" מתמחה במתן פתרונות יצירתיים, בכל מקום לכל סדר גודל של אירוע ולכל כיס, תוך שמירה על הפרטים הקטנים שיהפכו את האירוע שלכם למושלם.
עדכון אחרון 28-1-2019 14:07
חשיפות: 12212 דרוג: 5.50 (2 הצבעות)