טארט משמש שקדים לשבועות ולעונת המשמש הכה קצרה. זה הזמן לתמוך בחקלאים המקומיים, ולנצל את עונתו הקצרה של המשמש כדי להכין איתו הכל. והימים עוברים. חודשים חולפים, העונות ...
סלט קיץ לימים חמים וסוערים במיוחד. נכון אבטיח ופטה? אז כזה אבל גם עם פאקוס, מלא נענע ופלפל חריף. וגם פרחי שומר ב
לקראת סוף האביב מתחילים להבשיל בשדות קישואי הקיץ הקטנטנים. זהו הזמן המושלם למלא אותם בחיטה ירוקה קלויה, הידוע
... של הרופא היה הבית הפרטי היחיד בקיבוץ, וכולנו פחדנו להתקשעתיים הכי קדושות ביומו של היקה. בין 14:00-16:00 היה הקיבוץ דומם. ציפור לא צייצה, אופנ ...
בפעם הראשונה שראיתי את אורן מזלף את הקציפה הלבנה אל תוך גביע קריסטל מהודר התעוררה סקרנותי. "רגע זה קינוח?"
איך שמגיע הסתיו, אני מריחה אותה – הגויאבה. אפשר לאהוב אותה, אפשר לשנוא, אני עוד לא מכירה את האדם שנשאר כלפיה
הקיץ הוא זמן הפירות. זה הזמן לצאת לליקוט בוסתנים ומעיינות. לחפש את עצי התאנה האהובים עליכם, ולארות מספיק מהעסי
... ה וארוחת שף המותאמת ליינות. הערב יישלב טעימה מודרכת של שעתיים. מחממים תנור ל-200 מעלות. בקערה מערבבים צנוברים טחונים או קצוצים, מלח ומעט ...
... שלישי 9.7 לורי לנדר. יקב צפרירים – שלישי 23.7 נבו חזן. יקשעתיים. כשהטארט מוכן מומלץ להוסיף פרי עונתי, אני הוספתי תותי עץ ראשונים לעו ...
כל מה שירוק בעונה אצלכם בצלחת. עם נגיעה של חריפות מענגת, חמיצות עוקצנית ורעננות אין קץ. בדיוק מה שצריך כדי לעבו
הבטיחו שלג. בנתיים עוד מחכים. אבל קררררר קרררר קרררר. אין כמו כוס צ'וקולטה חמה ביום חורף. רק לשבת ליד החלון ולעש
מרוב סגרים כמעט שפספסתי שהשבוע, טו' בשבט. בילדותנו חגגנו את החג בנטיעת אילנות ברחבי הקיבוץ, תוך כדי שירת "כך
ממש עכשיו בשווקים, צצים קוציו היפהפיים של הארטישוק. הוא טומן בחובו עבודה רבה וסבלנות, אך טעמו שווה את הכל. בחרו