תאור
MUNIER הוא קייטרינג בוטיק חלבי שנולד מתוך מפגש קולינרי מלא קסם בין השף הצרפתי מוריס מונייר לבין הקייטרר הישראלי רפאל טרגן. השף מוריס מונייר כיהן כשף השגרירות הצרפתית במשך 12 שנים והוא אמן finger food יחיד מסוגו שמנותיו המופלאות קנו להן אוהדים בעולם כולו. השף מונייר מביא עימו אלגנטיות קלאסית, הקפדה על כל פרט וניסיון בינלאומי עשיר ממיטב מסעדות אירופה.
הקייטרר הישראלי רפאל טרגן, הוא קייטרר מבוקש בעל סגנון עדכני ויצירתי. טרגן שימש בין היתר כקייטרר הבית של "מוזיאון אילנה גור" ביפו העתיקה, כשותף במיזמים קולינריים מצליחים ונודע בזכות הקולינריה המשובחת והמסוגננת שסיפק לצמרת הלקוחות העסקיים והפרטיים בארץ.
המפגש בין השניים יצר חיבור מיוחד במינו המתכתב עם התחכום והאלגנטיות האירופאיים ועם התשוקה והשפע המקומיים. ביד אמן ובהמון אהבה, השניים בוחרים בחומרי הגלם האיכותיים ביותר ומשלבים צבעים, טעמים ומרקמים – והתוצאה? קייטרינג בוטיקי חלבי בסגנון אירופאי המביא אליכם יצירות מופת קולינריות משובחות.
ב MUNIER מתמחים באומנות הfinger food מציעים מגוון מסחרר של מנות קוקטייל קטנות, מפתות ומעוצבות. בכל אחד מהמגשים מונחים תענוגות קטנים שניתן לאכול בנגיסה אחת שכולה חגיגה לחיך.
קייטרינג חלבי Munier במדיה החברתית:
עדכון אחרון 27-1-2017 8:59
חשיפות: 8642 דרוג: 10.00 (הצבעה אחת)