קיץ, שמש, ים, מה עוד צריך? תפריט דגים עשיר ומפנק, מאזטות של מנות מטריפות וחושניות ממש כמו ביוון. רק להוסיף כוס אוזו קפוא ומוזיקה טובה בצד ויש לכם אירוע מקומי בניחוח וט ...
תפריט חגיגת בשרים עוד חגיגה עם השף אורי מלכה – מופע בישול וסטנדאפ קולינארי. רוצים להיות מקוריים? רוצים להפתיע
בא לכם לפנק את בת או בן הזוג? אורי השף יפנק אתכם בארוחה זוגית ומפנקת. בבית, בטבע, בחוף הים מול שקיעה או זריחה, בכ
תפריט בשרי גורמה תפריט בשרי עשיר במנות מורכבות, עשירות בניואנסים ומוקפדות. התפריט מיועד עבור קבוצות מצומצמות
תפריט אסאדו לקרניבורים שביניכם… אלו שחיים, נושמים וחולמים בשר ומוכנים להתאזר בסבלנות בכדי ליהנות מבשר איכ
בספרד הם נקראים "טאפס", ביוון הם נקראים "מאזטים" ובאיטליה הם "אנטיפסטי" (והכוונה לא רק לירקות). א
מבחר פוקצ'ות מוגשות על בוצר מעץ אפריקאי עם מטבלים של פסטו, עגבניות מיובשות, טפנד של זיתים במהלך כל הארוחה. מנות
לקרניבורים שביניכם… אלו שחיים, נושמים וחולמים בשר ומוכנים להתאזר בסבלנות בכדי להנות מבשר איכותי, אשר נצלה
שף פרטי "על האש" ערב "על האש" קולינרי עם שף פרטי ברמה הכי גבוהה שיש. האוכל חומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. נר
מצרכים דרושים: 250 גר של יוגורט. שליש כוס מיונז מלח פלפל. מלפפון ירוק מגורד דק. הכנה: מערבבים את כול החומרים ומגישים קר . The post רוטב ציזיקי appeared first on שף אורי מלכה - טעם וריח .