טארט משמש שקדים לשבועות ולעונת המשמש הכה קצרה. זה הזמן לתמוך בחקלאים המקומיים, ולנצל את עונתו הקצרה של המשמש כדי להכין איתו הכל. והימים עוברים. חודשים חולפים, העונות ...
סלט קיץ לימים חמים וסוערים במיוחד. נכון אבטיח ופטה? אז כזה אבל גם עם פאקוס, מלא נענע ופלפל חריף. וגם פרחי שומר ב
לקראת סוף האביב מתחילים להבשיל בשדות קישואי הקיץ הקטנטנים. זהו הזמן המושלם למלא אותם בחיטה ירוקה קלויה, הידוע
מאפה שמרים עם בצק עשיר בשמן זית, מילוי מלא טעמים עם הפרי שעונתו הכי קצרה בארץ. השסק. אם פספסתם את העונה החליפו א
בפעם הראשונה שראיתי את אורן מזלף את הקציפה הלבנה אל תוך גביע קריסטל מהודר התעוררה סקרנותי. "רגע זה קינוח?"
איך שמגיע הסתיו, אני מריחה אותה – הגויאבה. אפשר לאהוב אותה, אפשר לשנוא, אני עוד לא מכירה את האדם שנשאר כלפיה
הקיץ הוא זמן הפירות. זה הזמן לצאת לליקוט בוסתנים ומעיינות. לחפש את עצי התאנה האהובים עליכם, ולארות מספיק מהעסי
פרחי קישואים נחשבים מעדן בארצות הים התיכון. הם הולכים מעולה בטיגון עמוק בבלילה וגם ממולאים ואפויים בתנור. הם
טארט שוקולד עשיר, על טהרת שמן הזית. קלתית פריכה המבוססת על שמן זית, וגנאש שוקולד ושמן זית עשיר במיוחד. תותי עץ ש
כל מה שירוק בעונה אצלכם בצלחת. עם נגיעה של חריפות מענגת, חמיצות עוקצנית ורעננות אין קץ. בדיוק מה שצריך כדי לעבו
הבטיחו שלג. בנתיים עוד מחכים. אבל קררררר קרררר קרררר. אין כמו כוס צ'וקולטה חמה ביום חורף. רק לשבת ליד החלון ולעש
מרוב סגרים כמעט שפספסתי שהשבוע, טו' בשבט. בילדותנו חגגנו את החג בנטיעת אילנות ברחבי הקיבוץ, תוך כדי שירת "כך
ממש עכשיו בשווקים, צצים קוציו היפהפיים של הארטישוק. הוא טומן בחובו עבודה רבה וסבלנות, אך טעמו שווה את הכל. בחרו