תאור
מקורו של ההמבורגר בעיר הנמל המבורג שבגרמניה, בה היה נהוג לאכול קציצת בשר בלחם בצורת לחמניה עגולה שזכתה לשם "המבורג סטייק". בסוף המאה ה-19, מהגרים יהודים ייבאו עמם את המאכל האהוב לארה"ב, שם נמכר לראשונה בשנת 1885 בשם המבורגר.
המטבח במסעדת המבורג, שואב את השראתו מהמטבח האמריקאי בן זמננו, עם דגש והתמחות בקציצות הבשר האהובות ובמיוחד במנת הדגל: המבורג עסיסי בלחמניה טריה עם חסה רעננה, עגבניה ובצל סגול.
התפריט פונה לקשת רחבה של קהלים – מהייטקיסטים שנהנים מארוחות העסקיות המשתלמות המוגשות בצהריים (12:00-17:00), דרך זוגות ומשפחות במהלך כל שעות היום ועד לבליינים קרניבורים, עבורם הורכב תפריט לילה מיוחד שמוגש החל מ-23:00
המבורג - Hamburg - מסעדת גריל אמריקאי במדיה החברתית:
עדכון אחרון 13-2-2019 1:35
חשיפות: 1933 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)