איך וכמה זמן צריך לבשל קינואה? קינואה, דגן רב תכליתי ומזין, הוא פשוט להכנה ויכול להיות תוספת נהדרת לכל ארוחה. להכנת קינואה, התחל בשטיפה יסודית כדי להסיר את הציפוי הטב ...
בישול אורז הוא תהליך פשוט הכולל שילוב של בישול עם מים, רתיחה ואידוי. הוא מספק בסיס רב תכליתי למגוון מנות שונות
חיטה היא סוג ממשפחת הדגניים מאוד תרבותי ברחבי העולם, ומזון בסיסי לצלחות הבריאות שלנו. ידוע כבסיס לקמח וללחם ו
כמה זמן צריך לבשל תירס? תירס טרי לוקח זמן בישול של כ30 עד 40 דקות. מומלץ להוציא תירס אחד לבדיקה ולבדוק את רכות פרי
איך מכינים גרגירי חומוס? חומוס גרגירים, מאכל מענג וקלאסי מומלץ לכל מטבח. המתכון מציע הזדמנות יצירתית להתנסות
איך להכין קצפת יציבה? גם את/ה רוצה לדעת איך קצפת מגיעה למצב יציבות מלאה? קצפת מפנקת יכולה להיות תוספת מענגת לקי
כמה ואיך מבשלים ביצה קשה? ביצים קשות הן מזון רב תכליתי ומזין שניתן ליהנות ממנו בפני עצמו או להשתמש בו כמרכיב ב
מתכון איך לבשל בורגול בורגול פילאף, מרכיב צדדי ומזין במטבח המזרח תיכוני, לבורגל יש טעם מעט אגוזי ומענג אשר נות
איך מכינים פלפלים ממולאים בבשר ואורז? תתפלאו אך המתכון לא כל כך מסובך, גם את/ה יכול. את מנת הפלפלים הממולאים שכ
רוטב שמנת דוקסל פטריות רוטב שמנת פטריות דוקסל הוא תוספת עשירה לרביולי (אפשר גם לנסות לסוגי פסטות שונים). המתכו
גם אתם חשבתם לעשות ביצה מקושקשת כמו בבתי מלון ? זה לא כל כך קשה! בבקשה מתכון מושלם לביצים מקושקשות הכוללת שלושה
עדשים שחורות, המוכרות גם בשם עדשים בלוגה, הן אחד מזני העדשים המבוקשים ביותר. הם מתאימים לבישול יחסית מהיר ולמא
מהו שולחן שוק? שולחן שוק הוא סגנון הגשה מיוחד ומרשים לאירועים, שבו מוגשים מגוון מאכלים על גבי שולחן גדול בצורה
מתכון קלאסי בסיסי לגבי איך מכינים פנקייקים מתכון שיכול להספיק ל2 עד 3 אנשים. אפשר להכפיל את הכומיות לקהל רחב יו