תאור
"טקסטורות" נותנת פתרון לטבח הישראלי היצירתי
דוקטור סרחיו ברוידו, נולד במקסיקו, בעל תואר דוקטור בביולוגיה מולקולארית, מהאוניברסיטה העברית בירושלים, מידען, המשלב מזה שנים את שני התחומים המעניינים אותו: מדע ומטבח. בעל ניסיון עשיר כטבח במסעדות מובילות.
מזה שנים מתנסה ד"ר ברוידו במעבדתו, בטכניקות המיוחדות של הבישול המולקולארי. הוא רכש ידע וניסיון מהמומחים המובילים בעולם בתחום זה, אותו הוא מעביר במסגרת ימי עיון, כנסים וסדנאות באקדמיה וכן למומחים המובילים בתעשיית המזון, לשפים ולמתעניינים בנושא במסגרות פרטיות מגוונות.
ד"ר ברוידו ישמח לייעץ גם לכם כיצד ליישם זאת במטבח שלכם ולסייע בלימוד הטכניקות הנדרשות על מנת להכין מנות מהפכניות ומרתקות וליצור ריגושים אצלכם בצלחת!
עדכון אחרון 18-2-2017 9:19
חשיפות: 1368 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)