תאור
מפעל המזון "מעדני מיקי" נוסד בשנת 1939 ע"י האחים מיקי ואימרי קאופטייל.
כיום ממשיך הדור השני את מסורת רבת השנים. כבעלים ומנכ"לים משותפים מכהנים ילדיו של מיקי, משה וארי קאופטייל, ואט אט מתחילים גם הדור השלישי לקחת חלק בפועלה של החברה.
במפעל מייצרים מגוון רחב של סלטים, סלטי דגים, מוצרי דגים מעושנים, כבושים, מלוחים וסלמון מעושן. כל זאת בניסיון רב ועל פי מסורת רבת שנים. בנוסף, משקיעה החברה משאבים רבים בחדשנות וטכנולוגיה, ואף לאחרונה לאחר פיתוח ממושך השיקה לראשונה בישראל, נקניקי דגים.
"מעדני מיקי" משווקים בישראל ומייצאים ברמה גבוהה העומדת בכל תקני הייצור האירופאיים ומחזיקים בתקן HACCP וב-ISO 9001:2008. כמו כן, קיבל המפעל את אישור המחלקה הווטרינרית של הצבא האמריקאי ובכלל זה עמידה בתנאי ה- FDA. "מעדני מיקי" מייצאים לאירופה, ארה"ב, קנדה, הונג קונג וכו'.
מרבית המוצרים כשרים לימות השנה הרגילים בהשגחת הרב לנדא, רב אב"ד בני ברק, בפסח המוצרים כשרים בהשגחת בד"צ בית יוסף וכל מוצרי הסלטים כשרים בהשגחת הרבנות הראשית ראשל"צ. מוצרי הדגים כשרים כולם בהשגחת הרבנות הראשית מטה יהודה וחלקם כשרים בהשגחת הרב רובין.
לחברה שני אתרים, הראשון ממוקם באזור התעשייה החדש בראשל"צ, ומשמש הן כמפעל לייצור הסלטים והן כמטה החברה. האתר השני ממוקם באזור התעשייה הר טוב הסמוך לבית שמש ובו מייצרים את מוצרי הדגים. בשני האתרים ציוד חדיש ברמה טכנולוגית גבוהה, בקרת איכות מקצועית ומערכת תפעול מתקדמת.
עדכון אחרון 26-12-2018 7:55
קטגוריה:
קניות וצרכנות
מזון
שולח האתר:
מעדני מיקי תעשיות מזון דגים וסלטים
מיקוד 7565419
כתובת:
רח' לזרוב 13
ראשל"צ
ישראל
|
|
מס. טלפון: 1-700-50-55-40: משרדים: 03-9616283
חשיפות: 1555 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)