תאור
במהלך שני העשורים האחרונים הפך ה-‘מיט בר’ לשם נרדף לחוויית בשר חסרת פשרות. האווירה המוקפדת, השירות המקצועי, וכמובן איכות הבשר שאין מתחרה לה, הביאו ל-‘מיט בר’ קהל סועדים מגוון, שהמשותף לכולם הוא הערכה לבשר איכותי. ב-‘מיט בר’ התפריט פשוט, קולע ויציב כבר שני עשורים. יש בו בשר איכותי שנבחר בקפידה ומיושן במשך שלושה שבועות; אנשי גריל מקצועיים שמטפלים בו באהבה וצוות שמבין את החשיבות של שירות. התוצאה מפתיעה לחיוב בפשטותה הלא מתפשרת.
ב’מיט בר’ מציעים מנות ראשונות כמו: קרפצ’יו פילה בקר, סלט ביצים עם שמלץ, טרין כבד עוף ביין אגסים וכמובן סלט מיטבר. מנות עיקריות המורכבות מנתחי הדגל של הבשר: פורטר האוס (סינטה ופילה), אנטריקוט על העצם, פילה בקר רך ועסיסי וכמובן ההמבורגר המיתולוגי של ‘מיט בר’ המורכב מנתחי אנטריקוט טחונים יום יום במקום.
לצד הבשרים המוגשים ב”מיטבר” תוכלו למצוא גם בר איכותי ומקיף במיוחד, שהותאם בדיוק לצרכים של קהל הלקוחות.
מסעדת מיטבר במדיה החברתית:
עדכון אחרון 12-2-2019 12:20
חשיפות: 2863 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)