נט2יו - איכות ברשת משנת 2004
  עמוד הבית >> מרכז הרססים >> צלעות, קבבים, אנטריקוט, פילה פרגית, סינטה ועוד

מרכז הרססים

  ראשי  |  הזנה פשוטה  

link השער לעולם יינות ישראל השער לעולם יינות ישראל (8-6-2024 22:19:57)

feed צלעות, קבבים, אנטריקוט, פילה פרגית, סינטה ועוד (11-5-2024 11:25:29)

מספר טיפים חשובים שכדאי לדעת לאופן הטיפול בבשר כי "לא באמת משנה באיזה בשר תחליטו להשתמש בארוחת "על האש" העיקר שיהיה איכותי ותדעו לטפל בו נכון".
1. אם החלטתם לקנות בשר קפוא, עדיף להפשיר אותו יום במקרר ולא מחוצה לו. זאת מכיוון שאולי הוא יפשיר יותר מהר בחוץ, אבל לא תרצו אוסף בקטריות מתרבות לכם עליו ואם לא תבשלו אותו עד הסוף, יהיה מסוכן לאכול אותו.

2. בשר עם עצם צריך יותר זמן צלייה, לכן רצוי להכין אותו לקראת הסוף כשהגחלים לוחשות. כך האש לא תשרוף אותו יותר מדי מבחוץ והפנים שלו יישאר חי.

3. את הגחלים מומלץ להדליק לפחות כ 30 דק' לפני שמתחילים. כך שהאש לא תהיה חזקה מדי והבשר ייצלה כמו שצריך.

4. טימפרור הבשר – כדאי מאד להוציא את הבשר מחוץ לקירור לפני שמעלים אותו על הגריל, כך שיהיה בטמפ' החדר וזאת על מנת שלא ייגרם לו "שוק תרמי". כשהבשר יוצא היישר מהקירור לגריל, הוא פשוט נסגר ומתכווץ ולכן עדיף שהבשר יעלה על הגריל בטמפ' החדר ולפחות שעה מרגע יציאתו מקירור.

5. לאחר צליית הסטייקים, כדאי מאד לתת להם לנוח כדקה/שתיים על רשת או קרש עץ על מנת שיגירו נוזלים לא רצויים ויהיו עסיסיים יותר עם טעמים עמוקים.

6. במידה ונשאר לכם בשר לאחר האירוע, אפשר לשמור אותו במקרר ולחמם אותו יום אחרי בסיר עם מעט מים על אש בינונית-גבוהה. אפשרות שניה היא לטחון הכל עם כוסברה ועריסה טובה ולהכין סיגרים.

שף דור זגורי לפרנה בשוק. צילום גל זגורי

בהצלחה ובתאבון

הפוסט צלעות, קבבים, אנטריקוט, פילה פרגית, סינטה ועוד הופיע לראשונה ב- WinesIsrael - יין, אלכוהול, קולינריה, שמן זית וטיולים .


execution time : 0.556 sec
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.