נט2יו - איכות ברשת משנת 2004
  עמוד הבית >> מרכז הרססים >> רוכבים על הענן באירוע Google Cloud Summit השנתי

מרכז הרססים

  ראשי  |  הזנה פשוטה  

link אנשים ומחשבים אנשים ומחשבים (8-6-2024 23:40:52)

feed רוכבים על הענן באירוע Google Cloud Summit השנתי (9-5-2024 4:38:12)

מהפכות ה-AI והענן סחפו את כולנו. דברים שלא מזמן נראו כמו מדע בדיוני הפכו לכלי עבודה יום יומיים עבורנו – בין אם אנחנו מנהלים, מפתחים או משתמשי קצה, והם זמינים לנו מכל מקום ועל כל מכשיר. מי שמתחבר לעולם הזה ימצא את עצמו מוביל מקצועית, וארגונים שמאמצים את היכולות החדשניות נהנים מיתרון תחרותי. כלי ה-AI והענן הכי מתקדמים לעובדים ולעסקים יוצגו באירוע Google Cloud Summit השנתי של גוגל קלאוד (Google Cloud), שיתקיים ב-23 במאי באקספו תל אביב. הכנס יכלול הכרזות, סיפורי לקוחות וסדנאות התנסות Hands-on. הכניסה ללא עלות, בהרשמה מראש .

רבות דובר על יתרונות הטרנספורמציה הדיגיטלית, וארגונים קטנים כגדולים – מסטארט-אפים צעירים, עבור בארגונים מסורתיים כבנקים, חברות ביטוח, תעשייה והמגזר הציבורי, ועד לענקיות האנטרפרייז, עוברים בשנים האחרונות שינויים טכנולוגיים מרחיקי לכת, הודות להתפתחות המואצת של תחום הבינה המלאכותית. ה-AI מסייעת לארגונים לשפר את ניהול הארגון בהערכת ביצועים, בדיקת היתכנות של חידושים ויצירת אוטומציות, משפרת את יכולות העובדים, מייעלת תהליכים, חוסכת בעלויות התפעוליות, מפנה זמן לפיתוח וחדשנות ומקצרת את זמן ההגעה לשוק.

ב-Google Cloud Summit תוכלו לראות ולהתנסות בדוגמה חיה של פלאנק – מערכת בינה מלאכותית שמסייעת לחברות ביטוח להתמודד עם ביג דאטה, לסווג עסקים ולזהות סיכונים. כמו כן, יוצגו שני כלי AI מקצועיים, שנחשפו בכנס Google Cloud Next 2024, שהתקיים בחודש שעבר בלאס וגאס, בהשתתפות 30 אלף איש מרחבי העולם, ושזכו לשדרוג משמעותי: Gemini Code Assist, שעוזר למפתחים לכתוב ולשדרג קוד, ו-CodeGemma להשלמת קוד במסמכים שיתופיים, שזמין ללקוחות גוגל קלאוד ב-Vertex AI.

כמו כן, נראה ב-Google Cloud Summit הדגמות של Gemini, שמקבל פרומפטים כתובים ועכשיו גם קוליים, ומסייע בניסוח מיילים ומסמכים; נשמע על הרחבת זמינות מודל ה-Gemini Pro 1.5 ומודלים נוספים בפלטפורמת ה-Vertex AI של החברה; נציץ ל-Google Vids, הפלטפורמה החדשה ליצירת סרטונים ושיתופם ב-Workspace; ונתפעל ממעבד ה- ARM החדש Axion, שמותאם לשרתים.

מה יהיו הנושאים המרכזיים באירוע?

אחד הנושאים החמים בכנס יהיה מודלי שפה גדולים (LLM). נלמד על סוכני AI עם כלי חיפוש והרצת קוד, הפעלה ושיתוף אפליקציות LLM בפרודקשן, ואיך לעשות את זה ולא לחרוג מהתקציב, באמצעות המודל הפתוח של Gemma. אם נושא הסייבר מדאיג אתכם, תוכלו ללמוד איך לאבטח LLM נגד האקרים שמנסים להזריק פרומפטים, מרעילים את הדאטה ויוצרים תוכן בעייתי או זדוני. עוד נלמד איך לשפר את האבטחה באופן כללי באמצעות LLM, וכיצד להגן על הענן שלכם.

תשתיות הענן, השירותים והיישומים שלכם יוכלו להתייעל באמצעות שימוש בביג דאטה להפקת תובנות, ניתוח בעיות ואופטימיזציה. יכולות BigQuery חדשות יתנו לכם חוויה מאוחדת של מידע ושיתופו, עם אנליטיקות וטסט-קייסים של AI על כל הדאטה שלכם – לא משנה מאיזה סוג הוא, על איזה מנוע הוא עובד ובאיזה שירות ענן הוא נמצא.

גם עולם הקוברנטיס יקבל באירוע מקום של כבוד, עם GKE לפישוט ובניית אפליקציות, ייעול כלכלי של הסקיילינג, הפחתת העיסוק בתפעול, ניהול וסקיילינג של רשתות בענן או On-prem, והדרך הכי טובה לנהל עומסי עבודה של AI/ML באמצעות אסטרטגיית אחסון מיטבית.

נותני החסות, ההרצאות – וסדנה

בין נותני החסות לכנס נמנות Wideops ו- Commit , שאנשיהן ישמחו לפגוש אתכם באקספו ועל הבמה בשסנים מרתקים. האירוע יכלול הזדמנות למינגלינג של סטארט-אפים ומשקיעים, וכן הרצאות של יזמים ומשקיעים מהמצליחים בישראל על סטארט-אפים בתחום ה-AI, טרנדים, גיוסים, אסטרטגיות שותפות והאתגרים לסקייל ולהתרחבות עולמית. כל אלה יסייעו לכם למצוא את הסטארט-אפ או המשקיע הנכון עבורכם. כמו כן, במתחם האקספו תוכלו להתנסות בדמואים ולשמוע על תוכנית ההטבות החדשה לחברות הזנק בשלב מוקדם.

אם תרצו גם לנסות בעצמכם – בדיוק עבורכם נועדה סדנת BigQuery ו-Gemini, שתימשך לאורך כל היום ותיתן לכם הזדמנות להתנסות במוצרים בעולם האמיתי, עם כישורי ניתוח השפה והתמונה של Gemini ויכולות האחסון והאנליטיקה המסיביות של BigQuery.

אז מה אומרים, נתראה שם ?

גוגל קלאוד

הפוסט רוכבים על הענן באירוע Google Cloud Summit השנתי הופיע ראשון ב אנשים ומחשבים - פורטל חדשות היי-טק, מיחשוב, טלקום, טכנולוגיות


execution time : 0.549 sec
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.