מקומות שצברו להם קהל קבוע בגלל האווירה שיש בהם, החיוניות של פאב אפל ושמח והאוכל הטוב שהוגש בהם יכולים להתבגר יום אחד ולרצות להיות אחרים. כשהמקום שאהבתם להשתולל בו עם סיגריה ביד וכוס ויסקי ביד שנייה מחליט להפוך למסעדה מבלי לשנות את הרכב האנשים, זה רק אומר שהרבה עניין והרבה מאוד הפתעות מחכות למי שרוצה לשמור עדיין על אותה רמת בילויים ומרכיבים החוויה. אם אתם מחפשים בר יין בחיפה אתם יכולים למצוא כמה מקומות שנודעו בזכות התפריט המהודק שלהם יחד עם מבחר אלכוהול מצוין שיכול לגרום לכל בר בינלאומי להתגאות בו. וזה אכן כך במרבית המקומות בעיר הבינלאומית בפני עצמה. כעת, נוסף אליה בר מסעדה שהוא פאב ישן וותיק שצבר לו קהל נלהב שאינו יכול בלעדיו, וכעת הוא צפוי להמשיך למלא את המקום בגלגולו החדש. סטלה בר מסעדה הפך למסעדה בר יין לאחר כל המסיבות העליזות שהתקיימו בו בערבי השבוע וסוף השבוע, כך שהוא יהיה יותר סולידי אבל עדיין מושך אליו אנשים יפים שאוהבים לבלות טוב.
לא שפאבים הם לא בילוי איכותי אבל אפשר לשדרג כל מקום כזה בקלות כשמוסיפים לו עיצוב של מסעדה והופכים אותו לבר, באווירה יותר אלגנטית אם כי ים תיכונית מקומית. בכל בר קוקטיילים חיפה תוכלו למצוא קהל אלגנטי ומתוחכם יחד עם אלה שחיים עדיין כמו בתקופת הבוהמה של שנות ה-80, ולכן גם מקום זה צפוי לתפוס תאוצה בלבוש החדש שלו. לקהל הרי לא תהיה התנגדות לשנות את הרגלי הבילוי שלו מריקודים על שולחנות לישיבה מסודרת ליד הבר ולגימת יין מצוין לצד מנות קטנות של תפריט גורמה חדש. זאת הסיבה שגם בבר זה צפויים להיות לילות רבים שיהיו עמוסים ללא מקום פנוי להניח בו את כף הרגל או המרפק על הבר.
אם יש דבר שלא מתכוונים לוותר עליו גם בגלגול החדש זה התפריט המעולה שלו. מי שהתרגל לאכול טוב בפאב שלו, ישמח לגלות שגם אם המנות יהיו מעט יותר קטנות הן עדיין יהיו משובחות ומצטיינות בהכנה מקורית. תפריט סטלה בר מסעדה יהיה ים תיכוני ומקומי עם נגיעות בינלאומיות כפי שכולם מצפים ממנו להיות. דבר אחד בטוח, הרמה לא תשתנה לרעה רק כי האנשים התבגרו קצת ורוצים לשבת בנחת ליד השולחן במקום לרקוד כל הלילה.
הפוסט רגוע אבל עדיין תוסס הופיע לראשונה ב-מקומונט חיפה - קול חיפה חדשות מקומיות של חיפה.