נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

3/11 21:15 זלמן יש לו מלקחיים
אחת הקצביות הוותיקות והמוערכות עשתה את מה שכנראה הייתה צריכה לעשות כבר מזמן, והתרחבה עם דוכן צמוד. בתפריט: קבב מצוין, יופי של מרגז, איברי פנים לחובבי הז'אנר וגם אופציות צמחוניות מעוררות תיאבון. אה, והמיקום בסמטה יפואית רק מוסיף לכיף
| 2/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/11 21:06 אורז ירוק בשקית קוקי, יד ראשונה מבוכרי
פחות עבודה מזה כבר אי אפשר למצוא
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/11 21:02 3 מתכונים לארוחת בוקר יחידה במינה
חביתה וסלט קצוץ? לא הפעם. היום אנחנו עם שקשוקה בלי עגבניות ועם תפוחי אדמה מטוגנים, קבבוני דג בגודל ביס, שמוגשים על פיתה קלויה עם רוטב יוגורט ושמן זית, וסלט טאבולה עם המון המון ירוקים שהוא המנה הכי מרעננת שאכלתם בהרבה זמן האחרון
| 5/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/11 7:41 אחרי שני עשורים: רשת הגלידריות אייסברג סוגרת את פעילותה
הרשת שמנתה 14 סניפים נמצאת בתהליך סגירה של חנויותיה. בין הסיבות: התחזקות המתחרות ודמי השכירות הגבוהים. אייסברג: "לחברה יש ותהיה פעילות מעבר למכירת גלידות בסניפים"
| 3/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/11 1:55 הקדירה הבוערת: המסעדה שמביאה לארץ את ההוט פוט הסיני
אם אתם מחסידי המרק ולא מכירים את קונספט ההוט פוט הסיני, אתם כנראה עומדים להתאהב: מדובר בארוחה שמורכבת כולה מקעריות מרק, שלכל אחת מהן אתם מוסיפים מרכיבים לבחירתכם. איך מכינים את זה בבית? לא מכינים, נוסעים לכפר ורדים
| 2/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/11 0:59 10 המסעדות המדוברות של נובמבר
המסעדה האיטלקית מאמריקה שמנסה לשחזר את הקסם בלבנט, הכיסונים שמצדיקים קפיצה לחדרה, החצ'פורי הממכר בשוק הכרמל, הפיצה המצוינת בדיזנגוף, הכריכים בשוק לינסקי וגם מסעדת הדגים החדשה שנכנסה לחיינו. רוצים להישאר מעודכנים? זאת הרשימה שכדאי לכם להכיר
| 2/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/11 22:18 8 עוגות שוקולד מומלצות
מכל מאות מתכוני עוגות השוקולד שאנחנו מכירים, אלה ללא ספק הבולטים. ויש גם טיפים להצלחה
| 2/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/11 9:18 מקדש של פירות ים: קנקון אשדוד
"השרימפס מוגשים בסגנונות שונים. הכי פשוט, וגם זה שהכי נותן לאיכותו של חומר הגלם לדבר – על הפלנצ'ה, מתובלים במלח גס, פלפל שחור וקצת לימון, ומוגשים עם איולי חרפרף בצד..." אשדוד, שהפכה ליעד קולינרי בולט כזה ששווה נסיעה מיוחדת אליו, מאכלסת גם את קנקון - חנות לממכר מוצרי מזון מהארץ ומהעולם עם בר אוכל המציע מנות טריות כאילו זה הרגע נשלפו מבטן האוקיינוס. גיא סופר-זמרני מגיע לתחנת חובה לפודיז וא...
| 7 חשיפות | 3/34
2eat.co.il - מאמרים וביקורות על מסעדות, בתי קפה, ברים ו-סדנאות בישול | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/10 6:14 אורי בורי זכתה להוקרה בינלאומית
מסעדת אורי בורי הוותיקה בעכו זכתה בתואר אחת המסעדות הטובות ביותר בעולם לשנת 2019 והמסעדה הטובה ביותר במזרח התיכון ובישראל לפי אתר דירוג המטיילים הבינלאומי טריפ אדוויזר. בתוגבה לדירוג, מסר המסעדן אורי ירמיאס: "אנחנו זוכים באופן בולט להערכה בעולם ובארץ קצת פחות"
| 2/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/10 6:01 המקום החדש והמפנק של אנסטסיה
מסעדת אנסטסיה, שנחשבת לאחת המסעדות האהובות והטובות בקרב טבעונים (אבל לא רק), מתרחבת ומשיקה חנות מפעל שווה עם שירות משלוחים חדש ורחב: קישים, גבינות, מעדנים, מאפים ומגוון גדול של מוצרים לבישול בבית. אז כמובן שניסינו, והנה המסקנות
| 3/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/10 5:20 אחרי הזכייה: מה גרם לוונסה לפרוץ בבכי?
ונסה וידל אביטן, זוכת "מאסטר שף", סיפרה הערב (ש') ב"אנשים" על החיים שאחרי הזכייה, על המקום שבו הכל התחיל וגם על מה שהשאירה מאחור בצרפת
| 5/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/10 4:55 המתוקים המומלצים של יפו
יפו היא ממש לא רק חממת חומוס, וחשוב לזכור את זה כשנתקפים בחשק לקינוח טוב: תמצאו שם כנאפה שבזמן קצר הפכה לשם דבר, מלבי מיתולוגי, קטאייף ובקלאוות, אבל גם קונדיטוריה מהממת ועוד שלל גדול של עוגות ומאפים מושקעים מיוחדים. הנה 7 המלצות חמות ומתוקות
| 1/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/10 22:13 מוטב שתיכנעו כבר עכשיו לטירוף עוגות הרשת
עוגת רשת שוקולד וגבינה שכולם יצליחו להכין
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/10 22:00 מרקים כפי יכולתכם ועוד חדשות אוכל
בירושלים תוכלו לשלם על מרק אחד ולאכול כפי יכולתכם מעוד 5 מרקים נוספים, ברשת בנדיקט יגישו לכם 8 סוגים של שקשוקות וברחבי הארץ חוגגים את יום הטבעונות עם סדנאות וספיישלים
| 3/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/10 21:46 הגיע הזמן שתיתנו צ'אנס למטבח האתיופי
צוות "חי בלילה" הגיע למסעדת אדיס עלם האתיופית באשדוד, ומצא שם לא רק אישה חזקה ובשלנית מחוננת שמקדישה את כל פועלה לאמה המנוחה, אלא גם מנות צמחוניות ובשריות טעימות במיוחד ובירה אתיופית נהדרת
| 4/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.

תגובות פייסבוק


×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: