בלוג עדכונים: אוכל - מסעדות
בוגרת עונה 5 של "מאסטר שף" פתחה לאחרונה סניף שני לאיטס קפיטריה שלה - מהמקומות המוצלחים והטעימים בעיר. האם הסניף החדש יהיה זה שיחזיר לחיים את רחוב שינקין החבול בתל אביב? וואללה, יש מצב רציני שכן
| 5 חשיפות | 2/16
שוב כנאפה? כן, אבל בכנאפה הזאת אין גבינה אלא דווקא בשר בבישול ארוך, בתיבול של שלל רטבים תוצרת בית. איפה כל זה קורה? שוק מחנה יהודה, איך לא. צוות "חי בלילה" ביקר וטעם
| 8 חשיפות | 3/123
אנחנו כבר יודעים שיש בשוק מחנה יהודה אוכל דרום אמריקאי מעולה, אוכל טורקי מפעים, אוכל עיראקי מטמטם ועוד מלא אוכל טעים, אבל השבוע גילינו שם גם פיצה מצוינת בסגנון ניו יורקי, כשרה למהדרין. הפיצה הייתה מעולה, הכנאפה שזללנו אחריה הרבה פחות
| 7 חשיפות | 3/100
כבר היו לנו כאן מסעדות מושקעות ושאפתניות שהושקעו בהן כמויות אדירות של כסף, אבל לא כאלה בעיצוב המותג של ארמני ולא עם נוף כזה! מה תאכלו שם, עם תקנחו ומתי היא בכלל נפתחת? כל הפרטים
| 4 חשיפות | 3/86
הבעלים של מסעדת איגרא רמא המוצלחת בתל אביב חברו לבעלים של משק מלמד, החליפו את הרוטיסרי בטאבון ובנו תפריט שכל מנה בו מגרה יותר מהשנייה. כל המוצרים תוצרת הארץ, טריים מהמשק, ואם עוד לא שמתם את המיקום בווייז, אז דעו שיש גם מעדנייה
| 11 חשיפות | 3/115
בחיפה ובתל אביב כבר מאורגנים עם גרסאות מיוחדות לסופגניות ולביבות, סרפינה משיקה תפריט ארוחות עסקיות, גלידריית גולדה מתרחבת ויש גם משקאות חורף חדשים, מסעדונת חדשה ועוד חידושים שפודיז אמיתיים רוצים להכיר. חדשות האוכל של השבוע
| 8 חשיפות | 3/46
לא עוד התפשרות על בורקס ומאפים מעופשים בקפיטריה! מעכשיו, כשאתם מבקרים במוזיאון ארץ ישראל, תחכה לכם מסעדה של ממש. איך זה קרה רק עכשיו? מה אכפת לנו, העיקר שזה קרה
| 5 חשיפות | 3/30
שנים ארוכות של תסכול באות השנה לסיומן עם פתיחת הסופגנרי של מאפיית בליקמח המצוינת, שמציעה לא פחות מ-14 טעמים של סופגניות וכולם ללא גלוטן. צוות "חי בלילה" טעם, התרגש וחזר עם כל הפרטים
| 5 חשיפות | 3/21
אחרי שהפעילו כמה מסעדות בחו"ל, זוג המסעדנים אנדראה ורייצ'ל מגי עושה עלייה לארץ ופותח מסעדה איטלקית מושקעת בהרצליה, מכל המקומות. מה בתפריט? מגוון פסטות בעבודת יד, פיצות מהטאבון ולא מעט קלאסיקות איטלקיות
| 4 חשיפות | 3/15
מוקדם יותר היום נערך הטקס השנתי של גו-מיו וחולקו פרסים למסעדות המצטיינות בקטגוריות השונות. אז מי קטפה את פרס מסעדת השנה? מי זכתה לפרס על שירות טוב במיוחד? ומי הקונדיטורית והשף המוכשרים של השנה? הנה כל מה שאתם צריכים לדעת
| 5 חשיפות | 3/75
השף דיווויד פרנקל שוב פותח פיצרייה (אחרי פרונטו קיוסקו ז"ל), רק שהפעם הקונספט שונה לחלוטין: הסגנון רומאי, התוספות רבות והמיקום אטרקטיבי. מי אמר פיצת שף ולא קיבל?
| 5 חשיפות | 3/63
מה יותר כיפי מפיקניק באזור נטף המרהיב ביופיו? פיקניק באזור נטף המרהיב ביופיו שמלווה באוכל מהמטבח של רמה, כמובן. אז קבלו את סלסילות הפיקניק המהממות של רמה בן צבי, וגם את שאר חדשות האוכל לשבוע הקרוב
| 4 חשיפות | 3/69
בשבוע הבא יתקיים בתל אביב שבוע המטבח האיטלקי, מה שאומר הרבה פסטה בשבילנו, וגם ארוחה ברוח "החברה הגאונה", כוסות קפה במבצע ועוד שלל אירועים. אבל אותנו הכי מרגשת ההזדמנות לאכול שוב מידיה של יונה ששון מטופולינו
| 6 חשיפות | 3/70
מה קורה לשיפוד עסיסי כשבמקום לאפה מגישים אותו בסאלוף? מהביקור של צוות "חי בלילה" בדרקסלר, דוכן השיפודים התל אביבי החדש, אנחנו לומדים שרק טוב. שיפודייה שיפודייה, אבל אי אפשר להתבלבל - מדובר בשף עילי
| 10 חשיפות | 3/121
אי אפשר להתכחש לטרנד הפיתות שמפוצצות שיפודים ונוטפות עמבה וטחינה, וגם לא תשמעו מאיתנו תלונות בנושא הזה. האחרונה להצטרף היא עזיזה, שיפודייה שמביאה את בשורת הפיתה במילוי בשרים וירקות מהאש לרעננה, ואפילו לצמחונים ולטבעונים יש כאן כמה אפשרויות מסקרנות
| 5 חשיפות | 3/100
« 1 ...
77 78 79 (80) 81 82 83 ...
165 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.