בלוג עדכונים: אוכל - מסעדות
בג'יג'י קובלה החדשה של מחניודה תקבלו את תמצית המנות של מסעדות הקבוצה - בתוך לחמנייה. ולא סתם לחמנייה, אלא שילוב של קובנה ובצק של חלה. תודו שמסקרן!
| 13 חשיפות | 3/138
אחרי שנים של טיולים ומחקר בנאפולי הביא אורן אבני, חיפאי אובססיבי לפיצות, לעיר התחתית טאבון עצים, והוא מתפיח כאן בצקים לפי המסורת. חוץ מהפיצות הקלאסיות יש גם כמה תוספות מסקרנות, ותשכחו ממשולשים - כאן הפיצה מגיעה עם סכין ומזלג
| 13 חשיפות | 3/133
לכבוד יום הולדת 20 לסניף רוטשילד מציעה יאקימונו ארוחת טעימות במחיר משתלם, ויש גם חגיגות בבית תאילנדי ושלל תפריטים חדשים ומנות מיוחדות. חדשות האוכל של השבוע
| 9 חשיפות | 3/123
רשת המזון המהיר האמריקאית ברגר קינג בחרה בדרך בוטה מאוד להציג את השינוי החדש שעשתה בהמבורגר המפורסם שלה - וופר
| 12 חשיפות | 3/110
טרנד חנויות הדגים שמציעות גם לשבת אצלן ולאכול דגים טריים צלויים, נאים או מטוגנים, מתרחב, ומגיע בגרסה כשרה לקניון ראשונים בראשון לציון. הפעם מדובר בפישופ המוצלחת משרונה מרקט, שמציעה כאן תפריט אטרקטיבי במיוחד
| 9 חשיפות | 3/124
מגמת המסעדות שפועלות רק בפורמט של משלוחים ממשיכה לצבור תאוצה, והפעם עם מקום על טהרת בשר הברווז. שלחנו ווטסאפ לאן שצריך, עקבנו יפה אחרי ההוראות שקיבלנו, ובסופו של התהליך אנחנו מוכנים לצאת בהכרזה מחייבת: צדקתם, ברווז זה באמת דבר טעים!
| 17 חשיפות | 3/150
רק בשבוע הקודם סיפרנו לכם על המסעדה הצמחונית החדשה של אסף גרניט ליד מסעדת מחניודה, והנה עוד מקום חדש שמגיש מנות על טהרת הירקות: מימוניס - שף בפיתה. המקום נפתח קרוב ללא מעט שיפודיות ואופציות בשריות פופולריות, אבל מציע תפריט מהודק של פיתות במילוי ירקות שונים ואפילו קינוח
| 15 חשיפות | 3/153
בדרך כלל כשאנחנו מספרים על מסעדות יפניות חדשות, הן מתמקדות בלהיטי המטבח היפני כמו סושי וראמן, אבל הפעם מדובר דווקא במסעדת בשר יפנית, שתיפתח ברמת גן. מי השף, מה יש בתפריט ומתי אפשר להגיע לשם? כל הפרטים
| 13 חשיפות | 3/125
חדשות מרגשות: בחודשים הקרובים מסעדת ויקי כריסטינה תארח את השף הירושלמי המוערך, עזרא קדם, שסוף סוף מגיע לבשל גם תל אביב, ולכם יש הזדמנות נדירה לאכול כמה מהמנות המיתולוגיות שלו במחירים הוגנים במיוחד
| 8 חשיפות | 3/108
השף אסף גרניט וקבוצת מחניודה מרחיבים את האימפריה עם מסעדה שתציע רק מנות צמחוניות וטבעוניות, ויש גם פופ אפ פחזניות מגרה במיוחד אצל רביבה וסיליה, עסקיות חדשות בסושי זושי התל אביבית ואירוחים מיוחדים של שפים בצפון ובדרום. חדשות האוכל
| 10 חשיפות | 3/131
נכון, איש מאיתנו כנראה לא יבקר באסיה בקרוב - אבל לפחות נוכל לבקר בניט נוי, המסעדונת החדשה של גיא רובננקו ולילך רווה בנמל תל אביב, שמתחייבת להגיש אוכל שווקים אמיתי ואם לסמוך על השניים האלה, היא גם כנראה תקיים
| 8 חשיפות | 3/101
אם השם של השף קונדיטור טל שפיגל לא מצלצל לכם מוכר, הנה תזכורת: מדובר בשף הישראלי שמעלה מפריז תמונות של קינוחים מגרים ויפהפיים על רקע נעליו הצבעוניות. עכשיו אפשר סוף סוף לטעום מיצירותיו גם בארץ, וכמובן שצוות "חי בלילה" התייצב
| 9 חשיפות | 3/101
סיפרנו לכם על ההמבורגר הזה עוד כשהיה סוד גלוי בפופ אפ בשוק הכרמל והעמיד תור לא קטן של סקרנים רעבים. עכשיו תשמחו לגלות שאנשי ההמבורגר של GDB חברו לאנשי קבוצת we like you too וההמבורגר הנפלא הזה מקבל המבורגריית קבע. מעכשיו לא צריך לחכות לימי שלישי בערב
| 9 חשיפות | 3/118
במסעדה החדשה בתל אביב, פופה (POUPEE), הושקעו מיליוני שקלים, וחוץ מאוכל עושים שם מסיבות, הופעות ואירועים. על החלק הקולינרי אחראים השף אורן אסידו, שהוביל עד לאחרונה את הדקל הירושלמית ושף יוני סעדה. ומה בתפריט? מטבח ים תיכוני פוגש קלאסיקה צרפתית
| 13 חשיפות | 3/104
בתערוכת "סומלייה 2020",שתתקיים השנה בפעם ה-18, גם מי שאינו בהכרח סומלייה יכול להגיע ולטעום יינות של לא פחות מ-60 יקבים ישראליים, לצד יינות בינלאומיים. כמה זה יעלה, איפה זה קורה ומה טועמים? כל הפרטים
| 10 חשיפות | 3/96
« 1 ...
74 75 76 (77) 78 79 80 ...
166 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.