בלוג עדכונים: אוכל - מסעדות
הרבה סיורי אוכל בנצרת מתעכבים על החומוס והעראייס, שהם באמת מצוינים, אבל יש מקום קטן ומיוחד בנצרת ששווה את תשומת הלב שלכם לא פחות מהם, ומגיש מנה מופלאה - פיתה עם קלמרי, שרימפס ופילה לוקוס
| 15 חשיפות | 2/167
הנינג'ה החיפאית, אלכס חזנוב, התלווה לחי בלילה בחיפוש אחרי אוכל הרחוב הישראלי שחובה להכיר ולקח אותנו לפייבוריט שלו - סנדוויץ' ברכה. אם אחד כמו חזנוב, שאוכל מה שבא לו רק פעם בשבוע, בוחר להתחרע דווקא שם - תאמינו לו שיש לזה סיבה טובה טעימה ממש
| 3 חשיפות | 2/16
לירושלמים לא מגיע מקום של המבורגרים מושחתים ומוגזמים עם תוספות שוות? בטח שמגיע. הכירו את הבורגר רום, שנפתח במיקום אסטרטגי ויכול להוות אלטרנטיבה לכל הבליינים שמחפשים מאנץ' לילי גם בימי שישי
| 7 חשיפות | 2/46
העיר התחתית תחגוג בתחילת דצמבר את פסטיבל א-שאם, ואנחנו צופים שיהיה טעים אש. מה עוד? פסטיבל המבורגרים בבאר שבע, ארוחה לפי תפריט בן מאה שנה בתל אביב וגם כמה דרכים שלא חשבתם עליהן לזלול סופגניות. כל חדשות האוכל, כדי שלא תישארו בחוץ
| 2 חשיפות | 2/30
בין רצף הבשורות על סגירת מסעדות, הרשו לנו להציג בפניכם את L28, מיזם חדשני ומושקע שהולך לארח שפיות ושפים מתחלפים ולתת להם הזדמנות להוביל את הקו הקולינרי. את המקום יתפעלו האחים ירזין המנוסים, ובתפריט יינתן מקום של כבוד לתוצרת ישראלית מקומית
| 4 חשיפות | 3/27
כשמבקשים מאיתנו המלצה לפיצה אנחנו נושאים את הנאום המוכן מראש על פיצה פרסקה, גן העדן לבצקים שיושב בקיבוץ מסדה, שמצריך כמה שעות של נסיעה אבל שווה כל דקה. החדשות המשמחות הן שממש ביום ראשון יפתח הבעלים סניף נוסף: קוראים לו אלטליו והוא ימוקם - תאמינו או לא - בטבריה
| 30 חשיפות | 2/171
אחת המסעדות שהכי כאב לנו להיפרד מהן בגל סגירת המסעדות הנוכחי, הייתה דה באן הוותיקה והמוערכת של האחים אייל וישי קיצ'ס. לשמחתנו הגדולה, ממש באותו מקום, תיפתח בקרוב מסעדת צ'יינה קלאב. אז אולי באנים לא יהיו שם, אבל הראמן הפגז של דה באן יהיה גם יהיה
| 9 חשיפות | 3/75
איילה כהן הגיעה רעבה לרחוב סלמה, וגילתה לאכזבתה שהמקום שרצתה לאכול בו סגור. מה היא עשתה? הלכה למקום הכי קרוב וחטפה את המאנץ' האולטימטיבי
| 4 חשיפות | 2/19
טרפת האבוקדו מסרבת להירגע: רק סיפרנו לכם על גלידת האבוקדו שצצה בגלידריות המובחרות ברחבי הארץ, והנה אנחנו עוברים שלב באובססיית הזהב הירוק - תכירו את המסעדה החדשה שמוקדשת כל כולה לאבוקדו
| 9 חשיפות | 3/54
לא נמתח אתכם הרבה, ונספר מיד שהתשובה היא בסכין ומזלג, "כדי לא להיראות כמו קוף". כך טוען השף לשעבר של ארמון בקינגהם בספר חדש. עם ההעדפה הקולינרית האחרת שלה היה לנו קל בהרבה להזדהות
| 7 חשיפות | 3/42
התשובה היא בביר בזאר בפלורנטין, תל אביב, שיארחו את איטלקייה בפשפשים. ויש גם חגיגה של קוסקוס באבו גוש, מקומות חדשים בנתב"ג, שבוע מיוחד של אוכל מניו זילנד בביסטרו גרינברג, עסקיות חדשות ותפריטי חורף ששווה להציץ בהם
| 9 חשיפות | 3/52
חובבי האבוקדו יודעים בשנים האחרונות עדנה שאין כמוה, עם שלל טרנדים הכוללים את הפרי הפוטוגני. פיצה אבוקדו, פסטה אבוקדו, טוסט אבוקדו - אבל זה עוד כלום לעומת הגלידות שטעמנו היום. כן כן, גלידות אבוקדו. ואתם יודעים מה? לגמרי יש עליהן קטע
| 11 חשיפות | 3/99
עד כמה בן אנד ג'ריס טובים אלינו? הם נותנים לנו לבחור טעם שכבר נכחד, ולהחזיר אותו לחיים ולמקפיאים. הבעיה היחידה: איך לעזאזל בוחרים רק טעם אחד?!
| 11 חשיפות | 2/25
איילה כהן הגיעה לפלאפל תדמור, פלאפלייה ותיקה בדרום תל אביב, ושינתה מסלול ברגע האחרון. ערימת השניצלים הטריים והזהובים קרצה לה, וככה, במקום כדורי פלאפל - הפיתה התמלאה בשניצל. לדעתה היא עשתה בחירה טובה
| 13 חשיפות | 3/101
האחים יותם ואסף דוקטור, מי שעומדים מאחורי מסעדות האחים ודוק המוערכות, פתחו מסעדה חדשה ומסקרנת במיוחד. כמו בדוק, גם כאן מתבססים על חומרי גלם מקומיים ישראליים (אבל לא רק), ומתכננים לעשות למסעדות הדגים הנכחדות את מה שמסעדת האחים עשתה לשיפודיות
| 14 חשיפות | 3/76
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.