בלוג עדכונים: אוכל - מסעדות
אחרי מסעדת יוקרה, אוכל רחוב ופרויקטים ברוסיה - השפים דודו אלמקיאס ויוסי שטרית ממשיכים לדהור קדימה בכל הכוח. במתחם החדש שהם מקימים ברמת אביב תוכלו לאכול מנות בשר אבל גם דברי מאפה, לזלול פיצה ולהצטייד באוכל מוכן הביתה - והכל כשר
| 2 חשיפות | 2/40
לאחר שמסעדנים מובילים החשיכו את מסעדותיהם במחאה על מדיניות מדיניות הממשלה, ענף המסעדנות ממשיך במאבק עם מחאה נוספת: בכיכר הבימה הוצבו עשרות מצבות, כל אחת לזכר מסעדה אחרת שנסגרה, כשעל המצבות מונחים נרות, אבנים ופרחים
| 4 חשיפות | 2/35
כבר אכלנו אטריות אורז לא פעם, אבל לא כאלה שיצאו מתוך מכונת קפסולות. הבוקר טעמנו מנה כזאת, שכל מוצרים שמרכיבים אותה יובשו בהקפאה ושמרו על הערכים התזונתיים שלהם. אז איך הטעם? לא משהו שקצת תיבול לא יכול לשפר
| 3 חשיפות | 3/36
בראיון ל"אנשים" שהתקיים ימים ספורים אחרי לידת בנם (הרביעי) ואחרי הזכייה בגמר המטבח המנצח, זוג הבשלנים מצפת פתח בפני ריטה גולדשטיין את הבית והלב. אסתר ויהונתן מספרים על הקשיים של התחרות, על הזוגיות וטראומות מהעבר
| 3 חשיפות | 2/36
הקינוח החדש והמגניב של טרומן אנד קו, פסטיבל החורף בגליל המערבי, חגיגות כריסמס במסעדות השונות, המנות החדשות והמחווה של בירה אלכסנדר לתושבי עוטף עזה. כל חדשות האוכל הטעימות והמרגשות של השבוע
| 4 חשיפות | 2/52
שנייה לפני שאולי הם יהיו אלה שיתפסו את גלגל ההצלה ב-MKR, אלכס ואלכסה מתראיינים ל"אנשים" ומתייחסים לביקורות, התגובות מהקהל גם לגזענות שהופגנה כלפי האוכל והתרבות שלהם וחושפים עבר קשה. אלכסה: "זה לא היה קל. מצאתי את עצמי ברחובות והגעתי למצב שכבר קפצתי לכביש"
| 4 חשיפות | 2/40
בין מאכלי הרחוב הכי שווים ומעניינים בארץ יש לא מעט קינוחים, ואחד האהובים ביותר הוא כנאפה. בשביל לאכול את אחת ממנות הכנאפות הטובות במדינה, ריטה גולדשטיין וצוות "חי בלילה" הגיעו לבית פרטי בעוספיה, שם הם חיכתה להם כנאפה מושקעת במיוחד, בלי כתום זרחני ועם קיק לימוני שעושה את כל ההבדל. והכל ב-10 שקלים בלבד
| 4 חשיפות | 2/58
גל הסגירות המצער מגיע גם לצפון הארץ, והקורבן האחרון הוא ממבו - מסעדה קונדיטוריה שהקימו בני הזוג ברוך וזיווה דבח בעשר אצבעות, שהייתה מבתי האוכל הבולטים של האזור והצטיינה במתוקים מוצלחים במיוחד
| 4 חשיפות | 2/40
על אחת המדרכות הכי עמוסות בירושלים, בין שוק מחנה יהודה לנחלאות, עומד דוכן קטנטן וצנוע עם פלטות טריות של בורקס טורקי שחום בשלל מילויים. הריח מטריף, הבצק פריך, אבל בכל זאת לא הצלחנו לסיים את המנה, ולא בגלל הגודל
| 6 חשיפות | 2/52
אחרי שעבד במסעדות יוקרה מוערכות, השף קונדיטור עידן מימון פותח ביסטרו-בולנז'רי מפתה במיוחד דווקא בפתח תקווה. ראינו מה הוא מכין שם - ואנחנו מקנאים מאוד בתושבי הסביבה
| 4 חשיפות | 2/41
אחד השווקים הצבעוניים והמעניינים בארץ חווה פריחה מחודשת לנגד עינינו. אחרי פתיחה מוצלחת של מסעדת הקובייה, אנשי המקום, שי אלפסי וג'לאל סאלם, מתרחבים עם בית קפה חדש ממש מול המסעדה
| 5 חשיפות | 2/26
מסעדה חדשה בהרצליה פיתוח זה כבר חדשות טובות. הוסיפו לזה את העובדה שהיא כשרה חלבית (תחשבו על הקינוחים!) ואת השף שמאחוריה, שהספיק לצבור רזומה אצל יוסי שטרית בקיטשן מרקט - וקיבלתם מוקד עניין אמיתי, לפחות בשבילנו
| 4 חשיפות | 2/54
היא לא מושכת משכורת מהמסעדה פשוט כי אין כסף, לא מוכנה להגיש אף מנה שמוגשת במסעדות אחרות וכן, גם היא הותקפה מינית ושתקה כדי לא לאבד את מקום העבודה. אחרי 7 שנים עם מסעדת אואזיס, רימה אולברה מוכנה לחשבון נפש
| 3 חשיפות | 3/27
דיקסי חוגגת חצי יובל ואנחנו מרוויחים תפריט מיוחד, סנדר מחדשת את משלוחי החמין עד הבית ובצפון מחכים לכם סדנת ליקוט וטיול ג'יפים בין הכרמים. כל זאת ועוד המון תפריטים ומנות מיוחדות - בחדשות המסעדות של השבוע
| 3 חשיפות | 3/25
אחרי 33 שנה, גם מסעדת אוסטריה דה פיורלה מרחוב בן יהודה בתל אביב נכנעה לגל הסגירות והודיעה שתפסיק את פעילותה בסוף החודש. המסעדה, שנוהלה ביד רמה על ידי פיורלה ובנה פבריציו, ידועה במנות האיטלקיות הקלאסיות והאותנטיות שהיא מגישה
| 3 חשיפות | 3/21
« 1 ...
98 99 100 (101) 102 103 104 ...
166 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.