בלוג עדכונים: אוכל - מסעדות
תפריטים חורפיים במוזס וגרקו, אוכל ביתי של שגב משה בשרונה מרקט למי שמתעצל לבשל לסוף השבוע, המבורגרים מושחתים במיוחד עם תוספת חמאת בוטנים וארוחות ערב חדשות במסעדה היוונית של אביב משה בתל אביב. אלה רק חלק מחדשות האוכל של השבוע
| 6 חשיפות | 3/106
בינות לחרמון המושלג והנופים הירוקים, הרוויים, שוכנת בגליל העליון פנינה פשוטה אך יקרת ערך, שהופכת את החורף למהנה אפילו יותר עבור מבקריה. מדובר במסעדת נלצ'יק הצ'רקסית, ואנחנו מפצירים גם בחובבי הכיסונים וגם באנשי הכנאפה לשבת בה לארוחה
| 6 חשיפות | 3/116
אם השם אושילנד מעורר בכם אסוציאציה של חופשת חנוכה ותו לא, כנראה שמתחם בופה החדש הולך לשנות את זה. מה יש שם? וואו, הכל מהכל - ממאפייה ובית קפה, דרך מעדניות וקצביות ועד דוכני אוכל מוכן
| 6 חשיפות | 3/100
אחת מקבוצות המסעדות החזקות בחיפה, זאת שאחראית למסעדת סינטה בר, מתרחבת. הכירו את ממבו מילאנו, שתציע לחיפאים פיצות, פסטות ועוד להיטים מהמטבח האיטלקי. המקום עדיין בהרצה, וכבר יש רשימת המתנה
| 12 חשיפות | 3/118
לפני 5 שנים ביקרנו לאחרונה במסעדת פק היי הסינית - מוסד קטן ומלא קסם שהסתתר בבניין מגורים בבת ים, והציע אוכל סיני נהדר במנות גדולות ובמחירים מצחיקים. עכשיו היא נסגרת במיקומה הנוכחי, ומשאירה קהל עצום של לקוחות צמא לחדשות טובות
| 9 חשיפות | 3/111
אחרי שעבדו תחת יוסי שטרית במשייה וקיטשן מרקט והפעילו את מיזם האוכל החדשני ברמות השבים, השפים זיו מנשה ואמרי בריל פותחים את בזאר 32, בר אוכל חדש ומסקרן בצפון תל אביב
| 8 חשיפות | 3/98
אחרי סיבובים מוצלחים בירושלים והסביבה, רוני חברוני מגיע לתל אביב ופותח עם הבת שלו את "פיצה 85". בתפריט לא רק פיצות עם בצק שמותפח יומיים, אלא גם מנות פתיחה איטלקיות, והמחירים? לפחות בינתיים, סבירים בהחלט
| 7 חשיפות | 2/36
באמת שלא חסר מה לאכול בבאר שבע: מוסדות ותיקים ומיתולוגיים, אוכל רחוב סטודנטיאלי מגניב, מקומות טרנדיים חדשים, מאפים, מתוקים, פיצות, המבורגרים. לכל אחד יש משהו ואף אחד לא יישאר רעב. הנה רשימה של מקומות מומלצים לזלילה בבירת הנגב
| 6 חשיפות | 2/28
אבל עזבו את זה - ראיתם פעם את חדר הארונות של האיש? במהלך ראיון ל"אנשים" קיבלה ריטה גולדשטיין הצצה נדירה לחיים הפרטיים של השף, ולא שכחה לברר גם מה הסיכוי לראות אותו בקרוב במסעדה חדשה
| 9 חשיפות | 3/118
בראנץ' באייבי הוא הפינוק האולטימטיבי לסופ"ש: מאפים מיוחדים, מנות קלאסיות בטוויסט מקומי ומקורי של האחים דוקטור וקוקטיילים מושקעים שישלחו אתכם לשנת צהריים מתוקה שבעים ומרוצים. וזה לא הכל, באייבי עשו לאחרונה מהפך אקולוגי שגם יותיר אתכם עם מצפון נקי יותר. מה עוד צריך?
| 17 חשיפות | 3/115
תפסנו את הדוגמנית והשחקנית האהובה מאחורי הקלעים של תוכנית הבוקר, וגרמנו לה להתעמת עם שלל מאכלים רוסיים מסורתיים שהם לא בדיוק חלק מהשגרה שלה. האמת? התגובה שלה הוציאה אותה מלכה אמיתית
| 14 חשיפות | 3/106
השף לשעבר של מינה טומיי, משה בדישי, חוזר למטבח האסייתי עם פרויקט חדש בגבעתיים: מסעדת פאפאסאן. בדישי חבר לשני שותפים שכבר בקיאים בסצינה הגבעתיימית, ויחד הם הקימו בלב העיר מסעדה שמציעה תפריט מגוון עם מנות לרציניים וגם סושי או מנות פחות מחייבות
| 11 חשיפות | 3/60
קינוחים מטריפים מבוססי שמן זית ביקב תשבי, גלידות חדשות ביטבתה, סיורים קולינריים ברמת הגולן למי שהולך לקפוץ בשלג, תפריט מרקים חורפיים באווה ספי וגם המבורגרייה חדשה בירושלים ועוד כמה חדשות אוכל מעוררות תיאבון
| 14 חשיפות | 3/119
למה היא מבטיחה? כי השף שלה, דן שמולוביץ', פתח בעבר את אחת ממסעדות הדגים הטובות והמוערכות שפעלו בארץ, סבידה העכואית, שנסגרה לפני שנה. במסעדת שאראק החדשה שמולביץ' חבר לשני שחקים מוכרים שעשו הסבה, ויחד הם פתחו מסעדת דגים קטנה ומתוקה ברחוב בן יהודה בת"א
| 12 חשיפות | 3/113
רק לפני חודשיים השף יוסי שטרית ומסעדות משייה וקיטשן מרקט נפרדו, והנה עוד פרידה דרמטית בזירת הקולינריה המקומית: השף אביב משה נפרד ממסעדת מסה היוקרתית אחרי 15 שנים. את התפריט אגב, הוא דווקא משאיר: "אני מלווה את הצוות שנשאר לכל מה שצריך, זה מקום שחשוב לי"
| 12 חשיפות | 3/104
« 1 ...
76 77 78 (79) 80 81 82 ...
166 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.