בלוג עדכונים: סגנון חיים
נתחיל מהסוף: האוכל ביא פאן החדשה של יובל בן נריה הוא נפלא. עשוי טוב, מהנה לחלוטין וכולל בתוכו את אחת המנות הכי טובות בארץ. מצד שני: למרות החשק לחזור ולצלול לתוך צלחת הסשימי והאורז המושלם, התור הבלתי נסבל, העיצוב המזעזע והחוסר באפשרות להזמין מקום מראש כנראה יגרמו לנו לחשוב פעמיים לפני שנחזור לשם שוב
| 4 חשיפות | 3/39
"אתה איש הקייטרינג של השחיתות הממסדית, של שלטון ה'שמור לי ואשמור לך'; מומחה בלהיות קרוב לצלחת. לא במה שקורה בתוך הצלחת". ביצה עלומה כותב לשגב משה
| 4 חשיפות | 3/66
יומיים חופש באמצע השבוע הם תמיד ברכה, בטח אם תמלאו אותם בפעילויות שוות: סדנאות קציר והכנת לחם וגבינות ברמת הגולן, מוזיאון השוקולד מגיע לכפר סבא, חגיגה טבעונית בננוצ'קה ושלל מסעדות עם תפריטים מיוחדים. זרקו על עצמכם משהו לבן וצאו לחגוג
| 4 חשיפות | 3/33
במשך עשור הוא היה השף של אחת המסעדות הכי מוכרות ואהובות בתל אביב, ואז נמאס לו. נמאס לו מהעומס, מהעבודה בסופי שבוע ומהלחץ הבלתי פוסק. עכשיו, אחרי תקופה ארוכה, אבי ביטון מגשים את אחד החלומות הכי גדולים שלו, וחוזר לבית אמא (וסבתא) עם סוליקה, מעדנייה חדשה ומסקרנת
| 4 חשיפות | 3/39
ויטה וריטה רק רצו לעבור את הבוקר בשלום עם סנדוויץ' חביתה וכוס קפה. סתם, נראה לכם? ויטה וריטה הלכו על קרב ענקים, או בעצם - קרב ענקיות, שבסופו תשובה מוחצת: רשת ארומה תל אביב או רשת לנדוור - רק אחת מהן מכינה כריך חביתה שאתם תרצו לפגוש שוב. והיה גם קפה, כי בכל זאת, בוקר
| 4 חשיפות | 3/60
כמה מסעדות איטלקיות יכולות להיפתח בישראל? אם תשאלו אותנו: כמה שיותר - יותר טוב. אחרי הגל החיפאי, גם תל אביב מתחדשת עם עוד מסעדה איטלקית, הפעם באזור הצפון המנומנם. עם תפריט עשיר שמחולק לארבעה חלקים, עיצוב נהדר וקינוחים מסקרנים, פומו החדשה היא המקום לאכול בו פיצה בקיץ בקרוב
| 4 חשיפות | 3/86
עיצוב צבעוני במיוחד, קוקטיילים ומשקאות מעניינים, שירותים שאתם חייבים לראות ובעיקר - תפריט וייטנאמי עשיר שהוא אפילו כשר: השלוחה הישראלית של ק-פה האנוי, המסעדה הפריזאית הלוהטת, נפתחת בתל אביב ועושה באז מטורף
| 4 חשיפות | 3/42
מה קורה כשלוקחים את המאפים המעולים של מאפיית הבייקרי ומשלבים אותם עם גלידה איטלקית רכה והמון תוספות? בדיוק מה שחשבתם: מקבלים מנה טעימה ומושחתת שנראית מיליון דולר. יצאנו לסיבוב טעימות ב-Creme, הגלידרייה החדשה, וחזרנו עם מסקנות חותכות
| 4 חשיפות | 3/90
מצד אחד של הרחבה פריכיות האורז - נשנוש הדיאטה האולטימטיבי. מהצד השני: בייגלה. חושבים שאתם יודעים איפה יש יותר קלוריות? נגיד את זה ככה, מוטב שתחשבו שוב
| 4 חשיפות | 3/59
הוד השרון כבר מחזיקה בתחומה כמה וכמה מסעדות שוות במיוחד, ועכשיו מצטרף אליהן ביסטרו חדש ומבטיח בשם ריפאבליק. רגע לפני הפתיחה החגיגית, קפצנו לבדוק את התפריט של המקום וגילינו מנות מוקפדות וטעימות, וגם כמה קוקטיילים נהדרים שעשו לנו שמח במיוחד
| 4 חשיפות | 3/87
כמו שקורה לאחרונה לא מעט, בבית הלבן ובכלל, גם מנת הקפה המוגשת בתוך אבוקדו הפכה חיש מהר מבדיחה מטופשת לטרנד עולמי סוחף. החלטנו לנסות את האופנה החדשה בעצמנו, ואף לקחנו אותה רחוק ממה שהתכוון המשורר. איך היה? בואו לראות
| 4 חשיפות | 3/112
במסגרת יום המודעות ללקויות ראייה ועיוורון בישראל, ניסינו לבדוק איך מתמודדים עם הנושא מסביב לעולם. כריסטין הא, זוכת העונה השלישית של מאסטר שף ארצות הברית, מספרת לנו כיצד היא מסתדרת עם העיוורון במטבח
| 4 חשיפות | 3/115
מסעדת פפריקה בפתח תקווה המציאה את השילוב הכי ישראלי שפגשנו: המלווח-בורגר. אם זה לא מספיק משוגע עבורכם, בטח תשמחו לשמוע על הגלידריה החדשה שכל כולה מוקדשת לשוקולד, ועל שירות המשלוחים החדש של שגב משה שיגיע כמעט לכל מקום הארץ. כל חדשות האוכל לקראת סוף השבוע
| 4 חשיפות | 3/100
תגידו שלום לפרימיטיבו, בר יין חדש ומושקע בירושלים - עם תפריט יין עצום, אוכל טעים, אווירה ירושלמית במיוחד, וגם סדנאות וטעימות יין. הולך להיות קיץ מלא אלכוהול בעיר הבירה
| 4 חשיפות | 3/112
איך אנשים עיוורים חווים את עולם האוכל והמסעדות? הצטרפנו לדינה דואדי, רפלקסולוגית שהתעוורה בעקבות מחלה, והיא לימדה אותנו איך לאכול נודלס עם צ'ופסטיקס כשהעיניים מכוסות
| 4 חשיפות | 3/93
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.