בלוג עדכונים: סגנון חיים
אי אפשר להתכחש לטרנד הפיתות שמפוצצות שיפודים ונוטפות עמבה וטחינה, וגם לא תשמעו מאיתנו תלונות בנושא הזה. האחרונה להצטרף היא עזיזה, שיפודייה שמביאה את בשורת הפיתה במילוי בשרים וירקות מהאש לרעננה, ואפילו לצמחונים ולטבעונים יש כאן כמה אפשרויות מסקרנות
| 5 חשיפות | 3/100
השף דיווויד פרנקל שוב פותח פיצרייה (אחרי פרונטו קיוסקו ז"ל), רק שהפעם הקונספט שונה לחלוטין: הסגנון רומאי, התוספות רבות והמיקום אטרקטיבי. מי אמר פיצת שף ולא קיבל?
| 5 חשיפות | 3/63
מוקדם יותר היום נערך הטקס השנתי של גו-מיו וחולקו פרסים למסעדות המצטיינות בקטגוריות השונות. אז מי קטפה את פרס מסעדת השנה? מי זכתה לפרס על שירות טוב במיוחד? ומי הקונדיטורית והשף המוכשרים של השנה? הנה כל מה שאתם צריכים לדעת
| 5 חשיפות | 3/75
שנים ארוכות של תסכול באות השנה לסיומן עם פתיחת הסופגנרי של מאפיית בליקמח המצוינת, שמציעה לא פחות מ-14 טעמים של סופגניות וכולם ללא גלוטן. צוות "חי בלילה" טעם, התרגש וחזר עם כל הפרטים
| 5 חשיפות | 3/21
בוגרת עונה 5 של "מאסטר שף" פתחה לאחרונה סניף שני לאיטס קפיטריה שלה - מהמקומות המוצלחים והטעימים בעיר. האם הסניף החדש יהיה זה שיחזיר לחיים את רחוב שינקין החבול בתל אביב? וואללה, יש מצב רציני שכן
| 5 חשיפות | 2/16
לא עוד התפשרות על בורקס ומאפים מעופשים בקפיטריה! מעכשיו, כשאתם מבקרים במוזיאון ארץ ישראל, תחכה לכם מסעדה של ממש. איך זה קרה רק עכשיו? מה אכפת לנו, העיקר שזה קרה
| 5 חשיפות | 3/30
באמת שלא חסר מה לאכול בבאר שבע: מוסדות ותיקים ומיתולוגיים, אוכל רחוב סטודנטיאלי מגניב, מקומות טרנדיים חדשים, מאפים, מתוקים, פיצות, המבורגרים. לכל אחד יש משהו ואף אחד לא יישאר רעב. הנה רשימה של מקומות מומלצים לזלילה בבירת הנגב
| 5 חשיפות | 2/25
השוק הישן בעפולה היה די שומם עד לפני כמה חודשים, אבל בזכות קבוצת שותפים צעירים שפתחו 2 מסעדות (והשלישית בדרך), האזור זוכה להתעוררות והתעניינות רצינית. ובחודש הקרוב תוכלו גם אתם ליהנות שם מתפריט משתלם במיוחד (טעמנו, ממש כדאי לכם)
| 5 חשיפות | 3/98
מדריך מישלן חוגג השנה מאה, ובעידן שמקדש את הקולינריה, עם שפים מכאן שמצליחים בעולם - למה המטבח הישראלי טרם נכנס לתנ"ך של הבישול, והאם בכל זאת יש סיכוי שמסעדה ישראלית תקבל בקרוב כוכב או יותר?
| 5 חשיפות | 3/92
כולנו התגעגענו למאכלים ולמנות שאנחנו אוהבים לאכול בחוץ. אז עכשיו, כשהמסעדות נפתחות ודוכני האוכל חוזרים לשגרה, הגיע הזמן לבדוק האם אתם יודעים לזהות את המנות שעליהן חלמתם כל התקופה
| 5 חשיפות | 3/106
בין ידיעות על מקומות שהמציאו את עצמם מחדש עם שירותי משלוחים, מסעדות שנסגרות ותנאים שנצטרך לאמץ כשנאכל שוב בחוץ, מגיעה ידיעה מרעישה: רותם בן מויאל פותח מקום ראשון - כריכיית רק ככה בראשון לציון - והעיניים שלנו כבר יוצאות מהמקום ממה שהוא יגיש שם
| 5 חשיפות | 3/106
אוכל טריפוליטאי שמתבשל על פתיליות, מעדניות של דגים מלוחים וכבד קצוץ, קונדיטוריה צרפתית, חומוס שהפך למוסד, בוריקות חלומיות, ממתקים מסורתיים, רוזטה צוננת ודוכני פירות צבעוניים בכל מקום. כן, חברים, יש מצב שעד היום פשוט פספסתם את נתניה
| 5 חשיפות | 3/19
שנה חדשה מתחילה ומביאה עמה טרנדים מפתיעים, וכך יצא שברשימה שלנו הפעם דרים בכפיפה אחת מסעדת יוקרה, מקום שמגיש קורנפלקס, גרסת פופ אפ כשרה למסעדת שף אהובה וטוסטייה חדשה לשף אהוב בפני עצמו. איך הם מסתדרים ביחד? מצוין, תודה ששאלתם. קבלו את כל המסעדות המדוברות של החודש
| 5 חשיפות | 3/18
המגמה שהחלה עוד לפני הקורונה הולכת וצוברת תאוצה: מארזי אוכל מקוריים ואיכותיים יפתחו לכם דלת לטעמים חדשים, בלי לצאת מהבית. חבילות מיוחדות משוק מחנה יהודה, ואדי ניסנס ודרום הארץ, לצד חבילות של יצרנים מקומיים בהרכבה אישית ואפילו חבילות שכוללות כל מה שצריך להכנת מתכון או ארוחה שלמה
| 5 חשיפות | 3/19
הסגר השני תופס אותנו כבר מתורגלים: היום אנחנו יודעים ששמירה על ההנחיות לא אומרת שצריך להפסיק ליהנות מהחיים. אמנם אי אפשר לצאת לבלות בחוץ, אבל בהחלט אפשר לבלות גם בבית עם ספרים וסרטים, מסיבות בזום - ואוכל טוב. כמה טוב? ברמה של מסעדת שף
| 5 חשיפות | 3/100
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.