נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

31/12/2018 21:26 הסוד לבוקר מושלם: קרפ נוטלה ב-5 מרכיבים
מכינים? תגידו איפה ומתי, אנחנו פשוט נגיע
| 3 חשיפות | 2/28
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/12/2018 5:00 ארוחת השבת שתמיד, אבל תמיד מצליחה
מתכון מנצח לעוף עם תפוחי אדמה ובטטות
| 3 חשיפות | 2/17
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/12/2018 21:15 במקום עוגיות, היום אנחנו טורפים סקונס
לחמניות שאוכלים בוקר, צהריים וערב
| 3 חשיפות | 2/12
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

2/1/2019 21:28 מהיום זה המתכון שלנו לעוגת שוקולד
עוגת שוקולד קטיפתית משגעת בלי נקיפות מצפון
| 2 חשיפות | 3/20
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/12/2018 21:22 עוגיות הקוקוס הכי מהירות שתכינו אי פעם
4 מרכיבים (כולל תמצית וניל!), 20 דקות עבודה
| 3 חשיפות | 3/14
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/12/2018 21:32 הכי מגרה שיש: חמין צמחוני של תום פרנץ
הוא דשן, הוא שחום, והכי כיף - אין בו בשר
| 3 חשיפות | 2/13
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/1/2019 8:36 חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום – טעים מרשים וקל
חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום מעל פירה קרמי ששדרגנו בשומן אווז ושעועית ירוקה.הכוכב של המנה זה הרוטב ורק אחריו החזה אווז וזה כי הרוטב הוא זה שמאחד את הכל ביחד למנה מדהימה ביותר The post חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום – טעים מרשים וקל appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 22 חשיפות | 3/174
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/12/2018 8:14 2 קילו אסאדו על העצם בבישול איטי ביין אדום! – קל טעים עסיסי ומרשים
מרכיבים: (ל – 6 מנות) 2 קילו אסאדו ( תיקחו 3 או יותר צלעות ותבקשו מהקצב שיחתוך לקוביות שיצא את כמות המנות הרצוי). חצי בקבוק יין אדום (לא משנה איזה, גם יין זול הולך...The post 2 קילו אסאדו על העצם בבישול איטי ביין אדום! – קל טעים עסיסי ומרשים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 2/130
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/12/2018 8:07 הכנת ליקר שזיפים מיובשים – טעימת שליבוביץ שזה ברנדי שזיפים של מזקקת שזיפרון
הכנת ליקר שזיפים מיובשים משזיפים שעברו ייבוש טבעי ללא חומר משמר משזיפים איכותיים ניתן לעשות ליקר מאוד מוצלח וטעים, תודה רבה לצבי שטארק מחנות מפעל “שזיפרון” שבהר מירון על הזדמנות הזאת! כבסיס לאלכוהול לקחתי...The post הכנת ליקר שזיפים מיובשים – טעימת שליבוביץ שזה ברנדי שזיפים של מזקקת שזיפרון appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 20 חשיפות | 3/163
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/12/2018 21:15 בורקס רמלה, ירושלים: האופה המאוהב
על אחת המדרכות הכי עמוסות בירושלים, בין שוק מחנה יהודה לנחלאות, עומד דוכן קטנטן וצנוע עם פלטות טריות של בורקס טורקי שחום בשלל מילויים. הריח מטריף, הבצק פריך, אבל בכל זאת לא הצלחנו לסיים את המנה, ולא בגלל הגודל
| 5 חשיפות | 2/47
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/12/2018 23:48 הכירו את קומו - מסעדה כשרה חדשה בהרצליה פיתוח
מסעדה חדשה בהרצליה פיתוח זה כבר חדשות טובות. הוסיפו לזה את העובדה שהיא כשרה חלבית (תחשבו על הקינוחים!) ואת השף שמאחוריה, שהספיק לצבור רזומה אצל יוסי שטרית בקיטשן מרקט - וקיבלתם מוקד עניין אמיתי, לפחות בשבילנו
| 4 חשיפות | 2/54
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/12/2018 21:20 מה מסתתר בקופסה הזו, ואיפה אפשר להשיג אותה?
הקינוח החדש והמגניב של טרומן אנד קו, פסטיבל החורף בגליל המערבי, חגיגות כריסמס במסעדות השונות, המנות החדשות והמחווה של בירה אלכסנדר לתושבי עוטף עזה. כל חדשות האוכל הטעימות והמרגשות של השבוע
| 4 חשיפות | 2/50
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/12/2018 21:00 חולי כנאפה? זו מנה שאתם חייבים לטעום
בין מאכלי הרחוב הכי שווים ומעניינים בארץ יש לא מעט קינוחים, ואחד האהובים ביותר הוא כנאפה. בשביל לאכול את אחת ממנות הכנאפות הטובות במדינה, ריטה גולדשטיין וצוות "חי בלילה" הגיעו לבית פרטי בעוספיה, שם הם חיכתה להם כנאפה מושקעת במיוחד, בלי כתום זרחני ועם קיק לימוני שעושה את כל ההבדל. והכל ב-10 שקלים בלבד
| 4 חשיפות | 2/57
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/12/2018 4:51 רגע לפני גלגל ההצלה: אלכס ואלכסה נחשפים
שנייה לפני שאולי הם יהיו אלה שיתפסו את גלגל ההצלה ב-MKR, אלכס ואלכסה מתראיינים ל"אנשים" ומתייחסים לביקורות, התגובות מהקהל גם לגזענות שהופגנה כלפי האוכל והתרבות שלהם וחושפים עבר קשה. אלכסה: "זה לא היה קל. מצאתי את עצמי ברחובות והגעתי למצב שכבר קפצתי לכביש"
| 4 חשיפות | 2/40
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/12/2018 2:01 דרימרי: ביסטרו צרפתי חדש בפתח תקווה
אחרי שעבד במסעדות יוקרה מוערכות, השף קונדיטור עידן מימון פותח ביסטרו-בולנז'רי מפתה במיוחד דווקא בפתח תקווה. ראינו מה הוא מכין שם - ואנחנו מקנאים מאוד בתושבי הסביבה
| 4 חשיפות | 2/39
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.