בלוג עדכונים: אוכל - מסעדות
מה עושה אדם, לא בהכרח דתי, שמחפש מסעדה כשרה אבל מומלצת עם תעודות? פונה לקבוצת "פודוס - פודיז שומרי כשרות" בפייסבוק, כמובן. זה מה שעשינו, ויצאנו עם רשימה ארוכה ארוכה ומקיפה מקיפה, שתסגור לאוכלי הכשר (גם מהדרין) את כל הפינות האפשריות. ומי המסעדה הכשרה המנצחת שלכם? גם זה בפנים
| 2 חשיפות | 3/11
המסעדות הכשרות הכי טובות 2024
| 2 חשיפות | 3/14
ארז קומרובסקי פותח מחדש את וייסברג, השווארמה עם הפיתות הצהובות במתחם שרונה, מסעדת דוק מתחילה לפעול גם בצהריים (לא כל יום, אבל נסתפק בזה), ויש גם פסטיבלים קולינריים שווים, חגיגות איטלקיות ועוד
| 2 חשיפות | 3/12
לא חסרים בתי אוכל מופלאים או סיורים קולינריים בבני ברק, אבל סיור ליל שישי של חיליק רוזנברג לא רק יוביל אתכם לאחת ממנות הטשולנט הכי טעימות שיש, לממלכת דגה מעושנת ולמאפייה המפורסמת, אלא גם יחשוף אתכם לבני ברק שלא הכרתם
| 2 חשיפות | 3/8
פרויקט דורוז דאג ללא פחות משישה אירועים קולינריים שכוללים בין היתר בראנץ' שבת, ארוחת שף ייחודית, שוק איכרים ואפילו סדנת בישול. ומה הכי יפה? שכל הפרויקט הוא שיתוף פעולה בין מסעדניות ושפיות דרוזיות לשפים מובילים בסצנה התל אביבית
| 2 חשיפות | 3/16
ווסטוק בחיפה היא מהמסעדות היותר צנועות שאנחנו מכירים: שולחנות, כיסאות וקירות לבנים ריקים, זאת המסעדה כולה, אבל האוכל? כיסונים מכל רחבי מרכז אסיה, תבשילים ביתיים כמו אושפלאו וכרוב ממולא ושלל מאפים ומטוגנים לדרך במחירים מצחיקים. הביקור חובה, אבל נדרשת בסבלנות
| 2 חשיפות | 3/11
שני מקומות חדשים בתל אביב, אחד בית קפה על הדרך לים ואחד ביסטרו בר, וגם שף יקר ומוכשר שחוזר לארח בחצר ביתו בצפון הנגב, עם הבשרים שמתבשלים אצלו בבור כל הלילה והיין שהוא מכין לבד
| 2 חשיפות | 3/11
מאחורי ניבו עומדים פנים מוכרות ואהובות לחובבי השווארמה: ג'אן אולגון משווארמת מוטפאק (ובעיקר מנת איסקנדר אגדית). במקום החדש שלו אומנם אין דונר טורקי, אבל יש כאן קבב טורקי מצוין ואת היוגורט מאותה מנה מיתולוגית
| 2 חשיפות | 3/10
אחרי שהייתה סגורה מאז 7 באוקטובר חוזרת המסעדה של יובל בן נריה לפעילות - עם תפריט קצת שונה, יותר מקומי ופחות יקר. גם מסעדת נינה ביאנכה הכשרה משיקה תפריט חדש, ויש עוד הפתעות קולינריות שמחכות לכם השבוע
| 2 חשיפות | 3/18
לא מעט שפים ומסעדנים מוכרים פתחו בשנים האחרונות בתי אוכל באזור בקעת אונו, וכעת מצטרף עוד אחד מסקרן לרשימה. מילה היא מסעדת שף כשרה בהובלת יהונתן שרביט וליזה כהן, שמכניסה לסביון לא מעט סטייל ומגישה תפריט מעורר תיאבון
| 2 חשיפות | 3/12
לא פחות מ-5 מכולות של ציוד הגיעו מתאילנד לקראת הפתיחה של צ'טוצ'ק, והתוצאה היא באמת מסעדה תאילנדית שלא דומה לאף אחת אחרת, עם כל המנות שאתן מצפים למצוא במסעדה ישראלית תאילנדית – אבל גם הרבה כאלה שלא. ואיפה כל זה מתרחש? בבניין הייטק בנתניה
| 2 חשיפות | 3/11
בית אנה טיכו בירושלים מתחדש סוף סוף במסעדה כשרה מסקרנת, דיינר גוצ'ה הופך לדיינר איטלו אמריקנו ורוצה להציע ווליו פור מאני לקהל ויש גם אוכל רחוב, בית קפה בניחוח אירופאי ועוד חידושים. חדשות האוכל הלוהטות
| 2 חשיפות | 3/12
בקורונה הם הסתפקו בפופ אפ, ועכשיו במלחמה החליטו לשמחתנו להפוך את המיזם הטעים שלהם למקום של ממש. למזללה של עמית ודניאל קוראים בייגל'ז, היא מסתתרת ממש טוב בקריית אונו ולמרות זאת אנחנו ממליצים לכם בלב שלם לסור לשם בהזדמנות
| 2 חשיפות | 3/11
"לה פיאדרה" מירושלים ו"פרסקה" מקיבוץ אפיקים נכנסו לרשימת אסיה-פסיפיק במסגרת התחרות השנתית של מגזין הפיצה הנחשב ביותר בעולם • בטקס ההכרזה, השף אבי סינקלר ניצל את הבמה ועלה לקבל את הפרס עם חולצה שעליה כתוב בגדול BRING THEM HOME
| 2 חשיפות | 3/11
עז פטיסרי, המקום האהוב שאנשי המרכז מצפינים לכבודו, מתארח בגן החשמל לפופ אפ מושחת; שיינא גרשוביץ מגישה לראשונה אוכל לקהל הרחב; ויש גם סדרת מפגשים מפתים של שפיות בביינה, תפריטים חורפיים ב-02 ובשילה ועוד חדשות אוכל מסקרנות
| 5 חשיפות | 3/18
« 1 2 3 (4) 5 6 7 ...
166 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.