בלוג עדכונים: אוכל - מסעדות
במונחים תל אביביים, ויקי כריסטינה היא מסעדה ותיקה (כמעט 14 שנים). היא הפנינה של מתחם התחנה ועכשיו עם חניכת הקו האדום של הרכבת הקלה - זה ספוט מעולה ליורדים בתחנת אליפלט. בהתאם, שף ברק אביטל דאג לחדש את התפריט ולדאוג לפתיחת שולחן מרעננת
| 1 חשיפות | 2/13
השף שאוחז במקומות הראשון והשלישי ברשימת 50 המסעדות הטובות בעולם של סן פלגרינו מגיע לבשל ארוחות חגיגיות עם תומר טל, רז רהב ויובל בן נריה, מונא הירושלמית בת עשר וחוגגת לראשונה עם בראנץ'(!) וזה רק על קצה המזלג. חדשות האוכל הכי מעניינות של השבוע
| 1 חשיפות | 3/15
כמעט כל מי שאנחנו מכירים ניצל את השבוע וחצי האחרון לנסיעת בכורה בקו האדום של הרכבת הקלה של גוש דן, אבל הנה החדשות השוות באמת: עוד ועוד מזללות, בתי קפה ומסעדות נפתחות סמוך לתחנות החדשות ולרגע אפשר לחוש בחו"ל. בעצם לא, בחו"ל כנראה יותר זול
| 1 חשיפות | 2/14
בשבוע שעבר, כשעדי מיד מרדכי בא למכור את הג'חנון שלו בכיכר דיזנגוף, הוא לא ציפה שאנשים באמת יבואו. אבל הם באו, בהמוניהם - ומחר הוא מגיע שוב, עם עוד יותר סחורה. חוץ מזה יש שוק איכרים גדול ושווה, מכירת יינות לטובת יקבי העוטף ועוד מחוות שכדאי להכיר
| 1 חשיפות | 3/7
לא רק שהשף הצעיר שחר בן גלים מכין כאן מגוון פסטות טריות, הן גם נמכרות במחירים שפויים. תכירו את בר האוכל החדש על רחוב דיזנגוף, שכבר בתקופת ההרצה שלו מלא כל ערב. לא לדאוג, יש גם פיצה ובהמשך יהיו אפילו עוד יותר
| 1 חשיפות | 3/8
מרכז אסיף השיק אתר שמאגד המלצות אוכל בכל רחבי הארץ, וכל בחירה גם מנומקת היטב ומגובה במקצוענים מהמעלה הראשונה. במילים אחרות: אתם מאלה שמתכננים טיול לפי עצירת האוכל? אתם מוכרחים להכיר את "פסיפס"
| 1 חשיפות | 3/11
ניסינו את הפתרון הטבעוני של רידיפיין מיט למנגל השנתי - מארז קצבים של המבורגר וקבבים - וגם על המחבת הביתית, בלי העשן והדגלים המתנופפים, הבנו את הסיפור מהר מאוד
| 1 חשיפות | 3/6
ביסטרו חוות רום מספק את החוויה המלאה: אווירה, חוויה ותוצרת טעימה. התפריט פארם טו טייבל אמיתי, הנוף (הר כמון, סמוך לכרמיאל) מרהיב ויש גם גלידת יוגורט עיזים שכמוה עוד לא טעמנו. בקיצור, הנה הטיול הבא שלכם צפונה
| 1 חשיפות | 3/6
אין הרבה מקומות שיגישו לכם רגל קרושה לצד מרק טום יאם ופלמני לצד לאב גאי, אבל אם אתם באזור הקריות אתם לגמרי מוזמנים להיכנס לאחד כזה. כך צמחה לה קימאו התאילנדית העכשווית בתוך מסעדת מול הים המזרח אירופית הוותיקה, ואלה הסיבות שכדאי לכם לקפוץ לדגום אותה
| 1 חשיפות | 3/13
מסעדת השף R48 מחזירה לחיים את ארוחות הבוקר שלה, בינתיים רק בסופי שבוע, השף אורן אסידו חובר לבר היין מיליו, אריא מתחדשת בארוחת 12 מנות והשווארמה של גרטי ממשיכה לתת בראש. חדשות האוכל של השבוע
| 1 חשיפות | 3/10
דוכן אוכל רחוב תאילנדי באמצע משק, בר אוכל תל אביבי בפריים לוקיישן, אחות קטנה לבר היין הפופולרי בשרון, מאפייה חיפאית עם מאפים חתיכיים ועוד. חדשות האוכל: פתיחות שלא כדאי לפספס
| 1 חשיפות | 3/6
כשמסעדת "הקטן" הזעירה נפתחה בשוק לוינסקי, קהילת הפודיז לא הצליחה להישאר אדישה בפני האוכל והגישה של שף עידו קבלן. עכשיו המקום סוף סוף מתרחב, אבל שלא תעזו לקרוא לו "בינוני"
| 1 חשיפות | 3/13
שעות שמחות שוות בתל אביב: שישקו נפרד ממתחם בית הכנסת הגדול עם האפי האוור של 30%, תריסר משיקה שעת ערביים עם מנות במחיר אחיד ואלכוהול מוזל ובמנרה משיקים צהריים ב-15% הנחה. ויש גם מארזי משלוחים מוגזמים של מתוקים, שיפודים מסקרנים ומדוברים ועוד. חדשות האוכל
| 1 חשיפות | 3/28
השווארמה של אקה, האשתנור של אבי לוי, הסביח של אריכא, הכריך האימתני של רחל והפלאפל התימני המעולה. כל המקומות הירושלמיים המצטיינים שמציעים אוכל רחוב משובח לצד אוויר הרים צלול כיין
| 1 חשיפות | 3/26
הפיתה העמוסה והמושלמת של זורבה בנתניה, השווארמה שמתבשלת באדמה, ואיך אפשר בלי השניצל של תמיר והפריקסה של חיימיקו - קבלו את כל הטוב, הטעים, המפתיע והמרעיש שיש לרחובות גוש דן להציע (תל אביב - בכתבה נפרדת)
| 1 חשיפות | 3/28
« 1 ...
162 163 164 (165) 166 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.