בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
זיוף תאריכי שחיטה, תאריכי תפוגה וכשרות של בשר הם חלק מהממצאים שמצאו פקחים שהגיעו לבחון מסעדות שונות ברחבי הארץ, והסערה בעולם המסעדנות המקומי בשיאה. בעקבות הפרשה שנחשפה אתמול, פנינו הבוקר אל בעלי מעדניית דלישס, שסיפקו טיפים ועצות לזיהוי בשר מקולקל במסעדות, כמו גם בקצביות ומעדניות
| 18 חשיפות | 3/162
פסח זו תמיד חגיגה גדולה מבחינתה של קרן אגם, ועכשיו גם מבחינתנו. את הקמח הרגיל היא החליפה בקמח שקדים, ויצרה שלוש עוגות בחושות ונפלאות - פרג ושוקולד, שיש שקדים ועוגת תפוז וקוקוס - שהפכו את שלב הקינוחים בכל הארוחות המשפחתיות שלנו לקרנבל
| 21 חשיפות | 3/154
כעיר שמחזיקה באחת מסצנות האוכל הלוהטות בארץ, לא הופתענו לגלות שיש ברחובות המון חנויות אוכל שוות והכי שמחנו לאסוף את המצטיינות שבהן לרשימה אחת: פטיסרי מושלם, חנות קפה שאסור לפספס, קצב דור רביעי שהפך את המקצוע לאומנות, ירקן שעושה חשק לסלט ועוד ועוד. רחובות, את טעימה
| 15 חשיפות | 3/156
עוגיות שוקולד צ'יפס בגודל אימתני, עוגיות שוקולד צ'יפס שוקולדיות יותר, כאלה קלאסיות ואפילו עוגיות שוקולד צ'יפס עם מילוי של עוגת גבינה: קבלו 7 מתכונים מעולים כולל מדריך עם כל הטריקים לעוגיות קראנצ'יות או רכות במיוחד
| 11 חשיפות | 3/154
רק לעתים מאוד נדירות אנחנו פוגשים בספר בישול שכל מה שאנחנו מכינים ממנו מצליח, וב"מצליח" אנחנו מתכוונים ליוצא מעלף. הספר החדש של ארז קומרובסקי הוא אחד כזה - הנה 3 מתכונים מתוכו, שתוכלו לבדוק בעצמכם
| 15 חשיפות | 3/157
השפית האהובה שזכתה ב"מאסטר שף" חוזרת לתוכנית ישראל מבשלת יחד (12:00 בקשת 12) והפעם היא הכינה כמה מנות איקונית מהמטבח הערבי שחובה להכיר: סובוריק, קוסא מחשי ובסבוסה קארוהאת. המתכונים המלאים
| 56 חשיפות | 3/175
אל תיתנו לנו את המבט המלוכסן הזה, זה לא באמת מסובך להכין ראמן, וגם לא מרקים יפניים אחרים ומעולים לא פחות. רק תחזיקו בבית כמה חומרי גלם קבועים, ותראו שזה קלי קלות. השף ציון ברנץ מאובן קובן פרגן לנו כמה מהמתכונים הכי שווים שלו - אז יאללה, אין זמן טוב כמו עכשיו
| 18 חשיפות | 3/162
הפסטה הכי קלה בעולם, מאפינס שזיפים, פופקורן מהמם ועוד
| 12 חשיפות | 3/145
די בצמד המילים טברנה יוונית כדי לפתוח לנו את התיאבון לממדי ענק. המטבח היווני עשיר במאכלי גבינות ויוגורט, דגים וגם בשר, והכל טעים להפליא - אבל עם יד על הלב, האם אתם יודעים להגיד מה זה מה? בואו נגיד ככה: לפני שאתם יוצאים לטברנה יוונית, שווה לכם לענות על השאלון הזה
| 14 חשיפות | 3/135
יש דברים שפשוט ברור לנו מראש שהם כיף גאוני וטהור. קחו למשל מכשיר שאופה כפות מאיזה בצק שבא לכם תוך 3 דקות בלבד. בזמן שהוא יעשה את דרכו לחנויות, אנחנו פשוט נשב פה ונפנטז: כרגע אנחנו מתלבטים אם להתחיל במרק כתום וסמיך או בקצפת עם תותים
| 21 חשיפות | 3/158
הנענע משחירה אחרי משמרת של חצי שבוע במקרר, מהפטרוזיליה אתם זורקים לפחות חצי וגם הכוסברה נשארת ירוקה גג יומיים-שלושה? ככה זה, קונים טרי טרי ונרקב מהר מהר. טיפ פשוט אחד שפורסם בעמוד הפופולרי "אמהות מבשלות ביחד" מבטיח פתרון ארוך טווח
| 18 חשיפות | 3/162
משקאות קפה קר מושלמים ששברו את הרשת. קבלו הצצה לבוקר של כוכבי הרשת שפותחים את הבוקר שלהם עם קפה קר ונותנים לכם טיפ לשדרוג מושלם
| 11 חשיפות | 3/153
אנחנו חייבים לדבר אישית עם השליח, לא מוותרים על התבלינים בשקית, ומתלבטים אם להזמין תוספת אננס, אבל לאכול קשה שמישהו אחר זנח - זה דווקא סבבה. אז איך אנחנו אוהבים את הפיצה שלנו? תוצאות הסקר נחשפות
| 15 חשיפות | 3/158
אחרי כל הפחמימות שהעמסתם, בא לכם להכין אוכל בריא יותר אבל אין לכם מושג איך להתחיל? עדשים כתומות יכולות להיות התשובה. במה הן שונות מעדשים אחרות, כמה זמן לוקח להן להתרכך ולמה חשוב לשטוף אותן עד שהמים רק כמעט צלולים? כל התשובות, וגם מתכון למרק קליל ומרענן שלא תפסיקו להכין גם בקיץ
| 11 חשיפות | 3/150
יש לנו חדשות טובות: גילינו את הסוד של המקצוענים לעוף מוקפץ מושלם - כלומר עם חזה עוף שהוא עדין בטעם אך עסיסי ועשיר במרקם. החדשות הרעות הן שזה דורש קצת עבודה. אבל באמת שקצת
| 15 חשיפות | 3/155
« 1 ...
7 8 9 (10) 11 12 13 ...
151 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.