נט2יו - איכות ברשת משנת 2004
<<  שני 7 דצמבר 2015 שלישי 8 דצמבר 2015 רביעי 9 דצמבר 2015  >>
25/09/2015   שי צבי הורודי: בית הבליעה
2/01/2016
 
שלוש עבודות מ־2015 בתערוכתו של שי צבי הורודי. שתיים מהן הוצגו בתערוכת הגמר של האמן במדרשה לאמנות של מכללת בית ברל בחודש יולי האחרון, והשלישית היא עבודה חדשה, מאוחרת יותר.
שלוש העבודות הן סרטונים ללא קול מתוך מכלול עבודתו הפרפורמטיבית של האמן המתעדת פעולות שמשותף להן האינטרס בשינוי, בחציית גבולות ובבדיקת גבולות של ההפרדה בין אני ללא־אני, סיבולת פיזית של הגוף וסובלנות של ממסדים. אפשר לומר שכל אחד משלושת הסרטים מתעד תהליך טרנספורמטיבי של עיכול, של שינוי חומרים (מטבוליזם) שמתרחש בתוך מערכת שמכילה אובייקט משתנה ומקום – בית בליעה – שבו מתרחש תהליך השינוי.
21/10/2015   עלמה יצחקי: יהודה הימית
31/01/2016
 
עלמה יצחקי, המתגוררת ופועלת בדרום תל אביב, בוחנת את המרחב הגיאופוליטי המיָדי שהיא פוגשת ביום–יום ומלקטת מתוכו סצנות שהיא מביאה לסטודיו ומשמשות מושאים לציוריה. הברים, דירות השותפים, מפגש על ספסל, רחובות עיר מובהקים, כמו אלנבי ודרך יפו — כל אלו מועמדים מחדש כעל במה ומתוארים מנקודת מבט ישירה ואינטימית.
אפשר לראות ביצחקי "ציירת חברתית" הבולטת בקולה הייחודי המשקף את הלך הרוח החברתי והפוליטי של בני דורה.
29/10/2015   אוסף סוזן ואנטון רולנד־רוזנברג
28/10/2016
 
באוסף פרטי זה, מתנת משפחת רולנד–רוזנברג למוזיאון תל אביב לאמנות, עבודות המייצגות מגמות שונות במודרניזם של המאה העשרים. היצירות — של האמנים האירופים והאמריקנים אמיל נולדה, חיים סוטין, ג'ורג'ו מורנדי, ז'ורז' רואו, אגון שילה, פרנסיס בייקון, ג'ורג'יה אוקיף, מילטון אייברי, ארשיל גורקי, מוריס לואיס ודיוויד פארק — הן תוספת חשובה המרחיבה ומעשירה את אוספי הקבע של המוזיאון.
4/11/2015   ולטר בנימין: ארכיון גלות
6/02/2016
 
התערוכה מציגה פריטים נבחרים מארכיון ולטר בנימין, אחד ההוגים והפילוסופים החשובים של המאה העשרים בתחום האמנות העכשווית, לצד יצירות אמנות המתכתבות עם פריטים אלו.
האמנים המשתתפים: מיכה אולמן, לאונור אנטונס, שרה אורטמייר, אורי ארן, אבנר בן גל, דור גז, יונתן ויניצקי, שחר יהלום, חיים סטיינבך, אלי פטל, יונה פרידמן, סיגל פרימור ופאול קלה.


התערוכה בשיתוף עם ארכיון
ולטר בנימין, ברלין
התערוכה והחוברת בתמיכתה הנדיבה של קרן דיוויד ברג, ניו יורק
תמיכת מכון גתה בתערוכה היא במסגרת ציון חמישים שנה לכינון היחסים הדיפלומטיים בין ישראל לגרמניה
בתמיכת המכון הצרפתי, האקדמיה לאמנויות יפות, ברלין, הידידים הצרפתים של מוזיאון תל אביב לאמנות, רבקה סקר ומתי ברודו
8/12/2015   שחרור מכבלי הילדות | סדנת פריימל עם סוגנדהו
14/12/2015
 
האופן שאנו מתנהלים בעולם בתור מבוגרים, הבחירות שאנו עושים, השיקולים שמנחים את אופן קבלת ההחלטות שלנו הן למעשה תוצר ישיר של חוויות הילדות וההתניות שעיצבו את אישיותנו ומהאופן שבו
הותירו חותם בנפשנו. הן משפיעות על האופן שבו אנו מרגישים, מתפקדים, בונים קשרים, תופסים את חולשותינו וחוזקותינו.

האופן בו ילד מרגיש ותופס את המציאות, שונה מתפיסת המציאות של המבוגר- מאחר וילד אינו עצמאי על כן מוגבל בבחירותיו ובאופן הביטוי שלו. כילדים, אנו קולטים ומפנימים מסרים מילוליים ורגשיים ובעקבות מסרים אלו אנחנו לומדים על החיים, מסגלים לעצמינו מערכות אמונה ובעיקבותם מקבלים החלטות כבר בעודנו צעירים.

למעשה, ההחלטות שלנו כבוגרים באות מחיקוי ישיר ומושפעות ממה שחווינו בילדות. ההבנה הזו מבטלת את האפשרות שאנו חיים בבחירה חופשית ואמיתית.
החזרה אל שורשי החוויות הטראומטיות מתקופת ילדותנו חושפת רבות מתוך אותן החלטות ומן הנסיבות אשר הובילו אותנו לפעול כך. נבין כי לא בחרנו להיות חזקים משום שחשנו כך באמת, אלא משום שאיש לא היה מסוגל לתמוך בנו באותה עת. למעשה לא הייתה ברירה אחרת עבורנו.

Click to see original Image in a new window


בסדנה זו נעזר במגוון כלים אשר יעילותם נבדקה והוכחה בעולם. תרגילים מעבודת הפריימאל ביטוי רגשי ופיזי ,שחרור התניות ילדות, דמיון מודרך, תרגילי נשימה, מדיטציה ,NLP ועוד ...
בהדרגה נוביל אתכם בתהליך רגרסיבי חזרה לילדות, שם תפגשו רגשות וחוויות מתקופה זו במלוא עוצמתם, לא כזיכרון מעומעם אלה כחוויה אותנטית במלוא עוצמתה.

החזרה המונחת לגיל הילדות תאפשר לנו לחיות מחדש את הרגעים והחוויות שעיצבו את אישיותנו, הרגעים בהם נאלצנו לקבור את התחושות והרגשות למטרות הישרדות רגשית ואפילו פיזית כילדים.
במרחב תומך ומאפשר נביא מודעות בהירות וקבלה ונפרוץ את גבולות הפחד. נכיר את הילד הפנימי שלנו ונתרגל דרכים חדשות לבחירות עצמאיות בחיים.

נבחן מחדש את השיקולים המנחים, אילו מהמסרים שהפנמנו תורמים לנו ונרצה לחזקם ואילו דפוסים הם מיותרים לנו ומכבידים על חיינו והגיע הזמן לוותר, לשחרר ולהמשיך לגדול בלעדיהם.
זו הזדמנות נדירה בסדנה עצמתית להכיר את עצמינו מחדש, את היכולות הטמונות בכל אחת ואחד מאיתנו בכדי להשתחרר מכבלי הילדות אל צמיחה אמיתית.


The workshop is led in English with Hebrew translation available.
הסדנה תועבר באנגלית עם תרגום לעברית במידת הצורך.

קרהנטי
052-6675442
inner-alchemy_il@sugandho.org
www.sugandho.com
Facebook:
https://www.facebook.com/maprem.sugandho

 
תיאטרון
 
מוסיקה
 
הרצאות
 
ילדים ונוער
 
פסטיבלים
 
כנסים והשתלמויות
 
ארועי חוצות
 
תערוכות
 
לכל המשפחה
 
ארועים בטבע
 
אתגר וספורט
 
קורסים והכשרות
 
גורמה מסעדות ויין
 
הגיל השלישי
 
רוחניות וניו אייג'
 
הופעות חיות
 
טיולים מאורגנים
 
ריקוד / מחול
 
שונות
 
אופרה / קונצרטים
 
הומור / סטנד אפ
 
מופע בידור
 
ארועים לחג
 
מסיבות
 
קולנוע / סרטים
 
ערבי זמר / שירה בציבור
RSS Feed
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.