תאור
מסעדת ביסטרו עונתית, בהובלתו של השף שאול קויפמן.
לאחר כעשור במטבחי העילית של מיטב השפים בתל אביב (יונתן רושפלד, תומר טל, תומר אגאי) במגוון תפקידים תפעוליים וניהוליים, שאול חוזר לקיבוץ בו גדל ומבשל קצת אחרת.
בקיבוץ חצור, על חורבות הסילו הישן, בו שכן מועדון הרוק המיתולוגי ה"מטרוק".
מטבח ים תיכוני, מקומי, עונתי ומודרני באווירה משוחררת ושמחה.
בעזרת שילוב של טכניקות בישול קלאסיות עם חומרי גלם מקומיים ואזוריים, שאול מביא איתו לאזור הדרום את הטאץ' התל-אביבי.
ביסטרוק במדיה החברתית:
עדכון אחרון 6-2-2019 12:45
חשיפות: 2386 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)