תאור
איש הענבים, המרכז ליינות, כהלים ושיכרים, שוכן במשכן מפואר ביפו העתיקה, בין הגלריות, דבר המקנה למקום ניחוח מיוחד.
"איש הענבים" מספק מגוון שירותים רחב הן לעסקים בתחום והן לציבור הרחב. בלב פעילותו עומד העיסוק בייעוץ ובהדרכה.
לציבור הרחב מציע "איש הענבים" קורסים מגוונים בנושאי יין ומשקאות חריפים. נדבך מרכזי בהם הוא קורס היין הבסיסי שלו, שהינו המקיף מסוגו בישראל. המשתתפים בקורס טועמים לא פחות מאשר 50 (!) סוגי יינות שונים, ומתוודעים לתולדות היין, לאופני טעימתו המקצועיים, לתהליכי ייצורו, לדרכים המשמשות בהתאמתו למיני מזונות, ולשלל עצות מועילות, שכל שוחר יינות ישמח ללמדם.
"איש הענבים" אף משמש יועצת ומלווה מקצועי למגוון של עסקים שונים בתחום - החל במסעדות ובתי מלון, עבור ביקבים השונים, יבואני יין ומפיציו, וכלה בחברות היי-טק ובמוציאים לאור. השקת הברנדי היוקרתי ביותר מתוצרת יקבי תשבי, הטעימה שקבעה אילו יינות יוגשו לנוסעי מחלקות היוקרה ב"אל-על", טעימת הענק שערך מגזין "על השולחן" לכ-250 יינות שונים וכל הטעימות המשלימות של מדריך "מפה" המקיף ליינות ישראל - אלו הם רק מקצת האירועים שנערכו במרכז ההדרכה של "איש הענבים". המרכז, נציין, צופן בחובו אפשרויות מרחיקות לכת עוד יותר.
במסגרת הליווי המקצועי שמספקת החברה ללקוחות מוסדיים היא עוסקת, בין השאר, בהרכבת תפריטי יינות, שיכרים וכהלים, ובהדרכת צוותי עובדים, תוך שימת דגש על אומנות מכירתם של מוצרים אלה, ועל תרבות השירות הייחודית להם. לא אחת, הוא אף נקרא על-ידי לקוחותיה לסייע בבקרת נזקים ובהפקת לקחים.
ואולם, סל השירותים של "איש הענבים" מכיל לא מעט "סוכריות" מפתיעות נוספות. החברה מתמחה בניהול טעימות יין ומשקאות חריפים, ובביצוע פרוייקטים שונים. במרכז ההדרכה שלה, למשל, נפגשים מקבלי החלטות כדי להתעדכן במתרחש בתעשיית היין, ולטעום מבחר גדול של יינות בטעימה עיוורת. יבואנים מובילים, מאידך גיסא, מסתייעים בשירותיה על-מנת להציג מותגים נבחרים שלהם בפני קבוצות של לקוחות מועדפים. חברות ומוסדות שונים שוכרים את שרותיה על-מנת להעשיר את הידע של קהל מוטבים מגוון ביותר.
עדכון אחרון 14-2-2013 10:47
חשיפות: 3736 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)