תאור
המטבח בבית תאילנדי מבוסס על מסורת ארוכה של בשלנים תאילנדיים העושים יחדיו מטבח מדויק, מסורתי ונאמן למקורות עד רמת הירקות התאילנדיים הייחודיים אותם מגדלים בחווה מקומית של המסעדה. במהלך השנה מצטרפים גם חומרי גלם עונתיים אחרים.
הדבקות במסורת הבישול המסורתית היא אבן היסוד של בית תאילנדי. דבר זה בא לידי ביטוי בהכנה של כל המנות המוגשות במסעדה. תבשילי הקדירה על בסיס חלב קוקוס, למשל, מבושלים בחלב קוקוס אשר נסחט במקום משבבי קוקוס, סלט פפאיה ירוקה "סום טאם", נקצץ במקום על הסכין מפפאיות ירוקות אורגניות עם הזמנת המנה ומנת החצילים בקארי ירוק עושה שימוש בחצילים תאילנדיים," מקואה פראו", המגודלים בחווה המקומית שלנו באופן בלעדי.
המסעדה פועלת שבעה ימים בשבוע החל מ- 12:00 בצהריים ועד 23:00 בלילה. בין השעות 17:00- 18:00 המטבח בהפסקה. בימים א'-ה' מוגש תפריט עסקיות בשעות הצהריים.
במסעדה מציעים גם תפריט בשפה התאית לנוחיות אורחיהם התאיים. ניתן להזמין גם מנות אחרות משלל תפארתה של הקולינריה התאית בתיאום מראש. מומלץ להזמין מקום לפני ההגעה למסעדה.
עדכון אחרון 10-4-2019 0:21
חשיפות: 1370 דרוג: 0.00 (0 הצבעות)