אדומים 2022, הבציר שהיה וזה שיבוא
איתי להט
(5-2-2024 2:52:43)
על אודות היינות האדומים של 2022, הכרמים תחת האש בגליל של 2024 ועוד
לבנים 2022, רשמים קצרים מפורטוגל ויוון ועוד
איתי להט
(7-6-2023 23:34:08)
על אודות יינות לבנים מבציר 2022, כמה מילים על יינות באמפורה ויינות צפון יוון
אדומים 2021, חם-לא-חם ב- 2022 והפרדיגמה של להט
איתי להט
(12-1-2023 1:35:05)
על אודות יינות 2021, בציר 2022 שהיה בסופו של דבר נח יחסית ועל האופי של יינות להט
עשור ללהט לבן, מקדם קולינארי ועוד: ניוזלטר אביב 2022
איתי להט
(1-6-2022 23:19:17)
בקבוק יינות לבנים 2021, יינות למסעדה ואוכל. עשור ללהט לבן
דוח בציר 2021: ניוזלטר חורף 2022
איתי להט
(2-1-2022 0:58:31)
סיכום שנת הבציר 2021, יינות אדומים חדשים ועוד
בציר 2020 כמעט מתחיל: אופטימיות זהירה
איתי להט
(20-6-2021 23:54:30)
איך יהיה בציר הענבים השנה? בתחילת העונה ניכרה אופטימיות זהירה
צייטגייסט 2021: אביב באמפורה
איתי להט
(20-6-2021 23:48:03)
ניוזלטר אביב 2021: יין רוסאן באמפורה ועוד חדשות
דוח בציר 2020: ניוזלטר סתיו 2020
איתי להט
(20-6-2021 9:25:11)
"אז היה בציר הענבים השנה?" 2020 הייתה לא פשוטה (ודי חמה)
מספיק טרואר ליין? ניוזלטר חורף 2021
איתי להט
(20-6-2021 9:22:10)
מה עושים אם אין לכם מספיק כרמים לכל היין שאתם רוצים לייצר (או לשתות...)
Warm climate: not what you had in mind
איתי להט
(15-7-2019 12:49:29)
על אודות הרצאה בגייזנהיים בה הדגמתי איך בישראל עושים יינות מצוינים, שלא מתאימים לסטיגמה של יינות אקלים חם