אינדקס אתרים net2u :: מאמרמאמר XML
https://www.net2u.co.il/modules/planet/view.article.php?205279
2024-03-28T06:23:41+18:00אינדקס אתרים net2u :: מאמר
https://www.net2u.co.il/modules/planet/
https://www.net2u.co.il/modules/planet/assets/images/logoModule.pngtext/html2022-06-25T22:27:16+18:00https://www.net2u.co.il/modules/planet/עדיחלמונים כבושים
https://www.net2u.co.il/modules/planet/view.article.php?205279
<p>הטרנד של קבירת חלמונים בערימת מלח אינו השיטה הפופולרית ביותר לכבישת חלמונים בתאילנד. פה נפוצה דווקא כבישה רטובה, במשרה שמכילה רוטב דגים או רוטב סויה. התוצאה היא חלמונים די רכים, שטעמם עשיר ורב שכבות יותר מהחול הצהוב המלוח שמציף לאחרונה את האינטרנט ותוכניות הבישול בטלוויזיה. גם השימוש בחלמונים המוכנים שונה מהמקובל במערב. לרוב לא מגרדים</p><br><p>The post <a href="https://thai-food-blog.com/archives/10613">חלמונים כבושים</a> first appeared on <a href="https://thai-food-blog.com">סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי</a>.</p><br>מקור המאמר: https://thai-food-blog.com/archives/10613 עדי