נט2יו - איכות ברשת משנת 2004
  "אתגרי המנמ"ר הם כמו נחיתה על הירח"
4/2/2020 4:30

ג'ולי או'בריאן, סגנית נשיא בכירה לשיווק בנוטניקס. צילום: ניב קנטורhttps://www.pc.co.il/wp-content/upload ... 0/02/julie600-300x210.jpg 300w" sizes="(max-width: 600px) 100vw, 600px" />


"המשימה של החללית הישראלית בראשית הייתה לנחות על הירח. היא כמעט הצליחה, והניסיון עצמו מאוד חשוב. זו משימה מדהימה, שיכולה להצליח רק בשל שילוב טכנולוגיה וחדשנות. המשימה דומה מאוד למה שלקוחות ארגוניים עוברים בימים אלה, ומה שנדרש מהמנמ''רים - לצלוח את המסע הדיגיטלי בשלום", כך אמרה ג'ולי או'בריאן, סגנית נשיא בכירה לשיווק בנוטניקס.


או'בריאן דיברה באירוע NEXT on Tour Tel Aviv. היא שוחחה על חדשנות ופריצת גבולות בהרצאה משותפת עם עופר דורון, לשעבר מנהל מפעל החלל של התעשייה האווירית, שדיבר על האתגרים בפרויקט שיגור בראשית. הכנס, בהפקת אנשים ומחשבים, נערך היום (ג') במרכז הכנסים אווניו שבקריית שדה התעופה, בהשתתפות יותר מ-800 נציגי לקוחות החברה ושותפיה העסקיים. מנחה האירוע היה המנטליסט שימי אטיאס.


לדברי או'בריאן, "המנמ''רים נמצאים במצב של לחץ בלתי פוסק. עליהם לעמוד במשימות רבות יותר מבעבר, משימות גדולות, בעוד שתקציבם קטן - או נשאר כפי שהיה בעבר. יש עליהם לחץ עצום לספק מהר יותר אפליקציות ושירותים עסקיים. כמו כן, הם צריכים לטפל בהיבטי אבטחת המידע בצורה גורפת, בתקופה בה האיומים הולכים וגדלים בהיקפם ובתחכומם, ועוד הם נדרשים לסייע לארגון לפצוח בטרנספורמציה הדיגיטלית".


"המסע הדיגיטלי הוא מסע מורכב", אמרה. "כאשר הוא מתחיל, המנמ''ר צריך לעמוד בכמה משימות, ולעשות אותן במקביל: עליו לחדש את התשתיות, לספק אג'יליות באספקת אפליקציות ולצמצם סיכונים, ועל כל אלה הוא נדרש להביא להפחתת הוצאות התפעול של ה-IT. ברקע כלל הפעילויות, עליו לעטוף את הארגון במעטפת אבטחה".


"טעימה" מהענן הציבורי - בחצר הארגון


"אנחנו נמצאים בזמן מרגש מבחינה טכנולוגית. העולם עובר לענן, אבל ארגונים מודאגים מאוד מההגנה על הפרטיות ואבטחת הנתונים בקלאוד. לא ניתן להתעלם מאחד מאירועי דליפת הנתונים הגדולים ביותר אי פעם, שבמסגרתו האקרית השיגה בשנה שעברה גישה ליותר מ-100 מיליון חשבונות לקוחות בנק קפיטל וואן, דרך פריצה ל-AWS. מסתבר שיש דברים שצריכים להישאר בחצר הבית, לא משנה כמה ספקיות הענן הציבורי יסבירו שהוא מאובטח".



צילום ועריכת וידיאו: ליטל רובינשטיין


או'בריאן אמרה כי "הגישה שלנו, בנוטניקס, עונה על הצורך לתת תחושה, טעימה, של ענן ציבורי, ולעשות זאת בחצר הבית. מחקר שערכנו בקרב מנהלי IT באזור EMEA העלה שארגונים מתכננים להאיץ באופן אגרסיבי את תפיסת הענן ההיברידי: הנתון יצמח מ-12% ל-53% עד 2024. בדרך זו הם יצמצמו את הדאגות שלהם מהענן הציבורי בהיבטי הגנת הפרטיות ואבטחת המידע".


לדבריה, "גישת הענן ההיברידי אף עונה לרצון להריץ אפליקציות ועומסי מחשוב שונים בסביבות ענן שונות, לפי הצורך וההתאמה. זאת, לצד חופש הבחירה שאנחנו מספקים: הפתרון שלנו אגנוסטי לחומרה, עובד עם כל הספקיות, פועל בממשק לכל העננים הציבורים ועובד לא רק עם ההייפרוויזור שלנו".


"אנחנו פועלים לשינוי האופן שבו ארגונים צורכים ומקבלים שירותי IT. אנחנו מספקים פשטות עם ממשקים קלים לתפעול, חוכמה מבחינת ניהול המידע, שיפור ביצועים וחוסן בסייבר, לרבות יכולות לשכפול המידע ולשחזורו בלי הפרעה", אמרה.


לסיכום ציינה או'בריאן כי "ישראל מתאימה לנו כמו כפפה ליד. זו מדינה שמתאפיינת באימוץ מוקדם של טכנולוגיות מתקדמות. ישראל היא ארץ קטנה עם חלומות גדולים, שחלקם אף מתממשים. הסניף הישראלי של נוטניקס רשם צמיחה דו ספרתית גבוהה, ואני מקווה שזה יימשך".


הפוסט "אתגרי המנמ"ר הם כמו נחיתה על הירח" הופיע ראשון באנשים ומחשבים - פורטל חדשות היי-טק, מיחשוב, טלקום, טכנולוגיות







האחריות על התגובות למאמרים השונים חלה על שולחיהן. הנהלת האתר אינה אחראית על תוכנן.
שליחת תגובה
חוקי שליחת תגובות*
תגובות חברי האתר מאושרות אוטומטית
כותרת*
_CM_USER*
_CM_EMAIL*
_CM_URL*
הודעה*
קוד אבטחה*

 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.