בלוג עדכונים: אוכל
לא חסרים בתי אוכל מופלאים או סיורים קולינריים בבני ברק, אבל סיור ליל שישי של חיליק רוזנברג לא רק יוביל אתכם לאחת ממנות הטשולנט הכי טעימות שיש, לממלכת דגה מעושנת ולמאפייה המפורסמת, אלא גם יחשוף אתכם לבני ברק שלא הכרתם
| 1/1
פרויקט דורוז דאג ללא פחות משישה אירועים קולינריים שכוללים בין היתר בראנץ' שבת, ארוחת שף ייחודית, שוק איכרים ואפילו סדנת בישול. ומה הכי יפה? שכל הפרויקט הוא שיתוף פעולה בין מסעדניות ושפיות דרוזיות לשפים מובילים בסצנה התל אביבית
| 3/6
מתחילים בכנפיים מתקתקות, ממשיכים במנה של קציצות עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה, ואת משבצת התוספת הנוספת מאיישים עם סלט של קוסקוס ועגבניות - גם טריות וגם צלויות - סינרגטי ומדויק. ומה לקינוח? עוגת גזר בתבנית שכל העוגות הבחושות חולמות עליה בלילות
ווסטוק בחיפה היא מהמסעדות היותר צנועות שאנחנו מכירים: שולחנות, כיסאות וקירות לבנים ריקים, זאת המסעדה כולה, אבל האוכל? כיסונים מכל רחבי מרכז אסיה, תבשילים ביתיים כמו אושפלאו וכרוב ממולא ושלל מאפים ומטוגנים לדרך במחירים מצחיקים. הביקור חובה, אבל נדרשת בסבלנות
| 1/1
נכון ש"אונטריב" נשמע כמו שם עיירה ציורית לחופי הריביירה הצרפתית? בפועל, למרבה השמחה, מדובר בנתח בשר נהדר, שמסתתרים בו עולם של טעמים ושומניות גבוהה יחסית, והוא מתאים בצורה מושלמת לתבשילים ארוכים וכל סוגי הקציצות. ניר עופר מדלישס עם שלושה מתכונים פשוטים שיגרמו לכם לרייר
אורז הוא מהשאריות היותר נפוצות שיש - איכשהו תמיד אנחנו מכינים כמות גדולה יותר ממה שצריך, וכשהוא במקרר הוא כבר הרבה פחות מפתה, אין מה לעשות. כלומר ברור שיש - להפוך אותו למנה אחרת, טרייה ומפתה כחדשה. אלה ההצעות הכי שוות שמצאנו ברשת
שני מקומות חדשים בתל אביב, אחד בית קפה על הדרך לים ואחד ביסטרו בר, וגם שף יקר ומוכשר שחוזר לארח בחצר ביתו בצפון הנגב, עם הבשרים שמתבשלים אצלו בבור כל הלילה והיין שהוא מכין לבד
| 1/1
מאחורי ניבו עומדים פנים מוכרות ואהובות לחובבי השווארמה: ג'אן אולגון משווארמת מוטפאק (ובעיקר מנת איסקנדר אגדית). במקום החדש שלו אומנם אין דונר טורקי, אבל יש כאן קבב טורקי מצוין ואת היוגורט מאותה מנה מיתולוגית
| 1/1
אחרי שהייתה סגורה מאז 7 באוקטובר חוזרת המסעדה של יובל בן נריה לפעילות - עם תפריט קצת שונה, יותר מקומי ופחות יקר. גם מסעדת נינה ביאנכה הכשרה משיקה תפריט חדש, ויש עוד הפתעות קולינריות שמחכות לכם השבוע
| 3/5
לא מעט שפים ומסעדנים מוכרים פתחו בשנים האחרונות בתי אוכל באזור בקעת אונו, וכעת מצטרף עוד אחד מסקרן לרשימה. מילה היא מסעדת שף כשרה בהובלת יהונתן שרביט וליזה כהן, שמכניסה לסביון לא מעט סטייל ומגישה תפריט מעורר תיאבון
| 3/2
לא פחות מ-5 מכולות של ציוד הגיעו מתאילנד לקראת הפתיחה של צ'טוצ'ק, והתוצאה היא באמת מסעדה תאילנדית שלא דומה לאף אחת אחרת, עם כל המנות שאתן מצפים למצוא במסעדה ישראלית תאילנדית – אבל גם הרבה כאלה שלא. ואיפה כל זה מתרחש? בבניין הייטק בנתניה
| 1/1
תבשיל אסאדו שמכינים בשקית קוקי (אבל אף אחד לא צריך לדעת את זה), פילאף מנצח של אורז וירקות, רטטוי שחוגג בעוז את היופי של התזונה הים תיכונית וקינוח שאם יישאר ממנו משהו, יהיה טרי וטעים גם מחר ומחרתיים. מוכנים?
| 3/1
בית אנה טיכו בירושלים מתחדש סוף סוף במסעדה כשרה מסקרנת, דיינר גוצ'ה הופך לדיינר איטלו אמריקנו ורוצה להציע ווליו פור מאני לקהל ויש גם אוכל רחוב, בית קפה בניחוח אירופאי ועוד חידושים. חדשות האוכל הלוהטות
| 1/1
בקורונה הם הסתפקו בפופ אפ, ועכשיו במלחמה החליטו לשמחתנו להפוך את המיזם הטעים שלהם למקום של ממש. למזללה של עמית ודניאל קוראים בייגל'ז, היא מסתתרת ממש טוב בקריית אונו ולמרות זאת אנחנו ממליצים לכם בלב שלם לסור לשם בהזדמנות
| 1/1
פסטה היא מהמנות שאנחנו אוהבים להשקיע בהן - אבל רק כשאנחנו במצב רוח להשקיע, ומה לעשות שזה לא תמיד המצב. למעשה, לאחרונה אנחנו יותר ויותר מחפשים פתרונות מהירים לארוחת ערב שתהיה טעימה, ממש טעימה, אבל לא תתבע מאיתנו יותר מ-10 דקות עבודה. בדיוק פה נכנסים לתמונה מתכונים לפסטה בסיר אחד, שכל מה שהם דורשים מאיתנו זה לזרוק חומרים לסיר - ולקבל פסטה שאשכרה תכין את עצמה
« 1 ...
4 5 6 (7) 8 9 10 ...
578 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.