בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
עומר מילר מציג: ארוחת שף הכוללת מנה ראשונה קרפצ'יו סלק עם נגיעות גבינת פטה, עיקרית של סינייה בקר, תפוחי אדמה וטחינה צהובה, ומנה אחרונה קרפ ריקוטה ואוכמניות. בואו ללמוד איך להכין את כל הטוב הזה ולבשל כל מנה בסגנון האישי שלכם לפי הטעם שלכם
| 7 חשיפות | 3/75
השבוע התחלנו להיערך לפסח, ואנחנו שמחים לספר שנהנינו מכל רגע
| 7 חשיפות | 3/71
שמתם לב שבשנים האחרונות הג'חנון מפנה את מקומו כמלך המאפים התימניים, ואת כל התהילה קוטפת הקובנה? אם תשאלו אותנו מדובר במהפך מוצדק ביותר, ולכן השבוע ריטה ונדב מארחים בפה גדול את ליאור משיח, שהגיעה מצוידת בכל הטיפים שצריך כדי להכין קובנה מושלמת לגמרי בעצמכם
| 6 חשיפות | 3/66
מקרר מודולרי בהתאמה אישית של SAMSUNG: שלל צבעים מיוחדים, גדלים שונים המותאמים לצרכים שלכם וטמפרטורות שונות בכל תא. צפו בסרטון ההדרכה של המקרר שמתאים את עצמו לטעם שלכם ולסטייל שלכם
| 5 חשיפות | 3/87
אם היינו יכולים היינו אוכלים תפוחי אדמה כל יום. מה מונע מאיתנו? העובדה שהם דורשים זמן הכנה ארוך יחסית, ולפעמים החיים דורשים מאיתנו לתקתק. אז עכשיו מסתבר שאפשר להקפיא תפוחי אדמה מבושלים, צלויים ואפילו פירה, ולהפשיר אותם תוך דקות. ככה עושים את זה
| 6 חשיפות | 3/97
נכון, הוא לא הסלט הכי יפה בעולם, ולא בראש הרשימה שלנו כשאנחנו מארחים (את האמת? הוא לא ברשימה הזו בכלל), אבל סלט קופסאות שימורים עם שעועית לבנה, תירס, טונה ובצל הוא אחד הסלטים הטעימים, המהירים, המשביעים והבריאים שיש. להכין, לאכול ולא להעלות לאינסטוש
| 6 חשיפות | 3/87
האמת? כבר המנה הראשונה - עוף ואורז בסגנון יווני שנצלים ביחד בתנור - היא ארוחה בפני עצמה, אבל זה לא הפריע לנו להוסיף גם קציצות כרישה, סלט ברוקולי טרי נהדר וכמובן עוגה טובה, לקינוח
| 5 חשיפות | 3/77
ארוחה טובה צריכה להסתיים במנה אחרונה לא פחות ממושלמת. אז הכירו את הקרפ הדקיק והמתוק של השף עומר מילר, ממולא בקרם ריקוטה מרענן ואוכמניות טריות ומיובשות, מה צריך יותר מזה? רוצים לדעת איך מכינים את כל הטוב הזה? הנה כל השלבים
| 5 חשיפות | 3/86
עומר מילר עם מנה עיקרית של סינייה בקר מיוחדת ועסיסית עם טחינה צהובה, שתבטיח לכם שלל של מחמאות. אז מה צריך? תפוחי אדמה, בשר טוב ולעקוב היטב אחרי ההוראות שהכנו לכם. בתאבון
| 5 חשיפות | 3/72
קרפצ'יו סלק פרוס דק דק עם נגיעות של גבינת פטה ואגוזים, מנה ראשונה מושלמת לאירוח. אז איך מכינים את כל הטוב הזה? קיבלנו את המתכון המלא וכל שלבי ההכנה של עומר מילר שמלמד אותנו איך לבשל ולחשוב כמו שף. מוכנים? הנה כל הפרטים
| 6 חשיפות | 3/81
גם מאחורי המצרכים היומיומיים ביותר, כמו עגבניות וגבינת פֶטָה, עומדים תהליכים כימייםמורכבים. מבוא למדעי הפסטה
| 5 חשיפות | 3/94
מצד אחד – כולנו רוצים ארוחה חמה וטרייה כל יום. כזאת שהיא גם מזינה, גם טעימה וגם מגוונת. מצד שני – למי יש זמן לעמוד כל ערב שעות במטבח? ואף מילה על הכלים בכיור. אז אספנו לכם את 7 הטיפים הכי טובים של הבשלנים המנוסים, אלה שתמיד יש במקרר שלהם סיר שהוא הכי בית
| 6 חשיפות | 3/79
לכל אחד יש סידור ייחודי למקרר האישי שלו, לפי הטעם שלו. אז איך אתם אוהבים שהמקרר שלכם מסודר, לפי מוצרים, תאריכים או אולי דווקא לפי צבעים? ספרו לנו איך אתם מסדרים את המקרר שלכם ואולי תזכו במקרר סמסונג BESPOKE, המקרר המעוצב והמודולרי הכי לוהט בשוק
| 7 חשיפות | 3/86
אין מבאס מלתכנן על כריך שווה או סלט ירוק, להוציא את החסה מהמקרר ולגלות שהעלים השחירו והרקיבו, ולפחות אצלנו במקרר זה קורה מהר מאוד. מסתבר שיש מה לעשות, ואנחנו מודים שזה לא נשמע הגיוני בהתחלה, אבל זה כל כך קל – שלמה לא פשוט לנסות?
| 9 חשיפות | 3/86
השבוע הרבצנו פה כמה מאפים לא מהעולם הזה, אבל זה לא הכל
| 5 חשיפות | 3/82
« 1 ...
54 55 56 (57) 58 59 60 ...
150 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.