נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

15/10/2017 21:20 תל אביב עומדת להפוך מבירת המסעדות לבירת ההמבורגרים הנחותים ב-8 שקלים
לניב גלבוע אין ספק שמדיניות העובדים הזרים של נתניהו וכחלון הולכת לעלות הרבה לסצנת המסעדות התל אביבית. הרבה מאוד. כל כך הרבה, שסביר שרוב המסעדות לא יעמדו בגזירות החדשות, וייאלצו או להעלות מחירים או לפשוט רגל
| 13 חשיפות | 3/136
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

15/10/2017 2:13 עוגות נוצה: הטרנד הבא בעולם האפייה
זה קורה מדי פעם: קונדיטוריה מסוימת, איפשהו בעולם, ממציאה משהו - וזה יכול להיות מאפה או סוג של קישוט - פינטרסט עולה על הגל ובלי ששמים לב באה לעולם אופנה חדשה ולוהטת, שכולם נוהים אחריה. רוצים לדעת מה הטרנד שמתחיל ממש עכשיו? הנה
| 6 חשיפות | 3/20
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/10/2017 22:23 נחזור לשגרה בכיף, רק תכינו לנו את זה
קציצות בקר ופסטה בלימון שכולנו חייבים לעצמנו
| 5 חשיפות | 3/46
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/10/2017 21:38 הנה הסיבה שאנחנו כבר לא קונים לחמניות
המתכון הכי טוב ללחמניות ביתיות, עגולות ורכות
| 5 חשיפות | 3/42
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/10/2017 7:11 תמד MEAD, יין דבש, שיכר דבש, בירת דבש – תיאוריה
פרק ראשון על הכנת משקה תמד MEAD (תיאוריה המלאה) יש הרבה תיאוריה בנושא משקאות לא מזוקקים כמו יין, בירה, תמד, סיידר וכו’ דבש מכוורת נגוהות: http://www.negohoney.co.il בפרק זה אני נוגע בכל ההיבטים של התהליך...הפוסט תמד MEAD, יין דבש, שיכר דבש, בירת דבש – תיאוריה הופיע ראשון בבר סקול - קורס ברמנים ברשת
בר-סקול | | 9 חשיפות | 3/148
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/10/2017 21:40 אוי, מצאנו מתכון יותר טוב משלנו לתפוחי אדמה
תפוחי אדמה מעוכים עם התוספות הנכונות בדיוק
| 11 חשיפות | 3/90
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/10/2017 21:31 מהיום זה המתכון היחיד שלנו לעוגת שוקולד
עוגת שוקולד קטיפתית משגעת בלי נקיפות מצפון
| 24 חשיפות | 3/226
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/10/2017 21:08 איך מגיעים חומרי הדברה חזקים לדבש שלנו?
מחקר חדש מצא חומרי הדברה באחוזים גבוהים בדגימות דבש מרחבי העולם, וזו עוד לא הבעיה האמיתית: בעוד הכמויות שמגיעות לדבש ככל הנראה לא מסוכנות לאדם, יש סיכוי שהן מסבירות, לפחות חלקית, את ההידלדלות המדאיגה באוכלוסיית הדבורים שמשפיעה על גידולים שונים בעולם כולו
| 18 חשיפות | 3/191
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/10/2017 21:05 ככה מכינים פשטידה מושלמת באפס עבודה
שילוב טעמים מנצח ובסיס נכון, זה כל הסוד
| 16 חשיפות | 3/128
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/10/2017 3:49 ידעתם שככה גדלים ערמונים?
מזל שמיכל לויט ידעה, וגם טרחה ואספה אותם במו ידיה (ורגליה), כדי להכין ריזוטו אדמתי שמשקיט כל דאגה. לה היו גם פטריות כמהין טריות, ישר מהאדמה - אנחנו נצטרך להסתפק בזה ככה (ולא להבין איך זה יכול להיות יותר טעים מזה)
| 17 חשיפות | 3/118
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/10/2017 21:54 ככה נראה תירס מקופסת שימורים בת 35 שנה
פייר, מעולם לא בדקנו את תאריך התפוגה של קופסאות השימורים ששוכבות אצלנו בארון כבר חודשים ארוכים ונחו על המדף בסופר אפילו יותר. למרות זאת, אנחנו די בטוחים שלא יצא לנו לאכול פחית שימורים בת 35 שנה. מי שכן עשו את הדבר המתבקש ופתחו אותה הם נציגי בנק מזון התרומות בארה"ב. זה מה שהם גילו
| 14 חשיפות | 3/94
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/10/2017 21:22 10 מתכונים מעולים לעוגות בחושות
לכבוד סיום עונת החגים, רגע לפני שנגמר לכם הכוח, אספנו לכם כמה מהמתכונים הכי טובים שלנו לעוגות בחושות. אנחנו יודעים שכל מה שאתם מסוגלים לעשות כרגע זה לזרוק כמה מצרכים לקערה ולערבב - כי אנחנו בדיוק באותו המצב. אז יאללה
| 16 חשיפות | 3/105
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

9/10/2017 21:00 זהב כתום: כך תקבלו בטטה מושלמת מבפנים וגם מבחוץ
כל כך קל להכין בטטה, אז למה לקלקל את זה עם טיפים ושדרוגים, אתם בטח אומרים לעצמכם, וגם די צודקים. אבל רגע: מה אם יש לנו טיפ שלא מוסיף עבודה בכלל, ומוציא לכם את קליפות הבטטה רכות, מתוקות וקרמליות להפליא? יש לנו הרגשה שתמשיכו לקרוא
| 10 חשיפות | 3/129
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/10/2017 22:33 מצאנו דרך מעולה להכין המבורגר ביתי
בלי מטחנת בשר ובלי בלגן במטבח - גם אתם יכולים להכין המבורגר ביתי ועסיסי מבשר איכותי שנטחן במקום, כבר בחג הבא עלינו לטובה. אז הכל טוב? כמעט - הטיפ הזה יעיל ומושלם, אבל כשר הוא לא
| 10 חשיפות | 3/82
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/10/2017 21:09 יותר טעים מגליליות: קינוח ופל שומט לסתות
עם מילוי קרם וניל ותפוחים וציפוי שוקולד לבן
| 11 חשיפות | 3/124
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.