נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: סגנון חיים

24/10 3:33 ונסה, שחר, גל ופרח באים לבשל אצל חיים כהן
חיים כהן מארח את הפיינליסטים של מאסטר שף במסעדת יפו תל אביב, מסעדת ג'ורג' וג'ון מארחת שפים לארוחות מיוחדות, מבחר שפים מבשלים מנות בהשראת יצירות אמנות מפורסמות ומסעדות ברחבי הארץ חוגגות את יום הפסטה עם דילים שווים. אלה חדשות האוכל של השבוע שיעשו אתכם רעבים
| 4/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10 1:07 הקצבייה החדשה של אהרוני והבן שלו
אחרי אין ספור קיטורים שאין איפה לרכוש בשר טוב בשכונה, השף ישראל אהרוני ובנו אורי פתרו את הבעיה ופתחו קצבייה-מעדנייה לא רחוק מביתו של השף. במקום החדש בשנקין תמצאו מבחר רחב של בשרים (מקומיים בלבד), מגוון נתחי עוף ומוצרי מעדנייה רבים. אבל הכי חשוב זה שעל דרך תזכו לקבל מהשף גם כמה טיפים לבישול
| 1/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/10 21:10 אתם מכירים את הבעלים של השיפודייה החדשה הזאת
את המסעדה החדשה בכפר סבא, לילות ביירות, פתחו השחקנית והעיתונאית מיכל טראוריג ובן זוגה השף שלומי בן שימול. מה בתפריט? שיפודי כבש, פרגית, אנטריקוט, חלוויאת, קבב, מרגז ועוד. ותתפלאו, אבל דווקא אין לילות ביירות לקינוח
| 2/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/10 8:07 המדריך המקצועי לטיפוח תלתלים: טיפים שכל מתולתלת חייבת לדעת
אם נכנסת לכתבה הזו את כנראה מתולתלת, וככזו את בטח יודעת שתלתלים הם לא סתם צורת שיער – תלתלים הם אופי, הם כיף, הם שיחרור. אבל, הם גם לא מעט עבודה והשקעה ואין ספק שהם מצריכים למידה. עומר אסף, מעצב השיער הראשי של נטורל פורמולה עם הטיפים הכי חשובים לטיפוח התלתלים
נשים - סלון יופי | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10 22:26 ללה: המאפייה הגיאורגית שכובשת את שוק הכרמל בתל אביב
אחרי התנסות עם מסעדות בשריות, קודם בירושלים ואז בתל אביב, החליטה המסעדנית לילי בן שלום לשנות כיוון ופתחה בלב ליבו של שוק הכרמל מאפייה. בללה החדשה תוכלו ליהנות מעולם הבצקים הגיאורגי שיש בו גם מתוק וגם מלוח, גם גבינות וגם ירקות ואיך לא, הרבה הרבה אגוזים
| 2/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10 21:05 טעם גן עדן: קבבייגל
ליצירת עוד שילוב אלוהי בין מאכלים בעלי מורשת וכבוד - הקבבייגל - הצטיידו עבס וגפץ בבייגלה הרומני של סבא מרקו מקריית אתא ובקבב האגדי של השף דוחול ספדי ממסעדת דיאנא. ואיך הטעם? גן עדן, נו מה
| 2/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10 21:00 4 מתכונים לארוחת שבת מושלמת
תבשיל לוביה מיוחד של תום פרנץ, בשר עם לימון כבוש שמגישים עם אורז לבן, סלט שעועית ירוקה ושקדים קלויים עם ויניגרט, ולקינוח עוגת בוסטון קרים פאי יפהפייה. זאת הארוחה שלנו בשישי - ואתם מוזמנים להעתיק
| 5/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10 21:00 שיער מתולתל הוא לא גזירת גורל: 5 דברים שחשבתן על תלתלים והם ממש לא נכונים
אומרים הרבה דברים על תלתלים: שהם מבולגנים, שתמיד יש בהם קשרים, שלא משנה מה תעשי הם יראו יבשים ועוד כמה קשקושים. אז יצאנו לבדוק את האמת מאחורי כמה מהמיתוסים הגדולים שמתולתלות מתמודדות איתם, ואפילו קצת הופתענו
נשים - סלון יופי | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10 3:57 מסעדת דגים ופירות ים חדשה בתל אביב
שיינע, מסעדת דגים ופירות ים של השף אסף גבאי ובת זוגו נטלי, נפתחה השבוע ברחוב נחלת בנימין בתל אביב, היכן שפעלה עד לא מזמן מרקיית זופה. התפריט ישים דגש על דגים ופירות ים במגוון שיטות הכנה, והסועדים יכולים לצפות במטבח הפתוח ולתצפת מקרוב על כל האקשן
| 4/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/10 21:30 סנדוויצ'ים לא מתים, הם מתחלפים
במקומה של סנדוויצ'יית יום טוב עליה השלום, קם מקום חדש בשוק לוינסקי שמציע גם הוא סנדוויצ'ים. רק שבניגוד למקום הקודם שפעל באותו חלל, כאן יודעים להרכיב כריך כמו שצריך. אה, ותגיעו עם קצת סבלנות, זה ישתלם לכם
| 3/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/10 21:20 מתכונים לארוחות דיאטטיות
הבטחתם לעצמכם שאחרי החגים אוכלים פחות שטויות? לא חייבים לבלוס רק סלטים
| 4/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/10 23:00 8 קינוחים מושחתים רגע לפני שהחגים נגמרים
עוד יומיים נחזור לשגרה ונתגעגע לתקופה שבה לא ידענו מתי חג, מתי יום חול ומתי שבת. עד אז, הנה מתכונים לקינוחים מושחתים ומפנקים שאיתם אנחנו בוחרים להיפרד מתקופת החגים העליזה, שנייה לפני הדיאטות והשגרה
| 5/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/10 4:00 איך להציל מנות עם יותר מדי מלח
עם כל החיבה שיש לנו לבדיחות על טבחים מאוהבים, די מבאס לאכול מנה שהמלח השתלט עליה ורמס באכזריות את כל יתר הטעמים. בדיוק בשביל סיטואציה כזאת מגיעות השיטות האלה, שיעזרו לכם לנטרל, לאזן ובסופו של דבר להציל מנות מלוחות מדי. תמסרו לבלוטות הטעם שלכם על לא דבר
| 4/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/10 3:00 8 מאפים לסופ"ש אחרון של סוכות
מתכונים למאפים אולטימטיביים לאכול בסוכה, וגם מחוצה לה: עלי פילו במילוי תפוחי אדמה ופטריות, לחמג'ון ביתי, סמבוסק, וגם מאפה עלי גפן שאולי אין בו בצק, אבל אמאל'ה כמה שהוא טעים. וגם עוגת שמרים יפהפייה לקינוח
| 3/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

16/10 21:15 החומוסייה האהובה מרמלה מגיעה ליעד חדש
חשבתם שלא קורה כלום בחגים? חומוס חליל מרמלה מגיע ליעד חדש, רשת סוסו אנד סאנס לא מפסיקה להתרחב, בקפה נורדוי ממשיכים לארח שפים לארוחות מסקרנות, ויש גם ארוחות לטורפי בשר, קטיף ועוד כמה חידושים ששווה להכיר
| 1/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.

תגובות פייסבוק


×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: