נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: סגנון חיים

31/10 5:20 אחרי הזכייה: מה גרם לוונסה לפרוץ בבכי?
ונסה וידל אביטן, זוכת "מאסטר שף", סיפרה הערב (ש') ב"אנשים" על החיים שאחרי הזכייה, על המקום שבו הכל התחיל וגם על מה שהשאירה מאחור בצרפת
| 5/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/10 4:55 המתוקים המומלצים של יפו
יפו היא ממש לא רק חממת חומוס, וחשוב לזכור את זה כשנתקפים בחשק לקינוח טוב: תמצאו שם כנאפה שבזמן קצר הפכה לשם דבר, מלבי מיתולוגי, קטאייף ובקלאוות, אבל גם קונדיטוריה מהממת ועוד שלל גדול של עוגות ומאפים מושקעים מיוחדים. הנה 7 המלצות חמות ומתוקות
| 1/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/10 22:00 מרקים כפי יכולתכם ועוד חדשות אוכל
בירושלים תוכלו לשלם על מרק אחד ולאכול כפי יכולתכם מעוד 5 מרקים נוספים, ברשת בנדיקט יגישו לכם 8 סוגים של שקשוקות וברחבי הארץ חוגגים את יום הטבעונות עם סדנאות וספיישלים
| 3/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/10 21:46 הגיע הזמן שתיתנו צ'אנס למטבח האתיופי
צוות "חי בלילה" הגיע למסעדת אדיס עלם האתיופית באשדוד, ומצא שם לא רק אישה חזקה ובשלנית מחוננת שמקדישה את כל פועלה לאמה המנוחה, אלא גם מנות צמחוניות ובשריות טעימות במיוחד ובירה אתיופית נהדרת
| 4/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/10 3:57 המקום החדש שמגיש הכל עם אסאי
האסאי כבר התאקלם בישראל בהצלחה ומככב בלא מעט קערות ושייקים בריאותיים, אבל עכשיו הוא מקבל בפעם הראשונה מקום שכל התפריט שלו מתבסס על הפרי הסגול מדרום אמריקה. מחפשים נשנוש ליד שוק הכרמל? הנה אחד טעים, אקזוטי ומפוצץ בבריאות
| 2/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/10 3:04 איזה סוג של מתולתלת את?
מחליקה באופן אובססיבי או משחררת את התלתלים, מתארגנת במשך שעות או מוכנה תוך 5 דקות? ספרי לנו על התלתלים שלך וגלי מה זה אומר עליך
נשים - סלון יופי | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/10 22:14 5 מתכונים לארוחת שבת מושלמת
אחרי הטיזינג שקיבלנו מהחורף השבוע אנחנו כבר לא יכולים לחכות לדבר האמיתי. בינתיים נסתפק במרק תירס קליל, שיפתח לנו ארוחת שבת ביתית לפי כל הכללים - עם קציצות, אורז צהוב, ארטישוק ירושלמי בתנור וקינוח מטריף
| 4/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/10 2:36 המקום שמנסה לעשות KFC כשר
טרם התברר מתי רשת העוף המיתולוגית חוזרת לארץ, אבל מי שלא יכול להתאפק יוכל לקבל את ליטרת העוף המטוגן שלו בירושלים, במסעדת רוסטו. חוץ מנאגטס ועוף מטוגן מגישים שם גם עוף רוטיסרי, פרגיות ואפילו סלטים
| 5/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/10 22:27 7 מתכונים לעוגות שעושות תחושה של חורף
ממטרים פזורים ברחבי הארץ הם סיבה מספקת בשבילנו לחמם תנורים ולאפות את העוגות הכי חורפיות שיש; משמרים-קינמון ועד עוגת תפוזים ביתית שהיא אחת הטובות שאנחנו מכירים - ככה אנחנו מתכוונים לשכנע את החורף להישאר
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/10 3:24 גל עליית מחירי המזון נמשך
הרקע לעליית המחיר הוא הגידול בדרישה לבשר בקר בסין בעקבות וירוס שפגע בתעשיית החזירים במדינה. יבואני בשר מקומיים טוענים כי המחסור בשוק העולמי עשוי להביא בהמשך למחסור ואף לעליית מחירים של בשר מעובד. מחיר בשר החזיר באירופה עלה לאחרונה בכ–50%
| 2/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/10 1:59 גלירומא: פיצרייה חלום בדיזנגוף
מאחורי הפיצרייה החדשה בדיזנגוף יש את כל החומרים הנכונים: הבעלים הם זוג נשוי, את המתכון הסודי הם למדו כמה חודשים ברומא מפיציולו מקצועי והבצק מוכן בדרך מסורתית של התפחה ארוכה. אבל מה שהכי חשוב – יש כאן פיצה עם מרקם מושלם, בצק אוורירי ותוספות שוות ביותר
| 4/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/10 22:12 ארוחה ביום: המבורגר עוף וצ'יפס אפוי
ההמבורגר של רותי רוסו עשוי בכלל מעוף טחון, וכולל המון הפתעות משמחות שהופכות אותו למשהו מיוחד. לצידו היא מגישה צ'יפס אפוי שאת הקראנץ' שלו אנחנו שומעים עד לפה, וגם רוטב לימון כבוש סמיך ומהמם וגזוז עם ג'ינג'ר ולימון. כבר נעים לנו בבטן
| 4/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10 4:59 המרכיב הסודי שהופך עוגיות ל-וואו
הוא עולה כמה שקלים ומעולם לא העפתם בו מבט שני, אבל מתברר שבשימוש נכון הוא יכול להיות שווה זהב. הנה כל הסיבות למה כדאי שתמיד תהיה לכם קופסה של אבקת חלב במזווה
| 5/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10 4:56 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
הדיאטטיים, המושחתים והרבה הרבה פסטות
| 5/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10 4:54 5 חטיפים שאתם חייבים לנסות לחמם במיקרוגל
אם חשבתם שזה שאתם נוהגים לחמם את הקרמבו שלכם במיקרו לכמה שניות הופך אתכם למהפכנים גדולים, צר לנו לומר לכם אבל אתם לגמרי לפני עשור. מאז התגלו עוד לא מעט ממתקים שהחימום הקצר עושה להם טוב, והגיע הזמן להכיר גם אותם
| 2/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.

תגובות פייסבוק


×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: