נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: בר סקול

אתר המבוסס על ספר שהיה יוצא במהדורה מצומצמת לתלמידי קורסי בארמנים, מבוסס על נסיון של כ- 15 שנה במקצוע בעשרות פאבים ומועדונים שונים. את הספר כתב אחד מוותיקי הבאמנים בארץ, שזכה בפרסים, עבד בעשרות פאבים ומועדונים והוא חולק את נסיונו עם גולשי האתר | אל האתר | הזנה
עדכון: 29-12-2022 8:05:47 (עדכון)
| דירוג: 3/1995 ( 5 4 3 2 1 )
31/1/2019 10:53 רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקים
מביאות את הים למטבח – רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקיםThe post רותם ליברזון מבשלת פילה מוסר צרוב במחבת ברוטב של עגבניות יין לבן ובזילקים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/147
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/1/2019 12:01 סנגריה חמה של מיקה
The post סנגריה חמה של מיקה appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/141
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/1/2019 11:48 צלי כתף ברוטב יין אדום שכולם אוהבים
צלי כתף, רך ונימוח, ברוטב יין אדום שהולך נהדר עם אורז או ירקות צלויים בתנורThe post צלי כתף ברוטב יין אדום שכולם אוהבים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 6 חשיפות | 3/140
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

10/1/2019 11:23 אסאדו בתנור בבירה ודבש
The post אסאדו בתנור בבירה ודבש appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 3/128
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

3/1/2019 8:36 חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום – טעים מרשים וקל
חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום מעל פירה קרמי ששדרגנו בשומן אווז ושעועית ירוקה.הכוכב של המנה זה הרוטב ורק אחריו החזה אווז וזה כי הרוטב הוא זה שמאחד את הכל ביחד למנה מדהימה ביותר The post חזה אווז צלוי ברוטב תפוזים ויין אדום – טעים מרשים וקל appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 21 חשיפות | 3/169
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/12/2018 8:14 2 קילו אסאדו על העצם בבישול איטי ביין אדום! – קל טעים עסיסי ומרשים
מרכיבים: (ל – 6 מנות) 2 קילו אסאדו ( תיקחו 3 או יותר צלעות ותבקשו מהקצב שיחתוך לקוביות שיצא את כמות המנות הרצוי). חצי בקבוק יין אדום (לא משנה איזה, גם יין זול הולך...The post 2 קילו אסאדו על העצם בבישול איטי ביין אדום! – קל טעים עסיסי ומרשים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 7 חשיפות | 2/125
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/12/2018 8:07 הכנת ליקר שזיפים מיובשים – טעימת שליבוביץ שזה ברנדי שזיפים של מזקקת שזיפרון
הכנת ליקר שזיפים מיובשים משזיפים שעברו ייבוש טבעי ללא חומר משמר משזיפים איכותיים ניתן לעשות ליקר מאוד מוצלח וטעים, תודה רבה לצבי שטארק מחנות מפעל “שזיפרון” שבהר מירון על הזדמנות הזאת! כבסיס לאלכוהול לקחתי...The post הכנת ליקר שזיפים מיובשים – טעימת שליבוביץ שזה ברנדי שזיפים של מזקקת שזיפרון appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 19 חשיפות | 3/158
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/12/2018 7:43 מזקקת שליבוביץ שטארק במירון – “שזיפרון” חנות המפעל פירות יבשים
ביקור אצל צבי שטארק בעלים של מזקקת שליבוביץ וחנות המפעל של פירות יבשים “שזיפרון” הנמצא בהר מירון www.facebook.com/shezifron בשנתיים האחרונות צבי התחיל לזקק ולשווק שליבוביץ (סליבוביץ’ או שליבוביצה, צ’ויקה, פאלינקה) – משקה אלכוהולי נטול...The post מזקקת שליבוביץ שטארק במירון – “שזיפרון” חנות המפעל פירות יבשים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 14 חשיפות | 3/135
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/12/2018 7:04 גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו  The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי בר מענבי מרלו appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 2/118
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/11/2018 6:45 הכנת ערק עראק הארק תמרים – הכנת תסיסה מתמרים בשתי שיטות
הכנת תסיסה מתמרים (ערק תמרים ללא אניס) בשתי שיטות המתכון ל-5 קילו תמרים ללא הוספת סוכר: 1. להשרות במים פושרים 2. להוציא גרעינים 3. לטחון הכי דק שאפשר עם מטחנה 4. לכל קילו תמרים...The post הכנת ערק עראק הארק תמרים – הכנת תסיסה מתמרים בשתי שיטות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 3/140
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

21/11/2018 6:35 גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים
תהליך מלא של הכנת גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה DV10 תרבותיים אני משתמש בקליפות של ענבים (גפת) שנשאר אצלי מהכנת יין את הסוכר אינברטי נותן טעמים ועדינות מסוימת לתוצר הסופי, תסיסה...The post גראפה (צ’צ’ה) בתסיסה עם סוכר אינברטי ושמרי שמפנייה תרבותיים appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 8 חשיפות | 2/131
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/11/2018 6:23 זיקוק בירה והכנת בייר שנאפס – beer schnapps בירה מזוקקת עם דניאל אייזן
זיקקנו 70 ליטר בירה והכנו בייר שנאפס beer schnapps עם דניאל אייזן בירה לא מוצלחת, קצת חמוצה, ללא גוף, ללא גזים, פג תוקף? בשבילנו חומר גלם מוכן ומצוין לזיקוק! כמובן שבירה יותר טובה וטעימה...The post זיקוק בירה והכנת בייר שנאפס – beer schnapps בירה מזוקקת עם דניאל אייזן appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 5 חשיפות | 3/114
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/11/2018 23:22 עוף עם ערמונים יין אדום ופטריות
The post עוף עם ערמונים יין אדום ופטריות appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 10 חשיפות | 2/133
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

6/11/2018 6:12 הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן
הכנת יין ביתי – הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה עם ענבי מרלו וקריניאן כל השלבים החשובים בעשיית יין בתנאים ביתיים ועם כלים יחסית פשוטים ונפוצים בכל בית
בר-סקול | | 11 חשיפות | 3/146
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/10/2018 7:05 הכנת סוכר אינברטי ללא רתיחה – פירוק סוכר מורכב לחד סוכרים פרוקטוז וגלוקוז
הכנת סוכר אינברטי – פירוק סוכר מורכב לחד סוכרים שהם פרוקטוז וגלוקוז מאוד מתאים בהכנת תסיסות ויכול להיות כפתרון זול ויעיל בהחלפת חד סוכרים יקרים יחסית לסלק סוקר המפורק לאותם מרכיבים. ניתן לפרק את...The post הכנת סוכר אינברטי ללא רתיחה – פירוק סוכר מורכב לחד סוכרים פרוקטוז וגלוקוז appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 13 חשיפות | 3/133
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.