בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
השבוע אנחנו מקבלים את פני השבת עם עוף שניצלה עם הרבה בצל עד שהפך למלך העופות, שתי תוספות, אחת של פסטה ואחת של תפוחי אדמה, סלט נחמד שלימד אותנו משהו שלא ידענו על גזר וכמובן קינוח, שיהפוך את הארוחה הזאת לבלתי נשכחת
| 4 חשיפות | 3/45
מי שמכיר את עמוד הפייסבוק של אהובה אלפרון כבר יודע שהרבה פעמים מסתתרות שם פנינים, בעיקר לחובבי הבישול. הפעם למדנו ממנה שיטה חדשה ומעולה, שאין סיכוי ששמעתם עליה, להכין אורז - ואנחנו המומים. אז אמרנו, למה לא לחלוק?
| 11 חשיפות | 3/85
אוהבים לבשל ולאפות והמטבח הוא חלק מכם? ספרו לנו על מוצר אחד שנותן לכם אינסוף אפשרויות בישול ותוכלו לזכות בתנור אפייה מפנק
| 6 חשיפות | 2/21
אנחנו הולכים למסעדות של השפים הישראלים, אוכלים אצלם, עוקבים אחריהם בשקיקה ומרגישים לפעמים כמו הסו שפים הסודיים שלהם, אז לא הגיע הזמן שגם ניכנס למטבחים הפרטיים שלהם? לגמרי הגיע. כל הפרטים
| 5 חשיפות | 3/23
ייבשנו ביצות וסללנו כבישים, המצאנו את הווייז ואת עגבניות השרי וזכינו במדליות אולימפיות - אבל על הדרך גם ליקקנו אסקימו, שתינו זיפ, דחפנו שניצל תירס למיקרו ואכלנו אלף טון במבה. קבלו את 70 המאכלים שגידלו פה מדינה שלמה: לא תמיד היה קל, אבל תמיד היה טעים
| 3 חשיפות | 3/14
אתם אוהבים סינטה אבל בא לכם לגוון עם נתחים אחרים ושווים לא פחות? ביקשנו מהקצב יניב בר נור טיפים והמלצות לנתחים נהדרים מבשר בקר ישראלי וטרי, שיהפכו את המנגל שלכם לחגיגת עצמאות שתשאיר אתכם (ואת האורחים שלכם) עם טעם של עוד
| 2 חשיפות | 2/16
ככה מנגל צריך להיראות: ליקטנו עבורכם את הטיפים הכי חשובים ממומחי הבשר הטובים בישראל – הבוקרים שלנו – ליום עצמאות טעים כמו שצריך
| 2 חשיפות | 3/30
יום העצמאות ה-70 כבר דופק בדלת ועם כל הכבוד לקבבים, לנקניקיות, לסטייקים ולהמבורגרים – אין תענוג גדול יותר מדג צלוי על האש. אז איך בוחרים את הדג הנכון, איך חותכים אותו ומה עושים אחר כך? כל השלבים מא' עד ת'
| 3 חשיפות | 3/17
נערכים למנגל המסורתי? כחלק מההיערכות, עשו לעצמכם טובה ותקראו את המדריך הזה (כן, אפילו לפני שאתם הולכים לקצב). מדובר אומנם במאכל פשוט להכנה, אבל אם לא תקפידו על הבשר הנכון, התיבול והצלייה - הוא פשוט יתפשל, וחבל
| 2 חשיפות | 3/18
לכולנו זה קרה - רצינו להוציא כוס מהארון, אבל היא הגיעה עם תאומה סיאמית שלא הסכימה להיפרד. אז כך תפרידו זו מזו את הכוסות התקועות מבלי לשבור אותן
| 20 חשיפות | 3/177
מי מפחד מחלות? בטח לא אנחנו. רותי רוסו נידבה לנו שלושה מתכונים, שאת כולם מכינים עם אותו בצק: חלה קלאסית קלועה, פיתות מחבת ולחם מחבת עם קינמון. קדימה, תפשילו שרוולים ותתחילו ללוש
| 23 חשיפות | 3/140
כל בר דעת יודע שלפעמים זו העת לקציצות בקר ולפעמים לקציצות עוף (וכן, יש גם עת לקציצות הודו), שלפעמים מוטב לקציצות להיטגן בשמן ולפעמים להיצלות בתנור, לפעמים לבלות בסיר עם רוטב ולפעמים להיזלל ישר מהמחבת. מתוך מחשבה עמוקה על כל האפשרויות לעיל, בחרנו עבורכם את מתכוני הקציצות הכי טובים שלנו
| 2 חשיפות | 3/34
רגילים להתקוטט עם שאריות גבינה צהובה שנדבקו לפומפייה ולא מוכנות לעזוב? קבלו את הטיפ המנצח שלנו לניקוי פומפיות, וגם עצה קטנה איך למנוע את זה מלכתחילה
| 3 חשיפות | 3/41
החג התיש את כולנו, וכמו תמיד - החזרה לשגרה איטית ומייגעת. אז לכל מי שנסחט והתעייף, הכנו לכם תפריט סופר קליל, פשוט ומהיר להכנה לשבת - עם עוף ופתיתים בחלק קוקוס, סלט משוואיה, סלט טבולה וחיתוכיות פקאן מהממות
| 5 חשיפות | 2/61
להקפיא באריזה המקורית? לפעמים עדיף שלא. לשטוף? למה לכם. קבלו כמה טיפים שיעזרו לכם לא לפספס שום חלקיק טעם בקציצות, בהמבורגר, בבולונז או בממולאים הבאים שלכם
| 4 חשיפות | 3/79
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.