נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: סגנון חיים

30/10 3:57 המקום החדש שמגיש הכל עם אסאי
האסאי כבר התאקלם בישראל בהצלחה ומככב בלא מעט קערות ושייקים בריאותיים, אבל עכשיו הוא מקבל בפעם הראשונה מקום שכל התפריט שלו מתבסס על הפרי הסגול מדרום אמריקה. מחפשים נשנוש ליד שוק הכרמל? הנה אחד טעים, אקזוטי ומפוצץ בבריאות
| 2/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/10 22:14 5 מתכונים לארוחת שבת מושלמת
אחרי הטיזינג שקיבלנו מהחורף השבוע אנחנו כבר לא יכולים לחכות לדבר האמיתי. בינתיים נסתפק במרק תירס קליל, שיפתח לנו ארוחת שבת ביתית לפי כל הכללים - עם קציצות, אורז צהוב, ארטישוק ירושלמי בתנור וקינוח מטריף
| 4/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/10 2:36 המקום שמנסה לעשות KFC כשר
טרם התברר מתי רשת העוף המיתולוגית חוזרת לארץ, אבל מי שלא יכול להתאפק יוכל לקבל את ליטרת העוף המטוגן שלו בירושלים, במסעדת רוסטו. חוץ מנאגטס ועוף מטוגן מגישים שם גם עוף רוטיסרי, פרגיות ואפילו סלטים
| 5/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/10 22:27 7 מתכונים לעוגות שעושות תחושה של חורף
ממטרים פזורים ברחבי הארץ הם סיבה מספקת בשבילנו לחמם תנורים ולאפות את העוגות הכי חורפיות שיש; משמרים-קינמון ועד עוגת תפוזים ביתית שהיא אחת הטובות שאנחנו מכירים - ככה אנחנו מתכוונים לשכנע את החורף להישאר
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/10 3:24 גל עליית מחירי המזון נמשך
הרקע לעליית המחיר הוא הגידול בדרישה לבשר בקר בסין בעקבות וירוס שפגע בתעשיית החזירים במדינה. יבואני בשר מקומיים טוענים כי המחסור בשוק העולמי עשוי להביא בהמשך למחסור ואף לעליית מחירים של בשר מעובד. מחיר בשר החזיר באירופה עלה לאחרונה בכ–50%
| 2/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/10 1:59 גלירומא: פיצרייה חלום בדיזנגוף
מאחורי הפיצרייה החדשה בדיזנגוף יש את כל החומרים הנכונים: הבעלים הם זוג נשוי, את המתכון הסודי הם למדו כמה חודשים ברומא מפיציולו מקצועי והבצק מוכן בדרך מסורתית של התפחה ארוכה. אבל מה שהכי חשוב – יש כאן פיצה עם מרקם מושלם, בצק אוורירי ותוספות שוות ביותר
| 4/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/10 22:12 ארוחה ביום: המבורגר עוף וצ'יפס אפוי
ההמבורגר של רותי רוסו עשוי בכלל מעוף טחון, וכולל המון הפתעות משמחות שהופכות אותו למשהו מיוחד. לצידו היא מגישה צ'יפס אפוי שאת הקראנץ' שלו אנחנו שומעים עד לפה, וגם רוטב לימון כבוש סמיך ומהמם וגזוז עם ג'ינג'ר ולימון. כבר נעים לנו בבטן
| 4/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10 4:59 המרכיב הסודי שהופך עוגיות ל-וואו
הוא עולה כמה שקלים ומעולם לא העפתם בו מבט שני, אבל מתברר שבשימוש נכון הוא יכול להיות שווה זהב. הנה כל הסיבות למה כדאי שתמיד תהיה לכם קופסה של אבקת חלב במזווה
| 5/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10 4:56 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
הדיאטטיים, המושחתים והרבה הרבה פסטות
| 5/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10 4:54 5 חטיפים שאתם חייבים לנסות לחמם במיקרוגל
אם חשבתם שזה שאתם נוהגים לחמם את הקרמבו שלכם במיקרו לכמה שניות הופך אתכם למהפכנים גדולים, צר לנו לומר לכם אבל אתם לגמרי לפני עשור. מאז התגלו עוד לא מעט ממתקים שהחימום הקצר עושה להם טוב, והגיע הזמן להכיר גם אותם
| 2/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10 3:33 ונסה, שחר, גל ופרח באים לבשל אצל חיים כהן
חיים כהן מארח את הפיינליסטים של מאסטר שף במסעדת יפו תל אביב, מסעדת ג'ורג' וג'ון מארחת שפים לארוחות מיוחדות, מבחר שפים מבשלים מנות בהשראת יצירות אמנות מפורסמות ומסעדות ברחבי הארץ חוגגות את יום הפסטה עם דילים שווים. אלה חדשות האוכל של השבוע שיעשו אתכם רעבים
| 4/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/10 1:07 הקצבייה החדשה של אהרוני והבן שלו
אחרי אין ספור קיטורים שאין איפה לרכוש בשר טוב בשכונה, השף ישראל אהרוני ובנו אורי פתרו את הבעיה ופתחו קצבייה-מעדנייה לא רחוק מביתו של השף. במקום החדש בשנקין תמצאו מבחר רחב של בשרים (מקומיים בלבד), מגוון נתחי עוף ומוצרי מעדנייה רבים. אבל הכי חשוב זה שעל דרך תזכו לקבל מהשף גם כמה טיפים לבישול
| 1/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/10 21:10 אתם מכירים את הבעלים של השיפודייה החדשה הזאת
את המסעדה החדשה בכפר סבא, לילות ביירות, פתחו השחקנית והעיתונאית מיכל טראוריג ובן זוגה השף שלומי בן שימול. מה בתפריט? שיפודי כבש, פרגית, אנטריקוט, חלוויאת, קבב, מרגז ועוד. ותתפלאו, אבל דווקא אין לילות ביירות לקינוח
| 2/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10 22:26 ללה: המאפייה הגיאורגית שכובשת את שוק הכרמל בתל אביב
אחרי התנסות עם מסעדות בשריות, קודם בירושלים ואז בתל אביב, החליטה המסעדנית לילי בן שלום לשנות כיוון ופתחה בלב ליבו של שוק הכרמל מאפייה. בללה החדשה תוכלו ליהנות מעולם הבצקים הגיאורגי שיש בו גם מתוק וגם מלוח, גם גבינות וגם ירקות ואיך לא, הרבה הרבה אגוזים
| 2/1
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/10 21:05 טעם גן עדן: קבבייגל
ליצירת עוד שילוב אלוהי בין מאכלים בעלי מורשת וכבוד - הקבבייגל - הצטיידו עבס וגפץ בבייגלה הרומני של סבא מרקו מקריית אתא ובקבב האגדי של השף דוחול ספדי ממסעדת דיאנא. ואיך הטעם? גן עדן, נו מה
| 2/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.

תגובות פייסבוק


×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: