בלוג עדכונים: אוכל - מסעדות
הדבר הכי טוב שיצא לנו משוק אלנבי רוטשילד היא ללא ספק ההיכרות עם מסעדת מן טן טן, שהראמן שלה הפך במהירות לאחד האהובים בתל אביב, אם לא בישראל. המסעדונת הקטנה עברה לחלל מוכר בנחלת בנימין, הרחיבה את התפריט ואם לשפוט לפי התור - מדובר בלהיט
| 2 חשיפות | 3/34
ממתקים כמו שתוכלו למצוא בחנות הזאת כבר לא מכינים היום. עדי אנדלוט פתחה בהרצליה את "ממתקים של פעם", שם היא מכינה בעצמה מרשמלו, סוכריות, מרמלדות, פאדג'ים, טופי ושאר תופינים משגעים ומושקעים. תקראו לזה לונה פארק לחובבי קינוחים, מגדנייה או אלטרנטיבה ישראלית לווילי וונקה, מה שבטוח, מדובר במקום ששווה ביקור
| 3 חשיפות | 2/31
אחרי ג'פניקה, גם הרשת הגרמנית עושה צעד לכיוון שומרי הכשרות. ומה עוד? פסטיבל תותים במקס ברנר, מנות מושחתות במיוחד בטיטו, קערות בריאות אצל שגב בשרונה מרקט ועוד. חדשות האוכל לשבוע הקרוב
| 3 חשיפות | 2/29
אחד המוקדים הכי טעימים בחיפה (ובארץ) זוכה לחיזוק חדש ומסקרן: פיצרייה תלפיות. חומרי הגלם מגיעים ישירות מהשוק וחוץ מפיצות יוגשו שם גם פסטות, מאפים איטלקיים, קינוחים ועוד
| 3 חשיפות | 2/29
בזמן שרוב מסעדות הארץ חגגו סילבסטר עם ארוחות מרשימות, 3 מסעדות צפוניות לא הצליחו להגיע לשנת 2019. בעליה של שלו ביער מסרו: "אחרי מלחמות גדולות במקומות אפלים שבהם רק הבירוקרטיה שולטת, מלחמות רבות בגופים אטומים ומדינה אחת שותקת - המסעדה נסגרת"
| 3 חשיפות | 2/27
קר לכם? מרגישים את הצורך בפחמימה הגונה, שתשמח את הלב (והירכיים) ואז תוסתר מתחת לסוודר? אנחנו הכי איתכם, לכן אספנו את כל ארוחות הבראנץ' החדשות והמסקרנות, ששווה להטביע בהן את חשקי החורף הסוערים
| 3 חשיפות | 3/20
אחרי לימודים קולינריים בפריז ובאיטליה ועבודה אצל מאיר אדוני, השפית הצעירה גוני בורשטיין - בת 25 בלבד - חוזרת למקורות ופותחת מקום משלה ברמת השרון. המקום ישלב אוכל איטלקי ופטיסרי צרפתי ויצטרף לפריחה הקולינרית המחודשת של העיר
| 3 חשיפות | 2/27
רשת האוכל האסייתי הכריזה על שינוי דרמטי בתפריט, שיכלול הוצאה גורפת של פירות ים. בג'פניקה דוחים ביקורת שעלתה בעקבות המהלך וטוענים כי אין כוונה להפוך את הרשת לכשרה: "אין כדאיות עסקית להמשיך למכור פירות ים. אנחנו לא מתחרדים"
| 3 חשיפות | 2/17
המקום האחרון שציפינו לאכול בו מנה כל כך עסיסית, כל כך נדיבה ומלאת טעם היה כאן: מסעדת סנדר הוותיקה בלוינסקי, שמתמחה בחמין, רגל קרושה ושאר דליקטסים יהודיים ממטבחי מזרח אירופה. לאחרונה פתחה המסעדה דוכן פיתות, ומזל שזה קרה
| 4 חשיפות | 2/22
את זה שבמאפיית אלחנן בקיבוץ משמרות אפשר למצוא את הלחמים הטובים בארץ כבר ידענו, גם שמו של בוצ'ר ארוחות הבוקר שלהם כבר יצא למרחוק - אז מה חדש? ארוחות הערב, זה מה שחדש, ואם אתם יודעים מה טוב לכם (ולפיצה שלכם), תיסעו לשם ומהר
| 5 חשיפות | 2/19
אנחנו יודעים ש-2018 הייתה שנה איומה למסעדנים, אבל יודעים גם על כמה וכמה הצלחות חסרות תקדים בתחום האכלת ההמונים. מבכים את המוסדות שלא עמדו בעול, אבל חוזים גם בעוד ועוד עסקי אוכל חדשים שנחושים לנסות את מזלם. אז מה באמת קרה בעולם המסעדנות ב-2018? הנתונים של אפליקציית איזי שופכים אור חדש
| 2 חשיפות | 3/86
קבלו כמה סגירות (ופתיחות!) ששווה להתעדכן בהן, וכמובן שלל תפריטים חדשים ומנות מעניינות. חדשות האוכל של השבוע
| 2 חשיפות | 3/31
אחרי מסעדת יוקרה, אוכל רחוב ופרויקטים ברוסיה - השפים דודו אלמקיאס ויוסי שטרית ממשיכים לדהור קדימה בכל הכוח. במתחם החדש שהם מקימים ברמת אביב תוכלו לאכול מנות בשר אבל גם דברי מאפה, לזלול פיצה ולהצטייד באוכל מוכן הביתה - והכל כשר
| 2 חשיפות | 2/40
לאחר שמסעדנים מובילים החשיכו את מסעדותיהם במחאה על מדיניות מדיניות הממשלה, ענף המסעדנות ממשיך במאבק עם מחאה נוספת: בכיכר הבימה הוצבו עשרות מצבות, כל אחת לזכר מסעדה אחרת שנסגרה, כשעל המצבות מונחים נרות, אבנים ופרחים
| 3 חשיפות | 2/31
כבר אכלנו אטריות אורז לא פעם, אבל לא כאלה שיצאו מתוך מכונת קפסולות. הבוקר טעמנו מנה כזאת, שכל מוצרים שמרכיבים אותה יובשו בהקפאה ושמרו על הערכים התזונתיים שלהם. אז איך הטעם? לא משהו שקצת תיבול לא יכול לשפר
| 2 חשיפות | 2/33
« 1 ...
96 97 98 (99) 100 101 102 ...
164 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.