בלוג עדכונים: אוכל - מסעדות
רשת חינאווי ממשיכה להתרחב עם עוד סניפים בפריסה ארצית, רק שהפעם מדובר במתחם קולינרי שגם כולל מסעדה של ממש, שמבוססת מן הסתם על נתחים ובשרים של הקצבייה. ואם זה לא מספיק, בקרוב הם ייפתחו גם לארוחות צהריים. כל הפרטים
מסעדה ים תיכונית של שף תל אביבי מוכר, פטיסרי צרפתי מינימליסטי, מסעדת דגים כשרה שמגישה חצ׳פורי דגים, מאפייה נקייה מגלוטן ומסעדה איטלקית שצמחה ממשלוחי פיצה מהבית: משהו (קולינרי) טוב קורה בעיר הדרומית
בקפה גרג משיקים תפריט פנקייקים, רשת קרמרי דה לאקלייר מציעה קינוחי קיץ חדשים ומוגזמים ויש גם מארזי ל"ג בעומר, ארוחות חגיגיות, שיתופי פעולה מיוחדים ועוד חדשות אוכל מעוררות תיאבון
אחרי 5 שנים בכפר סבא, מסעדת המקדש של שף לירן בלו עוברת לפתח תקווה. גם במיקומה החדש המסעדה תתמקד בבשרים במגוון טכניקות בישול ועישון, ונראה שפתח תקווה הופכת ליעד החם ביותר בכל הנוגע למסעדות בשריות כשרות
| 1 חשיפות
אם אתם תושבי רמת גן, גבעתיים, קריית אונו או רעננה בטח גם סביבכם יש אנשים שמוכנים לקנות ביצים רק בחוות נעמי. עכשיו, לראשונה ב-71 שנותיה, פותחת הרשת סניף בתל אביב, ויש עוד שניים בדרך
השף אוהד לוי, לשעבר צ'יקטי והסושיאל קלאב התל אביביים, התחיל את המסע דרומה עוד לפני פרוץ הקורונה. עכשיו הוא פותח סוף סוף מקום משלו, ממש על שפת הים האדום - עם הרבה מנות שעושות לנו חשק לבדוק אותן מקרוב
רוטיסרי טיפיקו, שכבר קיים בנחלת בנימין קצת יותר משני עשורים, התחדש לאחרונה. החידוש כולל תנור עצים מרשים שנבנה במיוחד למקום ומפיץ ריחות נעימים, ומנה חדשה בתפריט: כריך עוף. מהכריך התאכזבנו, אבל לשמחתנו הגדולה הוא ממש לא העניין כאן
כמה תעלה לכם ארוחת אומקסה של יובל בן נריה, מה מחכה לכם בבראנץ' המחודש של בושוויק, איפה נפתח סניף מקגלידה חדש, וגם עסקיות חדשות, מקומות חדשים ופסטיבלי אוכל. חדשות האוכל המעניינות ומעוררות התיאבון של השבוע
אורלי כץ הייתה עובדת בנק, עד שהחליטה לשנות כיוון ולהתמסר לתחום הפטיסרי - וכמה כיף לכולנו, ולתושבי אשדוד בפרט, שככה עשתה. הכירו את לה גוטה - הפטיסרי שנותן פייט יפה למקומות המקבילים בתל אביב
כבר כמה שבועות שהתמונה של המנה המושחתת והמוגזמת הזאת רדפה אותנו: שווארמה בתוך מה שנראה כמו כיס שניצל, אבל הוא למעשה פיתה מטוגנת! נסענו לגרל'ה בראשון לציון, אכלנו כמו מלכים (שילמנו לא מעט) וחזרנו שבעים ומרוצים
קבוצת המסעדנות שאחראית בין השאר על מסעדות פאט קאו וקוקו במבינו התל אביביות פותחת מקום חדש, הפעם ללא השותף טום אביב. המקום יציע נתחי בשר, המבורגר סמאש ועוד. תחרות ראויה למסעדת הדסון לילינבלום שפועלת לא מאוד רחוק מהם? ימים יגידו
הפיצה טראק בקיבוץ דפנה היא לא באמת עגלת פיצה, אלא פיצרייה שמעוצבת כמו פוד טראק. הנייחות לא מורידה מהקסם של המקום, וקל להבין מדוע הפיצרייה הפכה לתחנת עצירה פופולרית ללא מעט מטיילים בצפון הארץ: מה יכול להיות טוב יותר מלרדת על מגש פיצה אחרי (או לפני) טבילה בנחל קריר?
בלאקי צ'יקן תוכלו ליהנות מהכריך שבתמונה, שיש בו כבר גם שניצל וגם פירה, במסעדת האחים תהיה מסיבה שלמה עם תפריט פיתות מהגריל, ויש גם מי שדואגים לכם לסלסילות פיקניק. חדשות האוכל
אם עוד לא היה ברור שאנחנו חזק בתוך עידן השווארמה, עוד שווארמייה נפתחה במיקום אסטרטגי בפינת הרחובות דיזנגוף וגורדון בתל אביב, וחוץ משני סיחים מפתים, קבבים טורקיים וויטרינת תוספות מושקעת, יש לה גם שווארמייר עם מבטא טורקי אסלי. תירגעו, זה לא אומר שתמצאו שם יוגורט או חמאה
השף דן זוארץ, שאולי מוכר לכם מדלידה התל אביבית התוססת, החליט להגשים חלום ופתח מסעדה חדשה בצפון, קרוב קרוב לטבע וליצרנים הקטנים. ואנחנו אומרים: בדיוק בזמן לסוף השבוע הארוך
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.