נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

6/3 21:00 מילה: ביסטרו שף חדש במיקום מפתיע
לא מעט שפים ומסעדנים מוכרים פתחו בשנים האחרונות בתי אוכל באזור בקעת אונו, וכעת מצטרף עוד אחד מסקרן לרשימה. מילה היא מסעדת שף כשרה בהובלת יהונתן שרביט וליזה כהן, שמכניסה לסביון לא מעט סטייל ומגישה תפריט מעורר תיאבון
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

5/3 23:48 את הכנפיים האלה לא תמצאו במסעדות תאילנדיות אחרות
לא פחות מ-5 מכולות של ציוד הגיעו מתאילנד לקראת הפתיחה של צ'טוצ'ק, והתוצאה היא באמת מסעדה תאילנדית שלא דומה לאף אחת אחרת, עם כל המנות שאתן מצפים למצוא במסעדה ישראלית תאילנדית – אבל גם הרבה כאלה שלא. ואיפה כל זה מתרחש? בבניין הייטק בנתניה
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/3 23:00 הדיינר הוותיק שעבר מהפך
בית אנה טיכו בירושלים מתחדש סוף סוף במסעדה כשרה מסקרנת, דיינר גוצ'ה הופך לדיינר איטלו אמריקנו ורוצה להציע ווליו פור מאני לקהל ויש גם אוכל רחוב, בית קפה בניחוח אירופאי ועוד חידושים. חדשות האוכל הלוהטות
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/3 21:20 חובבי כריכים, שלא תעזו לפספס את הבייגל הזה
בקורונה הם הסתפקו בפופ אפ, ועכשיו במלחמה החליטו לשמחתנו להפוך את המיזם הטעים שלהם למקום של ממש. למזללה של עמית ודניאל קוראים בייגל'ז, היא מסתתרת ממש טוב בקריית אונו ולמרות זאת אנחנו ממליצים לכם בלב שלם לסור לשם בהזדמנות
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/3 0:19 שתי פיצריות ישראליות דורגו בין 50 הפיצריות הטובות באסיה
"לה פיאדרה" מירושלים ו"פרסקה" מקיבוץ אפיקים נכנסו לרשימת אסיה-פסיפיק במסגרת התחרות השנתית של מגזין הפיצה הנחשב ביותר בעולם • בטקס ההכרזה, השף אבי סינקלר ניצל את הבמה ועלה לקבל את הפרס עם חולצה שעליה כתוב בגדול BRING THEM HOME
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:51 ניוזלטר מס' 14, פברואר 2024
שלום וברוכים הבאים לניוזלטר של סאנוק לחודש פברואר. החודש למדתי להכין שלוש גרסאות של מרק צפוני שלא דומה בכלל למרקים התאילנדיים המוכרים, ומנת אורז מוקפץ שלא דומה בכלל למנות האורז המוקפצות המוכרות. בנוסף, קיבלתי במתנה המון פפאיה ירוקה אז הכנתי ממנה חמוצים שיצאו ממש טעימים. רוב הסיכויים שבחודש הבא אודיע כאן על סדנאות בישול שיתקיימוThe post ניוזלטר מס' 14, פברואר 2024 first appeared on סאנוק, בלוג על א...
עדי | | 1 חשיפות | 3/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:51 ניוזלטר טבעוני מס' 14, פברואר 2024
שלום לקוראי הניוזלטר הטבעוני של פברואר. החודש תמצאו פה מרק צפוני עם הרבה ירק וטעמים שונים מאוד מהמרקים התאילנדיים המוכרים, מנת אורז מוקפץ שונה מהאורז המוקפץ שאתם מכירים ופפאיה ירוקה כבושה שהיא מעדן אמיתי. ייתכן מאוד שבחודש הבא אודיע כאן על סדנאות בישול טבעוניות שיתקיימו בישראל באפריל. הדרך הטובה ביותר לקבל הודעה על תאריכים ומיקומיםThe post ניוזלטר טבעוני מס' 14, פברואר 2024 first appeared on סאנ...
עדי | | 1 חשיפות | 3/8
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:50 מרק צפוני עם עגבניות ותמרהינדי
בתאית המרק הזה נקרא ג'וֹֹר פּאק קָאט (จอผักกา) ויש בו משהו גאוני. חוץ ממלח, כל הטעמים בו מגיעים מדוכני הירקות. אין בו רוטבי סויה, אין MSG, אין פלפל לבן או שחור או כל אבקה או משחת תיבול אחרת. עוד דבר גאוני בו הוא הרוטב שמגישים איתו – כל כך שונה משאר הרטבים התאילנדיים! המתכון הזהThe post מרק צפוני עם עגבניות ותמרהינדי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 4/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:49 Jor pak kat, גרסה 2 מצפון תאילנד
למרק הצפוני ג'ור פאק קאט יש כמה גרסאות (כאן הגרסה הראשונה), וחלקן בכלל בלי בשר. הנה גרסה נוספת, אבל לא של שבט השָָאן, אז אין בה עגבניות ויש בה יותר תבלינים תאילנדיים, כמו משחת שרימפס ודיסקיות סויה מותססת – מוצר עתיר אומאמי שמיוצר בצפון תאילנד. בניגוד למרק השָאני, הגרסה הזאת לא מוגשת עם רוטב. ישThe post Jor pak kat, גרסה 2 מצפון תאילנד first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 3/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:48 אורז-חתולים (מוקפץ עם מקרל ותוספות)
מנה מיוחדת במינה של אורז מטוגן שלא רבים מכירים מחוץ לתאילנד. היא קיבלה את שמה כי מקרל מעורבב עם אורז הוא מאכל אהוב מאוד גם על חתולים. העיקרון פשוט וחכם: מקפיצים אורז עם מרכיבים ארומטיים כמו צ'ילי טרי, שאלוטס ודגים, ומגישים את המנה עם עוד תוספות ארומטיות וכאלה שמוסיפות קראנץ'. התוצאה היא ארוחה שלמה שהיאThe post אורז-חתולים (מוקפץ עם מקרל ותוספות) first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 3/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:47 אורז מוקפץ עם תוספות
כן, זה אורז מטוגן. לא, הוא לא דומה לאורז שאתם מכירים. זאת ארוחה שלמה שהיא גם סלט עשיר ורב טעמים, עם הרבה אפשרויות אילתור. החומרים ל-2 מנות אורז מוקפץ * 2 כוסות (כ-400 גרם) אורז מבושל (בתאילנד משתמשים לרוב באורז לבן, אבל אפשר להשתמש גם באורז חום. אפשר להשתמש באורז מאתמול או באורז טרי) *The post אורז מוקפץ עם תוספות first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 4/6
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:47 מרק עלי חרדל ועגבניות (ג'וֹר פּאק קָאט) טבעוני
גרסה טבעונית למרק של שבט השאן מצפון תאילנד. השאן אוהבים מאוד עגבניות ובניגוד לתאים מחלקים אחרים של המדינה, הם כמעט לא מוסיפים סוכר לאוכל שלהם. זה לא מרק לאנשים שאוהבים אוכל "מאוזן". זה מרק לאנשים שאוהבים חמוץ (אבל אם יצא לכם יותר מדי חמוץ, הוסיפו קצת מלח ותראו ישועות). הגישו את המרק עם אורז כדיThe post מרק עלי חרדל ועגבניות (ג'וֹר פּאק קָאט) טבעוני first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 2/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:46 פפאיה ירוקה כבושה
אם אתם קונים פפאיה ירוקה כדי להכין סום טם, קנו עוד אחת והכינו ממנה פפאיה כבושה. זה קראנצ'י ומרענן, והמרקם של הפרי מאוד ייחודי ולא מזכיר שום דבר אחר. המתכון שלפניכם הוא לא תאילנדי. הוא נולד במטבחי אחרי שקיבלתי במתנה כמה פפאיות שלא רציתי לזרוק. מה שנחמד בו זה שהוא לא דורש מכם להחליט אםThe post פפאיה ירוקה כבושה first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 2/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/2 23:00 חושבים מה להכין לשבת? הנה 4 מתכונים מנצחים
לעיקרית פילה מדומה רך ועסיסי שמתבשל ארוכות עם רוטב עשיר, לצדו מנת תפוחי אדמה מושלמת, סלט כרובית מעולה ומרענן ולקינוח עוגיות שושנים מהממות עם מרנג
| 1 חשיפות | 3/6
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/2 21:18 המרכיב הפשוט שמבטיח שחזה עוף לא ייצא יבש
רוצים לוודא שחזה העוף שאתם מכניסים לתנור ייצא ממנו לא רק עסיסי, אלא גם שחום ופריך? תמרחו אותו במיונז קודם. כן, אפילו אם הטעם של מיונז ממש לא עושה לכם את זה בדרך כלל. מה הסיפור, ולמה זה עובד כל כך טוב? כל התשובות
| 1 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.