נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

31/3 14:52 הזמן למכתש ועלי: כך תכינו את הקארי של דן לוסטיג
מבין חבורת שופטי "מאסטר שף", ניכר שאת ישראל אהרוני הכי קשה לרצות. הוא תמיד מחפש את המנות הכי מיוחדות ולא מתלהב במיוחד מהקלאסיקות. עד שהגיעה מנת הקארי של דן לוסטיג שהפתיעה אותו במיוחד: "טעמנו הרבה מנות קארי לאורך התוכנית, לא הייתה טובה כמו זו"
| 1 חשיפות | 5/2
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/3 22:16 הטוויסט הקטן לאוזני המן שוות יותר משל כולם
ריבת חלב שהכנתם לבד יכולה לעשות את ההבדל
| 4/3
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/3 23:00 עוואמה 2024: המנה ששיגעה את השופטים
המתכון לכדורים הפריכים - אצלכם לפני כולם
| 4/2
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/3 14:02 "החלטנו פה אחד": שופטי "מאסטר שף" היו חייבים לראות מי עומד מאחורי המנה הזו
בדיוק כשחשבנו שיותר מזה אין, הגיעה מנת ריזוטו הדלעת הטעימה והיפה של נתן קסקרינו שהותירה את השופטים בציפייה גדולה לקראת מי שייכנס לאודישן. אבל הריזוטו לא לבד, גם "הביס המקומי" של הקולורבי פלמידה שהכין טל כהן כבש אותם - והמנה האיטלקית עם הטוויסט שאתם חייבים לנסות. המתכונים מהפרק ממש כאן, הגיע הזמן להיכנס למטבח
| 3/2
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

23/3 14:01 "לא יכולנו לעצור": המנה המופלאה ששופטי "מאסטר שף" לא הפסיקו לזלול
אורי אהרונוביץ' הוא הייטקיסט שלא הלך במסלול הרגיל. בילדותו, המשחקים הוחלפו בעסק עצמאי לבניית אתרים שפתח בגיל 13 - ואחרי מנת דג שהעיפה את השופטים, פסטת הפיצ'י שלו העניקה לו את הסינר המיוחל. מנה נוספת שהשאירה את הפאנל עם טעם של עוד הייתה הפוגאס של עומר מזרחי, עליו רותי קבעה כי הוא "גם סבתא וגם ילד". המתכונים של שניהם כאן, ועכשיו תורכם לבשל
| 4/1
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/3 14:20 "דפקתי פה סיר": המנות שהשופטים לא הצליחו להפסיק לאכול
בשיר אל עשי פתח את הערב במנת טחינה מיוחדת והמשיך עם מלוחייה מסורתית שהשופטים לא הצליחו להפסיק לזלול, גם אחרי שסיים את האודישן. גיא חזות נתן לסלרי כבוד והכין טרטר בקר מפתיע ומקורי - ואתי ריבן הגישה לשופטים כרוב ממולא שגרף מחמאות נלהבות. אם גם לכם מקרקרת הבטן עכשיו, אלה המתכונים שלא תרצו לפספס
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/3 14:11 "כמו ג'ינס וטי שרט מושלמים": הכריך הפשוט הזה העיף לשופטי "מאסטר שף" את הראש
עומרי קאופמן משוכנע כי פיתח את המתכון המנצח לכריך סלט ביצים ופנטז כי גם השופטים יחשבו שזה הכי טעים שאכלו בחייהם - וזה לגמרי הצליח לו. לצידו, שרון פניאל רצתה גם היא להרשים את הפאנל, אז החליטה להגיש עוגת בורגול ועלי גפן שהייתה מרהיבה ויפיפייה. המתכונים של שתי המנות כבר כאן, שיהיה בתיאבון
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/3 13:50 "אני מרגישה יד של מישהו עם עתיד בתחרות"
עוד ערב של ביסים טעימים ב"מאסטר שף". התענגנו על מראה עלי הגפן הממולאים של אביחי עורקבי. המשכנו יחד עם השופטים לאמפנדס עלי מנגולד וגבינות של אתי בן דהן - מנה דרום אמריקאית שעשתה לנו חשק לטיסה, וקינחנו בפאי דבש וזעתר מפתה במיוחד, שגרם לסערה באולפן. אלה כל המתכונים
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/3 10:34 תתחילו לגדל: המדריך המלא של עומר מזרחי להכנת מחמצת
כל אופה חובב יודע שלגדל מחמצת בבית, זה החלום הכי גדול והכי מפחיד בו זמנית. אחרי שצפינו באודישן של עומר מזרחי ב"מאסטר שף", היינו חייבים לקבל ממנו את הטיפים שלו להתעסקות עם הפלא הזה, שיכול להפוך לחם רגיל ומשעמם - ליצירת אומנות. קבלו את המדריך המלא
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/3 4:30 הטורטליני שניצח והקובה שכבש: אלו המתכונים של "מאסטר שף"
מנת העוואמה של ניסים זלייט, עזרה לו לנצח בראש בראש על המייפל, אבל מה שכבש את השופטים היה דווקא מרק הקובה העיראקי. "תבלין צריך להיות כמו משב רוח של פרפר על הלחי ולא כמו סטירה", שיתף המתמודד את המשפט שאמרה לו סבתו רגע לפני שהגיש את המנה. והשופטים? התמוגגו
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

28/3 3:50 איך מכינים קימצ'י? עם המתכון הזה, זה בטוח
כרוב מותסס וחריף שמקפיץ כמעט כל מנה
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

26/3 1:30 זה מה שמכינים אצלנו השבוע במקום הדג המרוקאי
סלמון ברוטב אריסה, לימון ודבש. קל מהיר וטעים
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/3 22:00 14 רעיונות למשלוחי מנות
מהכי מהיר עד הכי מושקע, כולל אחד לכאלה שלא יודעים להדליק תנור
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/3 23:00 כבר חושבים על פסח: עוף בתנור ברוטב שום טרי
מתכון עונתי מהמם של רותם ליברזון
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה

27/3 22:00 ארוחה שלמה: סלט עוף קצוץ עם קוסקוס קלוי
אוהבים טעמים תאילנדיים? אתם תעופו עליו
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.