נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

19/3 23:00 וויין שופ: גם יינות מיוחדים וגם אוכל מעולה ליד
עשרות ברי יין מציעים חווית בילוי קלילה ושונה מזאת של מסעדה, ובקבוצת טריגר לוקחים את החוויה עוד צעד קדימה עם אוסף יינות מיוחד, בקבוקים בייבוא בלעדי (ומחיר בהתאם) ולא מעט אוכל טוב ליד כוס היין
| 4/3
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

18/3 22:10 הרבה יותר ממאפייה אוסטרית תל אביבית
את המקום המקסים של שטפן מאכר הכרנו כבר לפני חמש שנים, כשהגיש גלידה ארטיזנלית ומגדנאות וינאיות. לאחרונה המקום עבר שיפוץ והשתדרג פלאים ועכשיו אפילו תמצאו שם ארוחות בוקר מטריפות בסגנון אוסטרי קלאסי. לא לדאוג, הגלידות המעולות עדיין כאן
| 3/4
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

13/3 22:00 דורוז: 6 אירועי אוכל שווים שכולנו צריכים עכשיו
פרויקט דורוז דאג ללא פחות משישה אירועים קולינריים שכוללים בין היתר בראנץ' שבת, ארוחת שף ייחודית, שוק איכרים ואפילו סדנת בישול. ומה הכי יפה? שכל הפרויקט הוא שיתוף פעולה בין מסעדניות ושפיות דרוזיות לשפים מובילים בסצנה התל אביבית
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/3 5:00 המסעדות הכשרות הכי טובות 2024
המסעדות הכשרות הכי טובות 2024
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

14/3 5:00 50 המסעדות הכשרות הטובות בישראל
מה עושה אדם, לא בהכרח דתי, שמחפש מסעדה כשרה אבל מומלצת עם תעודות? פונה לקבוצת "פודוס - פודיז שומרי כשרות" בפייסבוק, כמובן. זה מה שעשינו, ויצאנו עם רשימה ארוכה ארוכה ומקיפה מקיפה, שתסגור לאוכלי הכשר (גם מהדרין) את כל הפינות האפשריות. ומי המסעדה הכשרה המנצחת שלכם? גם זה בפנים
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:51 ניוזלטר טבעוני מס' 14, פברואר 2024
שלום לקוראי הניוזלטר הטבעוני של פברואר. החודש תמצאו פה מרק צפוני עם הרבה ירק וטעמים שונים מאוד מהמרקים התאילנדיים המוכרים, מנת אורז מוקפץ שונה מהאורז המוקפץ שאתם מכירים ופפאיה ירוקה כבושה שהיא מעדן אמיתי. ייתכן מאוד שבחודש הבא אודיע כאן על סדנאות בישול טבעוניות שיתקיימו בישראל באפריל. הדרך הטובה ביותר לקבל הודעה על תאריכים ומיקומיםThe post ניוזלטר טבעוני מס' 14, פברואר 2024 first appeared on סאנ...
עדי | | 1 חשיפות | 3/8
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:47 אורז מוקפץ עם תוספות
כן, זה אורז מטוגן. לא, הוא לא דומה לאורז שאתם מכירים. זאת ארוחה שלמה שהיא גם סלט עשיר ורב טעמים, עם הרבה אפשרויות אילתור. החומרים ל-2 מנות אורז מוקפץ * 2 כוסות (כ-400 גרם) אורז מבושל (בתאילנד משתמשים לרוב באורז לבן, אבל אפשר להשתמש גם באורז חום. אפשר להשתמש באורז מאתמול או באורז טרי) *The post אורז מוקפץ עם תוספות first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 4/6
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:51 ניוזלטר מס' 14, פברואר 2024
שלום וברוכים הבאים לניוזלטר של סאנוק לחודש פברואר. החודש למדתי להכין שלוש גרסאות של מרק צפוני שלא דומה בכלל למרקים התאילנדיים המוכרים, ומנת אורז מוקפץ שלא דומה בכלל למנות האורז המוקפצות המוכרות. בנוסף, קיבלתי במתנה המון פפאיה ירוקה אז הכנתי ממנה חמוצים שיצאו ממש טעימים. רוב הסיכויים שבחודש הבא אודיע כאן על סדנאות בישול שיתקיימוThe post ניוזלטר מס' 14, פברואר 2024 first appeared on סאנוק, בלוג על א...
עדי | | 1 חשיפות | 3/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:46 פפאיה ירוקה כבושה
אם אתם קונים פפאיה ירוקה כדי להכין סום טם, קנו עוד אחת והכינו ממנה פפאיה כבושה. זה קראנצ'י ומרענן, והמרקם של הפרי מאוד ייחודי ולא מזכיר שום דבר אחר. המתכון שלפניכם הוא לא תאילנדי. הוא נולד במטבחי אחרי שקיבלתי במתנה כמה פפאיות שלא רציתי לזרוק. מה שנחמד בו זה שהוא לא דורש מכם להחליט אםThe post פפאיה ירוקה כבושה first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 2/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:48 אורז-חתולים (מוקפץ עם מקרל ותוספות)
מנה מיוחדת במינה של אורז מטוגן שלא רבים מכירים מחוץ לתאילנד. היא קיבלה את שמה כי מקרל מעורבב עם אורז הוא מאכל אהוב מאוד גם על חתולים. העיקרון פשוט וחכם: מקפיצים אורז עם מרכיבים ארומטיים כמו צ'ילי טרי, שאלוטס ודגים, ומגישים את המנה עם עוד תוספות ארומטיות וכאלה שמוסיפות קראנץ'. התוצאה היא ארוחה שלמה שהיאThe post אורז-חתולים (מוקפץ עם מקרל ותוספות) first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 3/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:47 מרק עלי חרדל ועגבניות (ג'וֹר פּאק קָאט) טבעוני
גרסה טבעונית למרק של שבט השאן מצפון תאילנד. השאן אוהבים מאוד עגבניות ובניגוד לתאים מחלקים אחרים של המדינה, הם כמעט לא מוסיפים סוכר לאוכל שלהם. זה לא מרק לאנשים שאוהבים אוכל "מאוזן". זה מרק לאנשים שאוהבים חמוץ (אבל אם יצא לכם יותר מדי חמוץ, הוסיפו קצת מלח ותראו ישועות). הגישו את המרק עם אורז כדיThe post מרק עלי חרדל ועגבניות (ג'וֹר פּאק קָאט) טבעוני first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 2/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:49 Jor pak kat, גרסה 2 מצפון תאילנד
למרק הצפוני ג'ור פאק קאט יש כמה גרסאות (כאן הגרסה הראשונה), וחלקן בכלל בלי בשר. הנה גרסה נוספת, אבל לא של שבט השָָאן, אז אין בה עגבניות ויש בה יותר תבלינים תאילנדיים, כמו משחת שרימפס ודיסקיות סויה מותססת – מוצר עתיר אומאמי שמיוצר בצפון תאילנד. בניגוד למרק השָאני, הגרסה הזאת לא מוגשת עם רוטב. ישThe post Jor pak kat, גרסה 2 מצפון תאילנד first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 3/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/2 5:50 מרק צפוני עם עגבניות ותמרהינדי
בתאית המרק הזה נקרא ג'וֹֹר פּאק קָאט (จอผักกา) ויש בו משהו גאוני. חוץ ממלח, כל הטעמים בו מגיעים מדוכני הירקות. אין בו רוטבי סויה, אין MSG, אין פלפל לבן או שחור או כל אבקה או משחת תיבול אחרת. עוד דבר גאוני בו הוא הרוטב שמגישים איתו – כל כך שונה משאר הרטבים התאילנדיים! המתכון הזהThe post מרק צפוני עם עגבניות ותמרהינדי first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי | | 1 חשיפות | 4/3
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/2 20:55 הל לבן, הל שחור
צמח ההל הוא קרוב משפחה של הג'ינג'ר. הסוג הנפוץ בתאילנד נקרא הל לבן ובזרעיו משתמשים למשחות קארי (למשל מאסאמן) ולפעמים למרקים וצירים בשריים. בגבעולים הטריים של ההל הלבן משתמשים במשורה כי טעמם חזק ושתלטני. מוסיפים אותם לתבשילי קארי, בעיקר כאלה על בסיס מים. לא כולם מסתדרים עם טעם ההל הטרי, שלא מזכיר בכלל את טעמםThe post הל לבן, הל שחור first appeared on סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי.
עדי |
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

8/2 20:29 עלי חרדל כבושים – פָּאק קָאט דוֹנְג
ככל הנראה אלה החמוצים הכי פופולריים בתאילנד. הם מוצגים בקערות או בחביות פלסטיק בכל השווקים, ונמכרים בשקיות ניילון סגורות בגומייה. בסבן אילבן מצאתי לפחות חמישה סוגים שונים שלהם. בישראל אפשר להשיג אותם ברוב בחנויות למוצרים מהמזרח. חלק מהמוצרים שמיוצאים מתאילנד כוללים רק את "ראש" הצמח, וחלק כוללים גם את העלים. בתאית קוראים לצמח שממנו מכיניםThe post עלי חרדל כבושים – פָּאק קָאט דוֹנְג first a...
עדי |
‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.