בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
אנחנו אפילו לא בטוחים איך לקרוא לרעיון החמוד הזה: ממתק? עוגה? בואו פשוט נקרא להן מתנות קטנות, שכיף להכין, לתת וכמובן - לקבל: קוביות עוגה עטופות בבצק סוכר צבעוני. אפשר גם ככה סתם, בלי סיבה מיוחדת
| 22 חשיפות | 2/183
אנחנו בדרך כלל אוהבים את הפיצה שלנו עם קולה קרה או בירה ישנה ששוכבת במקרר. אבל החלטנו להשתדרג ולגייס טבח מדופלם ממסעדת יוקרה, שנתן לנו את כל הטיפים הנכונים לשילוב אלכוהול ופיצות
| 22 חשיפות | 3/239
לכל כיפור יש מוצאי כיפור: אספנו עבורכם שלושה מתכונים של עוגות פשוטות, כולן בחושות, כולן מפוצצות בערכים תזונתיים, את כולן תשמחו מאוד לפגוש אחרי כל הצום הזה. כי זה שהגוף צריך סוכר לא אומר שחייבים להפציץ אותו בפחמימות ריקות. באדיבות הבלוג "בריאלי"
| 21 חשיפות | 3/209
זהו, כבר קר, וכולנו רוצים רק להתכרבל עם המשפחה בשמיכות, ואם לא אז לפחות ליהנות איתם ממנות עשירות ומחממות גוף ולב, ועדיף שיהיו כמה שפחות מסובכות להכנה. שף ירון קסטנבוים, היועץ הקולינרי של שרונה מרקט, מציע 3 מתכונים בדיוק כאלה
| 20 חשיפות | 2/212
נתחי דלעת צלויים באריסה מתוקה, קוסקוס ירוק, תבשיל שעועית שחורה ובהרט וגם סלט פופאי עם המון ירק וחזרת ודברים שיעשו אתכם בריאים וחזקים. ברק יחזקאלי מתקתק ארוחה שווה וצמחונית, אצלכם על השולחן לפני שתספיקו לשאול איפה הטופו
| 20 חשיפות | 3/109
עיצובים מטורפים, טונות של ג'לטין וחוסר סטייל מובהק - המנות שכיכבו על השולחנות שלנו בשנות ה-70 העליזות לא נראות כמו משהו שהיינו אוכלים היום, ויש רק לקוות שלא יעשו קאמבק. חשבון טוויטר שמחזיר אותן לתודעה צובר קהל מעריצים נלהב ונגעל כאחד
| 20 חשיפות | 3/223
מיכל לויט השתתפה בשוק כריסמס מסורתי בעיירה איטלקית קטנה וחזרה עם מתכונים ליין חורפי מתובל, מחוזק ומשמח, ופל נורווגי מקורי מתוק-מלוח וחלה משופדת שעושים על האש ולא ברור איך לא המציאו אותה בכלל בישראל. תתפסו שבת יפה לפיקניק, כי מתכונים כבר יש לכם
| 20 חשיפות | 3/202
גם את הדברים הפשוטים צריך לדעת איך להכין, ולכן גייסנו לשורותינו את עומר מילר, שישתף אותנו כאן מדי שבוע במנות שהוא אוהב לבשל ולאכול. והפעם: איך עומר מילר מעדיף את השניצל שלו, ולמה תמיד כדאי להוסיף לו פירה - כן כן, אפילו בתוך הפיתה
| 20 חשיפות | 3/180
אנחנו אוהבים את החברים שלנו, אוהבים את המשפחה שלנו, לפעמים אפילו יכולים ליהנות משיחת מסדרון טובה. אבל בחדרי חדרים, אם היו שואלים אותנו עם מי יותר בא לנו לבלות את הערב - חבר טוב או סטייק טוב - אין לנו ספק במי היינו בוחרים. ואתם?
| 20 חשיפות | 3/206
עם יד על הלב, נכון שגם אתם מפחדים מעבודה עם בצק שמרים? האמת היא שאנחנו מבינים אתכם - אבל ממש אין סיבה. הנה עצות וטיפים שיהפכו את הכל לברור ופשוט יותר, והכי חשוב - יוציאו הכל מהתנור מריח נפלא וטעים פצצות
| 20 חשיפות | 3/154
נעים מאוד פודינג צ'יה, נראה לנו שאנחנו מאוהבים בך. היום מתפרעים עם פודינג שוקולדי בריא שייתן לכם דחיפת אנרגיה רצינית על הבוקר. בצהריים חוזרים למרק הכתום האהוב, ולארוחת ערב יש לנו דניס עם זוקיני ועגבניות שרי
| 20 חשיפות | 3/265
תשכחו מכל מה שידעתם על אוכל בריטי! אה, לא ידעתם כלום? זה בסדר, גם מיכל לויט לא. פאי רועים אחד אחרי, והנה היא כבר חוזרת עם מתכון עשיר ומסורתי וגם סיפור עם מוסר השכל על גאווה, שאריות ודעה קדומה
| 20 חשיפות | 3/216
לכולנו זה קרה - רצינו להוציא כוס מהארון, אבל היא הגיעה עם תאומה סיאמית שלא הסכימה להיפרד. אז כך תפרידו זו מזו את הכוסות התקועות מבלי לשבור אותן
| 20 חשיפות | 3/177
מיכל לויט קפצה לבולוניה כדי להכיר מקרוב את המטבח הבולונזי המפורסם. היא חזרה עם תובנות על מינימליזם, מתכון לראגו אמיתי מסבתא איטלקייה, ושני כללי יסוד - אל תכניסו שום לרוטב, ואל תעזו לקרוא לו ספגטי בולונז
| 19 חשיפות | 3/130
השבוע החלטנו לנסות בבית את המתכון הכי קל שמצאנו לפאדג' חמאת בוטנים. לקחנו את מה שצריך (וזה ממש לא הרבה), עשינו מה שצריך - וכמובן צילמנו, כדי שתוכלו לראות גם. התוצאה? מתוקה כמו המוות, אבל וואללה שווה
| 19 חשיפות | 3/210
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.