בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
מיכל לויט נסעה עד יפן וחזרה עם כל הסודות של מסורת ההחמצה היפנית: משיטות עתיקות של נזירי שינטו, דרך החמצה בשבבי דגים ועד לשיטה גאונית ופשוטה להחמצה בשקית אטומה, שאף אחד לא צריך לדעת עליה חוץ מכם. בכל זאת, מדובר בסוד יפני שמור
| 10 חשיפות | 3/233
בהתחלה עוד חשבנו שזה יהיה טרנד קצר, אבל הזמן עובר והכרובית מסרבת למצוא את דרכה החוצה מתפריטי מסעדות, בלוגים ואפילו חשבונות אינסטגרם. עם או בלי קשר לאייל שני - מדובר בהייפ שכבר חצה מזמן את גבולות הארץ. גם מזון על, גם חומר גלם סופר-פופולרי - לא תכינו איתה משהו? הנה כמה מתכונים
| 35 חשיפות | 3/255
העולם נחלק לשניים: אלה שברור להם שאורז חייב להישטף לפני הבישול, ואלה שאין להם שום ספק שאורז יוצא מעולה כשמעבירים אותו ישר מהשקית לסיר. בניגוד לרוב הקונפליקטים בחיים, כשנוגע לשטיפת אורז האמת היא לא איפשהו באמצע
| 18 חשיפות | 3/247
אנחנו בדרך כלל אוהבים את הפיצה שלנו עם קולה קרה או בירה ישנה ששוכבת במקרר. אבל החלטנו להשתדרג ולגייס טבח מדופלם ממסעדת יוקרה, שנתן לנו את כל הטיפים הנכונים לשילוב אלכוהול ופיצות
| 22 חשיפות | 3/240
לכבוד הגשם ששוב מציץ מעבר לפינה - הנה קאפקייקס שוקולד בציפוי שוקולד ומעליהם מטרייה, שלולית וכל מה שצריך כדי להיכנס לאווירה חורפית. מינימום עבודה ויש לכם הפתעה מתוקה לימים החורפיים שלפנינו
| 15 חשיפות | 3/238
אם לא ידעתם, אפשר להכין שקשוקה צבעונית וטעימה בטירוף בלי להשתמש אפילו בביצה אחת. לארוחת הערב תאכלו סלמון צלוי עסיסי עם תוספת רעננה של עדשים שחורות. הפעם באמת השקענו, בכל זאת יום שישי
| 19 חשיפות | 3/243
אם אתם אוהבים פיצה כמונו, וגם סקרנים לנסות טעמים חדשים, תנו לנו לעזור לכם עם שילובי תוספות וטעמים שירגשו לכם את המוצרלה. מתוק, חריף, מעקצץ, מאוזן או בועט - כך תרימו את הפיצה שלכם למחוזות שהיא לא ידעה שאפשר להגיע אליהם
| 18 חשיפות | 3/249
חשבנו שראינו הכל, היינו משוכנעים שטעמנו לא מעט, אבל אז יצרנית העוגיות שאוהבת לאתגר את קהל המעריצים בטעמים, איך נגיד בעדינות, קיצוניים – עשתה זאת שוב. למה שמישהו בכלל ירצה לאכול עוגיות בטעם כנפיים חריפות? לאלוהי האוראו פתרונים
| 15 חשיפות | 3/224
אננס הוא ללא ספק אחד הפירות המלכותיים והמקסימים שיש לטבע להציע לנו, אבל יחד עם הטעם האקזוטי והמיוחד שנשאר בפה אחרי שאוכלים אותו תמיד נשאר גם עקצוץ טורדני. מדוע הוא מופיע וכיצד ניתן להפחית את תחושת השריפה הזאת? בואו, תגלו עולם חדש
| 12 חשיפות | 3/205
את היום ה-1 לאתגר פותחים עם שיבולת שועל ותותים טריים, וסוגרים עם ארטיק שוקו-בננה-קוקוס. לארוחת צהריים תאכלו חזה עוף בפפריקה עם טאבולה, ובארוחת הערב תתפנקו עם מרק בטטה ועדשים כתומות מחמם ומרגיע
| 18 חשיפות | 3/238
לפני מספר ימים שמענו שמספר האונות של הפלפלים משפיע על טעמם, וחשבנו שגילינו את אמריקה. כשבדקנו עם אגרונום רציני הבנו שלא מדובר בשיטה מוכחת (אתם יכולים לגחך, אנחנו רק רצינו לוודא), אבל גילינו שיש משהו אחר שמבדיל בין פלפלים טעימים יותר וטעימים פחות
| 16 חשיפות | 3/206
בר פסטות עם מלא רטבים ותוספות ששמים באמצע השולחן וכולם חולקים? קנינו. לפעמים כל מה שצריך בשביל ארוחת שבת מצוינת זה רעיון מגניב, ותודה לספר "שמחות קטנות" על שהעניק לנו כזה
| 17 חשיפות | 3/217
מכירים את זה שאין כוח, אבל ממש? אנחנו מדברים על להזמין חברים לקפה ורק אז להבין שרגע, בעצם אין שום דבר להגיש עם הקפה הזה, וגם אין מצב שאתם משקיעים יותר מ-5 דקות כדי שיהיה. אז לכל הפעמים האלה - שמי כמונו מזדהה איתן - הנה כמה הצעות לקינוחים שהם באמת הכי זריזים שיש
| 9 חשיפות | 3/190
עיצובים מטורפים, טונות של ג'לטין וחוסר סטייל מובהק - המנות שכיכבו על השולחנות שלנו בשנות ה-70 העליזות לא נראות כמו משהו שהיינו אוכלים היום, ויש רק לקוות שלא יעשו קאמבק. חשבון טוויטר שמחזיר אותן לתודעה צובר קהל מעריצים נלהב ונגעל כאחד
| 20 חשיפות | 3/223
יוון תמיד הייתה יעד מועדף עלינו הישראלים, הרבה בגלל המטבח המופלא שלה. לרגל יציאת הספר - גרקו, מטבח יווני, צביקי עשת מציג שלושה מתכונים שתמיד מחזירים אותו אל המדינה השמחה, ויגרמו לכם לוותר על החופשה הבאה ולנסות אותם אצלכם בבית. יאסו!
| 23 חשיפות | 2/238
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.