בלוג עדכונים: אוכל - המטבח
בהתחלה עוד חשבנו שזה יהיה טרנד קצר, אבל הזמן עובר והכרובית מסרבת למצוא את דרכה החוצה מתפריטי מסעדות, בלוגים ואפילו חשבונות אינסטגרם. עם או בלי קשר לאייל שני - מדובר בהייפ שכבר חצה מזמן את גבולות הארץ. גם מזון על, גם חומר גלם סופר-פופולרי - לא תכינו איתה משהו? הנה כמה מתכונים
| 35 חשיפות | 3/255
בר פסטות עם מלא רטבים ותוספות ששמים באמצע השולחן וכולם חולקים? קנינו. לפעמים כל מה שצריך בשביל ארוחת שבת מצוינת זה רעיון מגניב, ותודה לספר "שמחות קטנות" על שהעניק לנו כזה
| 17 חשיפות | 3/217
אם אתם נתקלים בהרבה אוכל רוסי לאחרונה, זה לא מקרי. ילדי העלייה הגדולה מברית המועצות הם כבר לא ילדים, ויש להם תרבות אוכל עשירה שהם רוצים לחלוק איתנו. אז אחרי שהרמנו ארוחת נובי גוד מפוארת, אנחנו בשלים לעזור לספר האוכל הרוסי לצאת לאור. איך? או
| 14 חשיפות | 3/141
בתור אנשים שמתעסקים באוכל ניגשנו למשחק הזה בזלזול, וקיבלנו שיעור בצניעות וגם שיעור בבוטניקה בו זמנית. אנחנו אוכלים אותם כל יום, ופייר - לא היינו מנחשים שככה הם גדלים בטבע. העולם הוא מקום מופלא
| 15 חשיפות | 3/140
בארצות הברית היא עזרה להשיג מודיעין בזמן מלחמה ואפילו לפענח רצח, אפשר להדפיס אותה ב-70 שניות ואפילו סוג הגבינה הנכון לה ביותר כבר זכה למחקרים מדעיים. בואו ללמוד עוד כמה נתונים על המאכל הכי ממכר בעולם
| 9 חשיפות | 3/151
וזה רק החלק הראשון של החדשות המצוינות. החלק השני הוא שארבעת הטעמים שמככבים בליין הטבעוני הראשון של החברה הם מהמפנקים והאהובים, או במילים אחרות: צ'אנקי מאנקי טבעוני, אנחנו מחכים לך
| 10 חשיפות | 3/144
הנענע משחירה אחרי משמרת של חצי שבוע במקרר, מהפטרוזיליה אתם זורקים לפחות חצי וגם הכוסברה נשארת ירוקה גג יומיים-שלושה? ככה זה, קונים טרי טרי ונרקב מהר מהר. טיפ פשוט אחד שפורסם בעמוד הפופולרי "אמהות מבשלות ביחד" מבטיח פתרון ארוך טווח
| 15 חשיפות | 3/144
מיכל לויט קפצה לבולוניה כדי להכיר מקרוב את המטבח הבולונזי המפורסם. היא חזרה עם תובנות על מינימליזם, מתכון לראגו אמיתי מסבתא איטלקייה, ושני כללי יסוד - אל תכניסו שום לרוטב, ואל תעזו לקרוא לו ספגטי בולונז
| 19 חשיפות | 3/130
לא לכל מה שכתוב באינטרנט צריך להאמין, ובדיוק בגלל זה החלטנו לשלוף קמח, גלידה, פירות יער וגם מצלמה - ולבדוק בעצמנו. מאפינס פירות יער ב-5 מרכיבים שאשכרה יוצאים טעימים לאללה - הנה כל מה שצריך לדעת
| 15 חשיפות | 3/156
אתם אולי חושבים שזה סתם עוד לחם שזרקו לתוכו דוריטוס, ואתם לא רחוקים מהמציאות, אבל זה אחד הדברים הכי מגניבים שיצא לנו לראות לאחרונה. בחרו איזה טעם של דוריטוס שאתם אוהבים, הצטיידו בסבלנות וצפו בפלא מתרחש. ואל תוותרו על חמאת הדוריטוס למריחה
| 17 חשיפות | 3/193
היום הוא חג המרדי גרא הנוצרי, הידוע בכינויו "יום שלישי השמן", וגם כיום הפנקייק הבינלאומי. מסיבה לא ברורה החלטנו לא להצטרף לחגיגת השחיתות המופלאה הזו, ובמקום זה לעמוד בפינה ולהתמרמר. אז אספנו כמה סיבות לכך שצריך להפסיק לאכול פנקייקס לנצח. יום שלישי שמח לכל הנפשות הגרגרניות
| 18 חשיפות | 3/160
אוכל: נוטף, מתייבש, נמס, מתפורר - אין סיכוי שלא תבחינו בין הדבר האמיתי לסתם ציור, נכון? גם אנחנו חשבנו ככה, עד שנתקלנו בציורים האלה. אמן מבריק עומד מאחורי סדרת התמונות המדהימות שלפניכם. בהצלחה
| 8 חשיפות | 3/215
מנחם הורוביץ יצא לבדוק מהו המותג הטוב ביותר בשוק ואיזה מותג אולי עדיף שתשאירו על המדף בחנויות. השפים שלנו טעמו והחליטו
| 14 חשיפות | 3/252
השבוע החלטנו לנסות בבית את המתכון הכי קל שמצאנו לפאדג' חמאת בוטנים. לקחנו את מה שצריך (וזה ממש לא הרבה), עשינו מה שצריך - וכמובן צילמנו, כדי שתוכלו לראות גם. התוצאה? מתוקה כמו המוות, אבל וואללה שווה
| 19 חשיפות | 3/210
אוהבי אבוקדו - זהו שחר של יום חדש: היינו מסתפקים בעובדה שהפרי הקרמי, העשיר והכל כך טעים הזה הוא גם בריא ומזין ואומרים דיינו, אבל בדיוק עכשיו גילינו שהגלעין שלו אפילו עוד יותר בריא ושאפשר לאכול גם אותו. איך בדיוק? ברגישות ובנחישות
| 14 חשיפות | 3/124
« 1 2 3 (4) 5 6 7 ...
150 »
הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...
התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד.
אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים.
אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות
טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.