.
הזמינו את פולי הקפה האיכותיים והטריים של "יוניקו – קפה בוטיק ובית קליה"
ותקבלו פולי קפה במחיר משתלם וללא עלות משלוח – המבצע לזמן מוגבל!
.
בעולם הדיגיטלי המהיר של ימינו, נתפסת כוס הקפה האיכותי כרגע מפנק. הכנת כוס הקפה הארומטי, הריח המתפשט באוויר, לקיחת לגימה אחר לגימה מטעמו המשכר, מוציאה אותנו להפלגה דמיונית אל מחוזות רחוקים וקסומים, כמעין חופשה קטנה, כך באמצע יום העבודה.
אנשי הקפה אינם מתפשרים עוד על הקפה המשובח והטרי, על המרקם העשיר ועל הטעם האיכותי.
את בית הקלייה יונקו הקים אסף ריפס, בריסטה מוסמך מטעם איגוד הקפה האירופאי (SCAE) ואיש קפה שבנה מותג מבוקש והטביע את חותמו בשוק הקפה הישראלי.
אסף מייבא פולי קפה ירוקים (גולמיים), מיד לאחר קטיפתם משיחי הקפה באתיופיה, ברזיל, אפריקה המזרח הרחוק ועוד.
קליית הקפה והכנת התערובות נעשים בבית הקלייה ולעיניי כל המבקש.
בית הקלייה, יוניקו, מספק עולם עשיר של תערובות קפה, קפה חד זני ומוצרים נלווים ללקוחות פרטיים ומוסדיים.
בכדי שאתם תקבלו את הקפה הטוב ביותר, אסף מספק את הפולים הטובים ביותר. הוא בחר בקפידה את היבואנים הטובים והאמינים ביותר המספקים את הפולים הירוקים הטריים והאיכותיים ביותר.
תפריט הפולים כולל את תערובות הבית ומבחר גדול חד-זני. עם מבחר כל כך מגוון ואיכותי כל אחד ימצא את הטעם המועדף עליו.
.
.
קפה נטול קפאין
תערובת 100% ערביקה נטולת קפאין. מומלצת לכל שיטות ההכנה. עוברת תהליך ניטול ללא שימוש בחומרים כימיים המאפשר הפקת קפה איכותי ללא טעמי לוואי.
ניתן לרכישה גם כחד-זני וגם כתערובת. הזנים: סנטו דומינגו, קולומביה ומקסיקו. יש לציין בטופס ההזמנה את הזן המבוקש או האם רוצים תערובת. קפה בעל גוף עשיר וטעם אדמתי המשלב מתיקות עם פירותיות קלה. מפיק קפוצ'ינו עשיר ואספרסו חזק. מיועד לשימוש במכונות אספרסו ביתיות ולקפה טורקי. מומלץ לאוהבי קפוצ'ינו המחפשים טעם עשיר ואת הערך המוסף של מוצר אורגני.
https://i0.wp.com/www.kol-haifa.co.il/ ... /1-8.jpg?resize=300%2C267 300w, https://i0.wp.com/www.kol-haifa.co.il/ ... /1-8.jpg?resize=128%2C114 128w, https://i0.wp.com/www.kol-haifa.co.il/ ... /1-8.jpg?resize=225%2C200 225w, https://i0.wp.com/www.kol-haifa.co.il/ ... /1-8.jpg?resize=450%2C400 450w, https://i0.wp.com/www.kol-haifa.co.il/ ... /1-8.jpg?resize=560%2C498 560w, https://i0.wp.com/www.kol-haifa.co.il/ ... /1-8.jpg?resize=400%2C356 400w" sizes="(max-width: 426px) 100vw, 426px" data-recalc-dims="1" />
MochaJava (מוקה ג'אווה) ****
תערובת המורכבת מ-6 זני ערביקה מובחרת. ביניהם: גואטמלה, PNG, סומטרה וקוסטה ריקה. קליית Full City לקבלת טעמים מאוזנים ועשירים. לאוהבי קפה מעודן.
טוסקנה גולד
תערובת זו עשירה בערביקה (90%), בעלת חיוניות גבוהה וטעם מורכב ומאוזן עם רמז לטעמים פירותיים. מורכבת מחמישה זנים. מומלצת להכנת אספרסו וקפוצ'ינו.
תערובת פרימיום המורכבת כולה מזני ערביקה מובחרים. טעמה עדין ומלא והיא בעלת אחוז נמוך יחסית של קפאין
יוניקו גולד
מורכבת מחמישה זנים של קפה 70% ערביקה 30%% רובוסטה מובחרת. בעלת מרקם קטיפתי עם רמזים מרירים ובעלת קרמה עשירה וגוף סמיך. עם "הפקה" נכונה של הבריסטה נקבל כוס קפה עם טעם של עוד.
יוניקו רד
תערובת המורכבת מארבעה זנים. אספרסו קטיפתי מריר וחיוני המאופיין בקרמה עשירה במיוחד.
טוסקנה
תערובת זו משלבת קפה "שטוף" וקפה "טבעי" ממרכז ודרום אמריקה. תערובת זו משלבת נמרצות ורכות לטעם המתאים הן לשתייני קפה מתחילים והן לאניני טעם. גוף קל, ארומה פירותית וסיומת מעודנת.
ונציה
תערובת בטעם עשיר ומריר עם קרמה עשירה במיוחד ומרקם קטיפתי בסגנון דרום איטליה. התערובת מורכבת מפולי הקפה שנקטפו ממטעי הקפה הטובים בעולם. בתערובת זו 7 זנים שונים של קפה (ברזיל, קולומביה, גואטמלה אתיופיה ועוד).
אקסטרה קרמה
תערובת אספרסו זו הינה בעלת טעם אדמתי וסיומת מרירה-מתוקה. יש בה אחוז רובוסטה גבוה ולכן גם יותר קפאין. לתערובת זו קרמה עשירה במיוחד. מתאימה במיוחד לקפה שחור ("בוץ")
.
Sulawesi Kalossie (סולאווסי קאלוסי)****
זן שמקורו באי סולאווסי שבקבוצת האיים אינדונזיה. עיבוד הקפה נעשה בשיטה הרטובה. גוף הקפה חלק ומלא עם חיוניות גבוהה אך בעל חומציות נמוכה יחסית, בדומה לזנים אינדונזים אחרים כמו האורנג-אוטן (Blue Mandheling).
Brazil Yellow Bourbon (ברזיל) ****
קפה ברזילאי סופר איכותי. הייחודיות שלו היא גם בצבע הפרי (Cherry) אשר הינו צהבהב ולא אדום כמו שאר הזנים ובתהליך העיבוד שלו שמתחיל בהפרדה רטובה אך ממשיך בייבוש טבעי. שיטת עיבוד זו משמרת את המתיקות הטבעית שלו. זן זה מאופיין בגוף סמיך וטעם מתקתק. מתאים לכל סוגי המשקאות.
קוסטה ריקה Tarrazu (טרזו)****
קפה בוטיק המגיע מחווה קטנה יחסית במחוז טרזו. ערביקה איכותית המאופינת בטעם ייני. נקלה בפרופיל City.
סומטרה (אינדונזיה)
הערביקה שלנו גדלה באזור מנדלינג (Mandheling) ליד אגם טודה. אזור זה מאופיין בקפה עמוק, עשיר וחלק עם חומציות נמוכה. רבים מהעצים בסומטרה חדשים יחסית ונשתלו באדמה וולקנית, אורגנית ופוריה המפיקה קפה חזק ואסרטיבי. קפה מסומטרה נחשב לאחד הטובים בעולם. האפטר טייסט שהוא משאיר בפה של מתיקות שוקולד מריר וטעם עשבי. מומחים רבים סבורים שזהו הקפה ה"כבד" בעולם.
PNG (פפואה ניו גינאה)
מטע סיגרי (Sigri) הממוקם בצידה המערבי של פפואה ניו-גינאה הוקם לפני 50 שנה וכיום בעל מוניטין כמטע שמייצר את הקפה הטוב ביותר באי. עצי הקפה באי הן הכלאות של זן ה- Blue Mountain הג'מייקני מה שייצר תכונות שאינן דומות לאף קפה אחר מאזור זה בעולם. המאפיינים שלו הם גוף וארומה חזקים, חומציות מעטה ותחושת מתיקות עם גוון של פירות ללא תחושת אדמה המתלווה לטעמם של זנים אחרים מאינדונזיה. מומלץ לקלות אותו בין עירוני לעירוני מלא.
אתיופיה
ישנה סברה הגורסת שמקור הקפה מאזור קאפא (Kaffa) באתיופיה. אנו מחזיקים ב-3 זני ערביקה אתיופים: יירגרשף (Yergacheffe), סידמו (Sidamo) ודג'ימה (Djimmah). זנים אלה בעלי מאפיינים של אפטר-טייסט פירותי, אסידי וטעם ייני. יש להם גוף בינוני עד מלא. טעמם מתקתק וחודרני, החיוניות גבוהה, הגוף מלא ועם זאת רך ומבושם, פירותי, עם חומציות מאוזנת וסיומת ארוכה. הם נחשבים לפולים באיכות גבוהה מאוד המתאימים גם כחד זני וגם כחלק מתערובת. מומלץ להכנת אספרסו ולפילטר.
קוסטה ריקה
נחשב לאחד מזני הקפה הטובים ביותר. פולי הזן מאופינים בגוף מלא ובריא, בארומה חזקה וחומציות בינונית עד גבוהה. פולים אלה מאוזנים בהרמוניה היוצרת קפה קלאסי ומענג לשתייה. האיכות הגבוהה של הקפה מקוסטה ריקה מיוחסת לתנאי הגידול, הייבוש והעיבוד המצויינים. המחוזות הטובים לגידול הקפה הם: טארזו, טרז ריוס ואורוסי (Tres Rios ו-Tarrazu). קוסטה ריקה מייצרת בין 2 ל-3 מיליון שקי קפה בשנה ואיכותו נחשבת בין הטובות בעולם. הרבה חובבי קפה מעדיפים לשתות אותו כזן יחיד ולא בתערובת, או כקפה פילטר בקלייה עירונית מלאה או כאספרסו זן יחיד.
גואטמלה
הפולים שלנו גדלים בחבל אנטיגואה (Antigua). קפה זה מקוטרג לפי הגובה והאזור בהם הוא גדל וזן זה נחשב בין הטובים בעולם. הפולים באזור זה מצטיינים במתיקות, חיוניות רבה וגוף חזק. זהו קפה עשיר בגוף ובארומה. תהליך העיבוד הרטוב מעניק לקפה גוף בינוני עד מלא, טעם מלא ועשיר (מריר, מעושן) ייחודי בניחוחותיו. בעל אפטר-טייסט שוקולדי ואסידיות (חומציות-מרירות) נמוכה.
קולומביה
היצואנית השלישית בגודלה בעולם. מייצרת קפה באיכות גבוהה. רוב פולי הקפה במדינה זו נקטפים בעבודת יד. בקולומביה שני מיני פולים עיקריים: סופרימו (פולים גדולים) ואקסלסו (פולים קטנים). הפולים הטובים ביותר מגיעים ממחוזות בוקרמנגה פופאיין. הקפה מאופיין בטעם נפלא מתקתק ועגלגל. בעל גוף מלא וחומציות מאוזנת. זן זה ארומטי במיוחד ומומלץ לאספרסו וקפוצ'ינו.
ברזיל
יצרנית הקפה מס' 1 בעולם. נהנית מאקלים המקל מאוד על גידול ועיבוד הקפה. מספקת כשליש מתצרוכת הקפה בעולם. הקפה הברזילאי נפוץ מאוד בתערובות. הוא מתאפיין בטעם ניטראלי עם נטייה למתיקות ולכן הוא מתמזג עם סוגים רבים של קפה. בגלל הגודל העצום של המטעים הוא נקטף ע"י מכונות או ע"י "הפשטת" העץ ומעובד בשיטה היבשה. רוב הערביקה המשובחת גדלה בדרום, בגובה רב יותר אך עם סכנה לכפור. בכל פעם שהתחזית מבשרת על סיכוי לכפור בדרום ברזיל, מחיר הקפה מזנק בבורסה מחשש למחסור.
רובוסטה (RKR) קאפי רויאל
זן רובוסטה הודית איכותי במיוחד. עשיר בקרמה. משמש בתערובות הפרמיום.
רובוסטה
רובוסטה הודית באיכות מעולה. Cherry AA נחשב לאחד מפאר גידולי הרובוסטה של הודו. קפה זה מאופיין בטעמו הנקי והמעודן ללא טעמי לוואי. זוהי רובוסטה שנותנת טעם מעודן ומריר לתערובת ויוצרת קרמה עשירה. בעיקר משמשת לחידוד תערובות (בוסט) ואינה נצרכת בד"כ כחד זני. מומלצת להכנת אספרסו וקפה טורקי.
.
בוטיק קפה בחיפה, בית קליה לקפה בחיפה, בית קליה לקפה בצפון, בית קלייה לקפה בחיפה, בית קלייה לקפה בצפון, בית קפה ביגור, בתי קפה בחיפה, בתי קפה בחיפה והסביבה, טעימות קפה,סדנאות לקפה בצפון, סדנאות קפה בחיפה, סדנאות קפה בצפון, סדנת קפה בחיפה,סדנת קפה בצפון, קפה בריא או מזיק לבריאות
הפוסט טוחנים פולי קפה? כך תקבלו פולי קפה במחיר משתלם וללא עלות משלוח! הופיע ראשון בקול חיפה