נט2יו - איכות ברשת משנת 2004
  מסיבת הגאווה: Chillz – האפליקציה שתסדר לכם את הפרייד
11/6/2019 8:30

Chillz. אפליקציה שימושית (גם) לשבוע הגאווהhttps://www.pc.co.il/wp-content/upload ... /06/chillz600-300x210.jpg 300w" sizes="(max-width: 600px) 100vw, 600px" />


התיירים הרבים שמגיעים לישראל לקראת מצעד הגאווה בתל אביב, שיתקיים ביום ו' הקרוב, והלהט"בים המקומיים לא מסתפקים באירוע הקיים ובהפנינג שיתקיים לאחריו, ורוצים לחגוג על פני כל סוף השבוע. בצדק, כמובן. מפיקי מסיבות וליינים מוציאים בתקופה הזו את התותחים הכבדים ביותר שלהם ומקיימים מסיבות ענק, ובראשן מסיבת הפרייד השנתית של המגה DJ עופר ניסים ("עופרה" בפי חברי הקהילה).


עד היום, המקום הכמעט יחיד שבו גיי ממוצע יכול היה לבדוק מתי ואיפה מתקיימות המסיבות השוות - סביב מצעד הגאווה ובכלל - ולהחליט לאן לצאת היה אתר אטרף, שידוע יותר בכלל כאתר היכרויות. לקראת חודש הגאווה קם לו סוג של מתחרה בתחום המסיבות - Chillz, אפליקציה שמרכזת את המידע על חיי הלילה הגאים.


[caption id="attachment_292733" align="alignnone" width="600"]יואב מזרחי, מייסד ומנכ"ל Chillz. צילום: אורון צמח יואב מזרחי, מייסד ומנכ"ל Chillz. צילום: אורון צמח[/caption]


את Chillz הקים יואב מזרחי, שמשמש כמנכ"ל החברה. זהו המיזם הראשון שלו בעולם ההיי-טק, אם כי הוא עסק בעבר בתכנות כתחביב. מזרחי החליט על הקמת המיזם לאחר שהשתחרר מהשירות הצבאי, עבר לחו"ל והבין שקשה לאתר מקומות שבהם אפשר לצאת ולבלות - תחת קורת גג אינטרנטית או סלולרית אחת. כן, גם בברלין הקוסמופוליטית והמאוד גיי פרנדלית, שבה גר אז. בנוסף, לדבריו, "הרבה מאוד פרסומים שמתעסקים בחיי לילה, כמו טיים אאוט ולונלי פלאנט, מביאים את המידע בצורה מאוד מגזינית ולפעמים ארכנית. אין כמעט מקום שבו אפשר למצוא מידע ממוקד, קונקרטי ובזמן אמת. מה גם שבהרבה מקרים אפשר למצוא מסיבות רק לפי המועדון שבו הן מתקיימות ולא לפי סוגי המוזיקה שמושמעים בהן, למשל".


לא רק מידע ומכירת כרטיסים למסיבות


בניגוד למה שניתן היה לחשוב, מזרחי לא הגיע להקמת Chillz מהמקום של חיי הלילה - הוא מעיד שהוא לא היה בליין כזה גדול ונכנס חזק לתחום רק בחודשים האחרונים. "למי ש-'שוחה' בחיי הלילה אין בעיה לדעת על המסיבות החמות, אבל למי שלא מכיר את התחום הזה חסר מקום אחד לקבל בו את כל המידע. אנשים שאינם בליינים שרוצים לחפש מסיבה טובה בגוגל - כנראה שלא ימצאו תוצאה שתעניין אותם ואם הם ישאלו מקומיים, יכול מאוד להיות שמה שהם 'ימצאו' הוא לא מה שהם חיפשו", אמר.


[caption id="attachment_292734" align="alignleft" width="300"]Chillz Chillz[/caption]


לאחר שהגיע לתובנות האלה, ציין מזרחי, "חשבתי איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ו-'שיחקתי' עם זה. אחרי שנה של הפסקה, שבה התחלתי ללמוד תואר במדעי המחשב ומדעי המוח, התחלתי להתעסק בזה יותר ברצינות, גייסתי שותפים לדרך והקמנו חברה".


"אנחנו מעוניינים לחבר בין מועדונים וליינים למבלים. כרגע אנחנו אוספים את המידע לבד ומפרסמים אותו, אבל המטרה שלנו היא שבעלי העסקים יפרסמו דרך Chillz וייצרו דרכה מנגנון תקשורת בלתי אמצעי בינם לבין הלקוחות", אמר.


כמו כל מיזם דיגיטלי שמכבד את עצמו, גם ב-Chillz נותנים מקום מרכזי לחוויית הלקוח, או, במקרה הזה, המבלה. "הבליינים ומחפשי המסיבות מקבלים אצלנו חוויה יותר נעימה, יותר נוחה ויותר חדשנית. אנחנו הופכים את חוויית המסיבות לדבר שלם וגדול יותר מחיפוש מידע על מסיבות וקניית כרטיסים, שגם את זה אנחנו מציעים. בעתיד הקרוב נשיק פעילות חברתית, שתאפשר למבלים לתקשר זה עם זה ועם בעלי הליינים והמועדונים, ולמשל למצוא פרטנר לצאת ביחד למסיבה. הרבה אנשים לא הולכים למועדונים כי אין להם את הפרטנר הזה, ואצלנו הם יוכלו למצוא אותו", אמר.


לקראת שבוע הגאווה השיקו אנשי Chillz התחלה של זה - פיצ’ר חדש  שנקרא קבוצות בילוי, שבמסגרתו קבוצות של ארבעה אנשים ומעלה מקבלות הנחות על הכרטיסים למסיבה שהם רוצים ללכת אליה. אם הקבוצה שלהם לא גדולה מספיק, הם יכולים לנסות להצטרף לאחת הקבוצות הפעילות וגם בדרך זו להכיר פרטנרים חדשים.


למה אתם פונים דווקא לקהילת הגייז?

"משום שהגייז הם מאמצים מוקדמים של טכנולוגיות. זאת קהילה קטנה שמבינה היטב שהרבה דברים מתבצעים כיום באופן דיגיטלי. למשל, גריינדר (אפליקציית היכרויות פופולרית לקהילה הגאה – י"ה) מחליפה את הגיי ברים. אולם, אנחנו לא רק טכנולוגיים, אלא גם רוצים להוציא את האנשים מהמסכים, ומאמינים שהטכנולוגיה שאנחנו מביאים לעולם תגרום לפעילות רבה יותר בעולם הפיזי. אני מקווה שהיא תסייע ליצור עולם טיפה פחות מנוכר".


לאנשי האנדרואיד, כמו כותב שורות אלה, שמעוניינים להוריד את Chillz נכונה אכזבה, כי האפליקציה זמינה בינתיים רק ל-iOS. אם הם ממש רוצים, הם יכולים להשתמש במרבית הפיצ'רים שהאפליקציה מציעה באתר שלה.


הפוסט מסיבת הגאווה: Chillz – האפליקציה שתסדר לכם את הפרייד הופיע ראשון באנשים ומחשבים - פורטל חדשות היי-טק, מיחשוב, טלקום, טכנולוגיות







האחריות על התגובות למאמרים השונים חלה על שולחיהן. הנהלת האתר אינה אחראית על תוכנן.
שליחת תגובה
חוקי שליחת תגובות*
תגובות חברי האתר מאושרות אוטומטית
כותרת*
_CM_USER*
_CM_EMAIL*
_CM_URL*
הודעה*
קוד אבטחה*

 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.
×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר:

  • אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
  • תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
  • מבנה קבוע ואחיד לנושאים, תתי הנושאים והדפים באתר.
  • האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו כרום, פיירפוקס ואופרה)
  • האתר מותאם לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
  • לאובייקטים הגרפיים באתר יש חלופה טקסטואלית (alt).
  • האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר וכן בלחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה הנגללת בצד האתר ונפתחת בלחיצה על הסמלון של כסא הגלגלים.
  • הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר להיכן הם מקשרים.
    לחיצה על הכפתור המתאים בערכת ההנגשה שבצד האתר, מסמנת את כל קישורי האתר בקו תחתון.
  • אנימציות ותכנים מהבהבים: הכפתור המתאים לכך בערכת ההנגשה שבצד האתר , מאפשר להסתיר בלחיצה אחת את כל התכנים באתר הכוללים היבהובים או תכנים המכילים תנועה מהירה (אנימציות, טקסט נע).
  • למתקשי ראיה: מתקשי הראיה שבנינו יכולים להעזר בשני כפתורים הנמצאים בערכת ההנגשה בצדו הימני של האתר, האחד מסב את האתר כולו לגוונים של שחור ולבן, השני מעביר את האתר כולו למצב של ניגודיות גבוהה.